2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
سلام بچه ها خوبین؟شما از ابن سینا چجوری برا دی اف آی نوبت میگیرین؟داخلیش470 هست؟من هر چی زنگ میزنم و ...

عزیزم زنگ بزن ۲۳۹۱۵ بعدشم آزمایشگاها و آزمایشگاه اسپرم و...

اگهت نتونستی از طریق اپراتور وصل بشی راحتتره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خیلیا رو میشناسم که رفتن و دوقلو پسر باردار شدن سه تا از دخترایه فامیلمونم رفتن اونجا و با اولین ivf ...

كجا منظورته؟ مهديه يا مهر؟ كدوم فاميلاتون رفتن؟ كدوم هزينه اش بالاست؟   گيج شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کجا ivf کردین؟ همه جا سه تا جنین میزارن؟ من خیلی میترسم از ivf😢

عزیزم بستگی به شرایط مادر و جنینا داره.....

بعضا ۲ تا جنین بعضا ۳ تا حتی بیشترم میذارن.....

برا من ۴ تام گذاشتن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
كجا منظورته؟ مهديه يا مهر؟ كدوم فاميلاتون رفتن؟ كدوم هزينه اش بالاست؟    گيج شدم

دکتر برنجیان منظورم بود😂😂😂😂

🌹رَبِّ لا تَذَرنیِ فَرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوَارِثِینَ🌹                🌹پروردگارا،مرا تنها مگذار و تو بهترین ارث برندگانی🌹
عزیزم بستگی به شرایط مادر و جنینا داره..... بعضا ۲ تا جنین بعضا ۳ تا حتی بیشترم میذارن..... برا من ...

الان شما چهار قلو بارداری؟

🌹رَبِّ لا تَذَرنیِ فَرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوَارِثِینَ🌹                🌹پروردگارا،مرا تنها مگذار و تو بهترین ارث برندگانی🌹
سلام آنا جون و لاله عزیز. یه سوال .من پیش رزاقی اخر شهریور وقت گرفتم .ایشان دکتر سقطهای مکرر هستن . ...

عزیزم والا مشکل ما حاد بود از نظر اسپرم پیشنهاد میکرو شد.....

شاید بهتر بود میکرو تجویز نمیشد.....

عزیزم والا ط ر ا ز ی نیلو رو قبول داره ر ز ا ق ی رو نمیدونم.....

عزیزم خیلی متاسفم این جمله اصلا نمیتونه حالمو توصیف کنه ازش حلالیت گرفتی 😭😭😭😭😭

لاله جون به خدا دل آدم خون میشه اونم بعد این همه سختی.....

فقط از خدا معجزشو میخوام هیچی دل منو آروم نمیکنه چه برسه روشا جونو.....

ممنون عزیزم  من بیمارستان مهدیه تهران میرم که ازiuiنتیجه نگرفتم میخوام برم پیش دکتر برنجیان ول ...

ب ر ن ج ی ا ن؟

مطمئنی؟

دکتر برنجیان منظورم بود😂😂😂😂

عزیزم این فک و فامیلت که میگی بار اول جواب گرفتن احتمالا مشکل خاصی نداشتن و پیش هر دکتر دیگه هم میرفتن جواب میگرفتن.....

من که کلا علاف شدم ذخیرمم هدر رفت تازه بعد دو سال فهمیدیم مشکل اساسی از همسرمه چون ایشون مارو مثلا یه آزمایشگاه معتبر غیر ناباروری فرستادن و دو سال دنبال نخود سیاه بودیم.....

من با اینکه اصلا مشکل تخمکگذاری نداشتم دو سال با کلومفین و امثالهم الکی الکی تخمکام هدر رفتن.....

تا دلت بخواد متفورمینم خوردم نمیدونم اصلا متفورمین واسه چیم بود.....

خلاصه من شخصا حس میکردم درمانها یکی بود حالا یکی جواب میداد یکی نمیداد.....

الان شما چهار قلو بارداری؟

نه عزیزم اون ۴ تا که اصلا هیچ کدوم نگرفت.....

من سه بار انتقال داشتم بار اول و دوم ۲ و ۴ جنین که هیچ کدوم نگرفت.....

بار سوم که تازه مشکلات ایمنی و انعقادی و آندومتریوزم حل شدن با انتقال ۳ جنین یه قلو باردار شدم.....

دخترم به دنیا اومد.....

الانم مجدد طبیعی به معجزه تو دلمه.....

عزیزم این فک و فامیلت که میگی بار اول جواب گرفتن احتمالا مشکل خاصی نداشتن و پیش هر دکتر دیگه هم میرف ...

بعضیاشون دفعه اول بعضیاشونم نه ولی مهم اینه که نتیجه گرفتن خیلیم راضین به منم پیشنهاد دادن برم اونجا ولی نمیدونم چکار کنم کجا برم 😔

بعضیاشون دفعه اول بعضیاشونم نه ولی مهم اینه که نتیجه گرفتن خیلیم راضین به منم پیشنهاد دادن برم اونجا ...

ایشالله که اگه میری دستش واست خوب باشه.....

من حس و تجربه مو گفتم ایشالله که برا تو دستش خوب باشه.....

از ویزیت گروهیشم به شدت متنفرم.....

هیچ وقت نتونستم مشکلاتمو درست انتقال بدم.....

ایشالله که اگه میری دستش واست خوب باشه..... من حس و تجربه مو گفتم ایشالله که برا تو دستش خوب باشه.. ...

شما کجا نتیجه گرفتی؟

ممنون عزیزم  من بیمارستان مهدیه تهران میرم که ازiuiنتیجه نگرفتم میخوام برم پیش دکتر برنجیان ول ...

پیش کدوم دکتر میرفتی تو مهدیه؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی