2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
برا منم احتمالا ژن غلظت جوابش دیر میاد و MTHFR هستش ک نیومده . شمام برا ایمنیتون فقط این ژن مشکل داش ...

عزیزم برا من همmthfr بود هم پای وان......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون آنا جون تا ۱۴، پریودی بادکش میزنم کلا میشه ۳ یا ۴ بار ماه آینده میرم سیکله میکرو خواستم بدونم ...

قبل موردی نداره فقط پیش هر کسی نرو.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام لاله جان ،چن وقتیه به تاپیک سرنزدم،عزیزم امیدوارم بارداری و زایمان راحتی داشته باشی،راستی من تا ...

بله عزیزم یه پرنس تو راهه.....

ثمین جونم پانکچر کرد و شکر خدا همه چی خوب پیش رفت ولی هایپر شده انتقالش به بعد موکول شد.....

قدش 192وزنش 110کیلو راستش اصلا رعایت نمیکنه همه چیز خواره اصلا دوش اب سرد میگیره همیشه.گرماییه

عزیرم خوب اضافه وزن داره.....

ما اخیرا یه کاهش وزن ده کیلویی داشتیم و بعدشم من باردار شدم به نظرم بی تاثیر نیست.....

پس خیلی مهمه.....

لااقل شامهارو خذف کنین.....

ما به جای شام سالاد و میوه میخوردیم.....

کمپرس یخ رو ب ی ض ه هارو جدی بگیره.....

لباس زیر تنگم ممنوع.....

شلوار لی ممنوع.....

بله عزیزم یه پرنس تو راهه..... ثمین جونم پانکچر کرد و شکر خدا همه چی خوب پیش رفت ولی هایپر شده انتق ...

حالا قبل از شروع میکرو چه کارایی باید انجام بدم تا نتیجه بده انشالله

حالا قبل از شروع میکرو چه کارایی باید انجام بدم تا نتیجه بده انشالله

عزیزم خوب خودتونو تقویت کنین.....

طبق طبعتون بخورین....

آب زیاد بخورین.....

پیاده رویم خوبه برات....

مکملم هر چی دکتر تجویز کرده بخورین.....

کمپرس یخ برا همسرتم جدی بگیرین.....

عزیرم خوب اضافه وزن داره..... ما اخیرا یه کاهش وزن ده کیلویی داشتیم و بعدشم من باردار شدم به نظرم ب ...

پارسال وضعیت اسپرمهاش خیلی خوب بود حتی دکترا عقیده داشتن که طبیعی باردار میشم اما امسال دکتر بلا فاصله میکرو تجویز کرد با این وضعیت اسپرمهاش

عزیزم خوب خودتونو تقویت کنین..... طبق طبعتون بخورین.... آب زیاد بخورین..... پیاده رویم خوبه برات. ...

سلام اناي عزيز😍😍 دلم براتون تنگ شده بود😍

اناجان كمپرس يخ هر شب بزارن؟ چند دقيقه؟

...
دوستان سلام آزمايشم مثبت شد

سلام مباركت باشه😍😍

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
من الان 12 هفته  سونو غربالگری رفته بودم گفتن قل اول تو 9 هفته و 3 روز رشدش متوقف شده

خدارو شکر یه دونش سالمه...واسه منم همچین اتفاقی افتاده دو بار باردار شدم هر دو دفعه تو غربالگریا گفتن قلبشون نمیزنه...دفعه اول سه قلو دفعه دوم یه دونه...خیلی سخته ان شاءالله اون یکی تا آخرش برات بمونه

کاربر جدید نیستم از سال93خواننده خاموش بودم
من الان 12 هفته  سونو غربالگری رفته بودم گفتن قل اول تو 9 هفته و 3 روز رشدش متوقف شده

اخی:(

ان شاالله که نشنیده باشن

اما امیدوارم هرچی هست خیر باشه و یکیشو صحیح و سالم بغل بگیری

چقد استرسش بیشتره دوقلویی

منم همیشه دوس داشتم ولی همین اول کار فهمیدم چقد سخته و دلت باید دو تقسیم بشه براشون به اندازه نگرانی و استرس ادم دوبل میشه

اما توکل به‌ خدا خودش داده خودش محافظت کنه و تواناییشو بده

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
خدارو شکر یه دونش سالمه...واسه منم همچین اتفاقی افتاده دو بار باردار شدم هر دو دفعه تو غربالگریا گفت ...

عزیزممم متاسفم واقعا خیلی سخته

یعنی سقط کردین؟

طبیعی باردار شدین یا با میکرو؟ علت مشخص نشد؟

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

سلام دوستا ممنون از تبريكاى قشنگتون خودم اصلا باورم نميشه فكر مى كنم به خوابه.بعد از ٩ سال انتظار.انشاالله نصيب تك تكتون بشه.

بتاى من ١١٥٠ بود

دوتا جنين انتقال دادم بار چهارم بود كه انتقال مى دادم.

پى ار پى كردم 

بيمارستان طالقانى رفتم دولتى

من بعد از انتقالم گرمى خوردم چون طبعم خيلى سرده كلا .زعفرون نخوردم.

علايم هم دردهاى پريودى يكم سينه هام تير مكشيد كمرم درد مى كرد.لكه بينى نداشتم.كلا تمام علايم پريودى رو داشتم حتى قبل از پريود هميشه جوش مى زدم كه اين سرى هم جوش زدم و نا اميد شدم.ولى كلا سعى كردم استرس نداشته باشم

دعا كنيد همه چيز خوب پيش بره.

انشاالله همه مامانا تنيحه بگيرن به خدا توكل كنيد.

بستگی به نوع نمونه گیری زاره..... همینطوری الکی و دیمی نمونه بگیرن نمیشه چیزی گفت اما به روش میکروس ...

آها ...

الان بهشون گفته ك تسه بايد انجام بده 

ميكروسرجري همينه ديگه 

يعني از بافت بيضه نمونه برميدارن 

ان شاءالله براشون نتيجه خوب داشته باشه 

ممنونم آنا جان