2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
خدارو شکر انشالله همه چی خوب پیش میره توکل به خدای قادر و مهربون

ملورین جان من قبلا جواب پست شما رو دادم
احتمالا ندیدی
ممنون از اینکه به یادم بودی عزیزم
به لطف خدا من باردار شدم با این انتقال
و یه پسل شیطون تو راه دارم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خخخخخخخخخخخ..... به خدا همین میگن ها خیلیامونو سرکار میذاره و درب و داغون میکنه...... چون من شخصا ...

انا جون پسر کلا طبعش گرمه دیگه
از قدیم مامان بزرگا میگفتن
من الان واقعا به این باور رسیدم
من همیشه تو گرمای تابستون هم باید وقتی کولر روشن بود یه چیزی رو خودم مینداختم
تازه وقتی تو اتاق خواب بودیم (کولر بیرونه)
اما امسال از شدت گرمایی که حس میکنم تو هال میخوابیم گاهی
تازه هیچی هم رو خودم نمیندازم اما نصف شب میبینم عرق کردم

جالبه علی با اون شدت گرماییش ، صبحا بیدار میشه میگه یخ زدم تا صبح

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جان من ميتونم مسئوليت ليست افراد مايل به شركت به دعا براي دوستان رو به عهده بگيرم. هر كي مايل هس ...

من هستم

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
وای این چیه من خوندم عزیزم مگه قرار نبود امنیو بشی؟ چطور شد انجام ندادی؟چرا همچین تشخیصی دادن؟ یعنی ...

نه لاله جون گفت آمینو نمیخاد ممکنه نشون بده ، ممکنه نشون نده ، همین سونو کافیه ،، نه رشد نکرده

نه گلم کلا 3ت3تفولیکول داشتم که وقت تخمک کشی فقط دوتا گفتن بعدم بامیکرو یه جنین تشکیل شد... هم تعداد ...

عزیزم داروت چی بود که با این عدد ذخیره 3 تا فولی داشتی!!؟
چه دوزی؟
نوع سیکلت چی بود؟ اول مهار کننده داشتی یا بعد از شروع امپولا ستروتاید اینا داشتی؟

عزیزم عجله نکن..... چند تا دکتر برو..... از شانست خانوم دکترم نیست...... تا مطمئن نشدی ریسک نکن.. ...

دیگه چه دکتری برم ؟ چجوری مطمین بشم ؟ خود دکتر این دکترومعرفی‌کرد اونم از روز اول که دید گفت میکروسفالی هستش ،، دکتر اصلی خدا هستش که اونم انگار نمیخاد 

ممنون دوستان بابت حرفهاتون ،، خیلی سختمه ،، دیگه بیشتر از توان منه  

ذخیره تخمدان من بالای ۱۰ پلی کیستیکم .ولی تو رویان هر سری وقتی دارو میدن نهایت ۱۰ تا تخمک میشه با وج ...

شما هایپر میشی چون فولیکول زیاد داری اما 10 تاش فقط بالغ میشه !!
چه داروهایی داشتی؟ چه دوزی؟

آره فولیکول که فت و فراوون داشتم ولی سایز ۱۸ به بالا ۱۰ تا بود که نهایت شد ۷ تا جنین. نمیدونم اینا ا ...

حالیشون هست عزیزم اما اون قدر بیمار دارن که براشون مهم نیست
فقط میبرن وارد سیکل میکنن نتیجه گرفتن بیمار براشون مهم نیست اصلا

نمیدونم والا دیگه به دکتره هم زیاد میگم میگه تعیین تکلیف نکن. بهترین دکتر شهرمونم هست 

اتفاقا تعیین تکلیف کن عزیزم
چون پای جون و روح و مال خودت وسطه !!
عزیزم برو یه دکتر دیگه برات آزهای انعقادی رو بنویسه
اگه میتونی یه کپی از ازهات بگیر از تو پرونده

آنا جان من ميتونم مسئوليت ليست افراد مايل به شركت به دعا براي دوستان رو به عهده بگيرم. هر كي مايل هس ...

من هستم عزیزم
اما به نظرم تعداد نفرات رو بیشتر کنیم اگه کسانی که خواستن عضو بشن بیشتر بودن

😢😢😢میگه دو قلو ها خیلی پیش میاد نقص ژنتیکی داشته

عزیزم به جای گوش کردن به این توجیهاتی که معلوم نیست چقدرش درسته اول یه کپی بگیر از پرونده ات
بعد با ازها مطابقت بده
هر کدومش رو ندادی تا حالا حتما انجام بده

واقعا...؟؟؟ مقدارش کم نیست برای آی وی اف. دکترم برای یکشنبه دوباره گفته آزمایش بدم..

نه عزيزم واسه روز ١٤ خوبه

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
دوستان بتام ۲۶۶ شده... یعنی چی؟؟؟ توروخدا جواب بدین..

مبارکه عزیزم
به سلامتی
شنبه تکرار کن تا ان شاء ا... جشن اساسی رو راه بندازیم