2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
آنا جان من ميتونم مسئوليت ليست افراد مايل به شركت به دعا براي دوستان رو به عهده بگيرم. هر كي مايل هس ...

منم هستم‌.

به امید خبرهای خوب❤❤❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم بله یادمه..... حتما پیگیر باش تا پایبن نیومده به هیچ وجه انتقال ندیا..... ایشالله این دفعه م ...

ممنونم عزيزم😘

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان بتام ۲۶۶ شده... یعنی چی؟؟؟

توروخدا جواب بدین..

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
دوستان بتام ۲۶۶ شده... یعنی چی؟؟؟ توروخدا جواب بدین..

يعني داري مامان ميشي به اميد خدا😍😍 مبارك باشه، حتما شنبه تكرار كن

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
يعني داري مامان ميشي به اميد خدا😍😍 مبارك باشه، حتما شنبه تكرار كن

واقعا...؟؟؟

مقدارش کم نیست برای آی وی اف.

دکترم برای یکشنبه دوباره گفته آزمایش بدم..

عزیزمممم مبارکت باشههه😍

مرسی صبا جون برام دعا کن توروخدا💓💓💓💓

سلام ببخشید یک سوال داشتم بعد از انتقال ژل رویال اصلی میشه استفاده کرد؟و انکسوپارین را باید توی یخچا ...

ژل رویان رو نه
هر امپولی زیر 25 درجه اس یخچالیه مگر تو هوای سرد

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
مبارکه عزیزم  انشالله صحیح و سالم بغلش کنی ❤❤❤❤❤❤❤

مرسی عششقمم...

چرا من حسش نمیکنم تکون نمیخوره😂😂😂

والا قبلا یه سری ازمایش دادم از رو اونا گفت من یادم نیست چیا بودن 😔

خب مهمه که بدونی
اگه نمیدونی برو یه کپی ازش بگیر
بعد با ایتمایی که انا جون زحمت کشیده جمع کرده مقایسه کن ببین اصلا انعقادی دادی؟کدوماش رو انجام دادی و هر کدومی که انجام نشده رو حتما انجام بدی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آخه کوچولوعه هنوز عزیزم 😆😆😍😍😋😋😋😋

الهی مامان فداش بشه ایشالا💓❤

بخدا انقد این مدت سختی کشیدم برام انگار شده بود رویای دست نیافتنی

بچه هااااااتوروخداراهنمایییییم کنین من تنبلی دارم.ی بار یزد میکرو کزدم ک نگرفت نمیدونم بخاطز دوز پای ...

از بین این سه گزینه ابن سینا رو پیشنهاد میکنم