2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست

[QUOTE=64862200]عزیزم بستگی به مزاجت داره اگه سردت میشه یه چیزی رو خودت بکش که اذیت نشی..... منم کلا سرمایی بودم و ...[/QUOTE]

انا جون قلم امروز خريدم با ماهى قزالا

ياداورى كه مى دونى الان روز دوم پرى و تزريق امپولهام هست 

در هفته چند بار ماهى بخورم ؟

قلم گوساله گرفتم مى خواستم بدونم با چى درست كنم؟ميشه باقى ماند را فريز يا در يخچال بزارم و به غذا هام اضافه كنم ؟

ممنونم مهربون 🙏😘

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

من تازه دو روز هست که وارد سیکل ivf شدم با دکتر زاده مدرس که ایشون رئیس بخش نازایی بیمارستان مهدیه هستن

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هر دو تا لوله هام بسته ن باید حتما ای وی اف یا میکرو کنم.چون ذخیره تخمکم پایین بود دکترم ترجیح داد قبل از لاپراسکوپی و بستن لوله هام اول چند تا جنین ازم داشته باشه و دوتا فِرش بفرسته داخل که انشالله میگیره... اما اگر خدای نکرده نشد با وجود داشتن جنین فریز لاپراسکوپی کنه و لوله ها رو ببنده

من تازه دو روز هست که وارد سیکل ivf شدم با دکتر زاده مدرس که ایشون رئیس بخش نازایی بیمارستان مهدیه ه ...

دکتر منم دکتر زاده مدرس هست

🌹رَبِّ لا تَذَرنیِ فَرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوَارِثِینَ🌹                🌹پروردگارا،مرا تنها مگذار و تو بهترین ارث برندگانی🌹
من هر دو تا لوله هام بسته ن باید حتما ای وی اف یا میکرو کنم.چون ذخیره تخمکم پایین بود دکترم ترجیح دا ...

من fshبدنم بالاست و شوهرم واریکوسل داشت عمل کرد بعداز عمل شوهرم هنوز مهدیه نرفتم 

🌹رَبِّ لا تَذَرنیِ فَرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوَارِثِینَ🌹                🌹پروردگارا،مرا تنها مگذار و تو بهترین ارث برندگانی🌹

پیش خیلی از دکترهای درجه یک تهران رفتم که میگفتن باید لوله برداشته بشه بعد ای وی اف که درست هم هست...انا دکتر الانم حرف درست تری زد که با تحقیق مقاله های پزشکی به حرفش گوش دادم.

ایشون بعد از هیستروسکوپی  نظرشون این بود چون خیلی لوله هام وضعیت بدی ندارن و با این شرایط که برداشتن لوله خودش تو ذخیره تخمک هم تاثیر میزاره این ریسک رو میکنیم جنین میگیرم انتقال میدیم اگر نگرفت اونوقت لاپراسکوپی شو که ما جنین ها رو فریز داشته باشیم خیالمون راحت باشه

ولی دکتر زهرا حیدر خیلی بهتر و مهربون تره کاشکی دکتر منم دکتر زهرا حیدر بود یکبار iuiرو برام انجام داد خیلی راحت تر از وقتی بود که دکتر زاده مدرس برام انجام داده بود

من fshبدنم بالاست و شوهرم واریکوسل داشت عمل کرد بعداز عمل شوهرم هنوز مهدیه نرفتم 

ببین مهدیه بیمارستان بسیااااار شلوغ و هردمبیلی هست قبول دارم.اما من فقط و فقط دکترم برام مهم هست و اینکه بیمه من نیروهای مسلح پس اونجا برام تقریبا رایگان در میاد و میصرفه اگر بیمه شما تامین اجتماعی هست دکترم تو بیمارستان گاندی هم عمل میکنه.من کلا میرم مطب میبینمشون چون محیط بیمارستان برام غیر قابل قبولِ ولی بارها مجبور شدم بیمارستان هم برم

ولی دکتر زهرا حیدر خیلی بهتر و مهربون تره کاشکی دکتر منم دکتر زهرا حیدر بود یکبار iuiرو برام انجام د ...

دکتر زاده مدرس با خانم دکتر صالح پور یه تحقیق بزرگ رو به نتیجه رسوندن که سقط های مکرر لانه گزینی رو تا درصد بالایی برطرف کردن خوب این یخ پون عالی و درجه یک هست و اینکهمن خیلی خیلی با دکترم راحتم واقعا احساس میکنم پیش یه دوستیا فامیل نزدیک رفتم و با هم خیلی راحت گپ میزنیم دکتر حیدر هم ازشون خیلی خوب شنیدم اما خوب من دکتر زاده مدرس رو با رزومه خوب و درخشانِ شون ترجیح دادم.

ببین مهدیه بیمارستان بسیااااار شلوغ و هردمبیلی هست قبول دارم.اما من فقط و فقط دکترم برام مهم هست و ا ...

من بیمه سلامت دارم راضیم از مهدیه دکتراش خوبن ولی محیطش بهم افسردگی میده دوساله میرم اونجا و علوم پزشکیه و بیشتر آموزش میدن مثله موش آزمایشگاهی میشی اونجا

سلام ب دوستان عزیزم ی مدتی بود نمیتونستم بیام حالت تهوع و معده درد و سر درد 😏...خیلیییییییی ناراحت شدم برای روشانیلوی عزیز خیلی ناراحت کنندست خیلی زیاد عزیزم اون ناراحتی و زجری ک شما داری میکشی خیلی سخته ولی دوست عزیزم حتما حکمتی توش بوده حتما خداصلاح در این دیده ک شما اون طفل معصومو بدنیا نیاری چه بسا ک شاید بدنیا میومد سختی های زیادی هم خود بچه هم پدرو مادرش باید میکشیدن عزیزم از خدا راحت ترین راه ممکن میخوام ک پیش روت بزاره...مامان آینده عزیزم خیلی ناراحت شدم ک بتات اومده پایین ولی خواهشا همون جایی ک بار اول بتا دادی برو تکرار کن انشاالله ک خدا یک بار دیگه شادت کنه....پارمیس عزیزم و دوستان گلم ک اینجا برای آرامش همدیگه دعا میخونید ایشالا ک بزودی لطف خدا شامل شما هم بشه و خدا بهترینهاشو برای شما گذاشته کنار...من هم دعای مقاتل و آیت الکرسی برای تمام دوستان گلم میخونم ب امید حاجت روایی و آرامش شما عزیزان🙏

من بیمه سلامت دارم راضیم از مهدیه دکتراش خوبن ولی محیطش بهم افسردگی میده دوساله میرم اونجا و علوم پز ...

من نمیدونم شما مشکلتون چی بوده و چی هست...اما من اونجا اتاق عمل رفتم و همه پرسنل مهربون و عالی و درجه یک بودن و هرچی رو که لازم داشتم بدونم (البته باید ازشون بخوای ) برام با صبر و حوصله جواب دادن.

مشکل بیشتر آدمهایی که اونجا بودن و سر در گم مونده بودن کم اطلاعی و بی اطلاعی از مریضی شون بود اینه که کلافه و خسته میشن و نمیدونن اصلا دکتر چی میگه چی میخواد...

بیمارستان کلا معطلی داره باید صبور بود و خوشرو تا همه جوابتون رو با آرامش بدن.

انشالله که موفق و سلامت باشید و به نتیجه دلخواهتون به زودی برسید

عزیزم من باردار نشدم کلا و به خاطر شرایط همسرم بهمون میکرو پیشنهاد دادن البته از 7 سال قبل اول خط ا ...

ممنون لاله جون .پس پیش رزاقی برم بهتره ....چون من سقط داشتم .و ایشون دکتر سقط مکرر هستش...توکل بخدا.

فدای دل مهربونت ....😘😘

آنا جون من دوساعت ساعت آمپول پروژسترونم تغییر کرده یعنی ب جای ساعت ۴ میخوام از این ب بعد ساعت ۶ بزنم مشکلی ک ایجاد نمیکنه؟ ...بعدشم من اصلا هیچ خبر و احوالی از نینیم ندالم☹ وقت سونوی بعدیم هم دو هفته ی دیگست☹دلم براش تنگ شده😍..البته زیر شکمم سفت شده و ی کم اومده جلو تا الان هم خدارو شکر درد و چیز قابل توجهی نداشتم جز حالت تهوع و معده درد ...اینا همه عادیه دیگه؟😌کاش دستگاه سونو داشتم خونه هر روز میدیدمش