2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
خب اون یکی شکر خدا پس حالش خوبه اشکال نداره عزیزم چیزیه که پیش اومده استرس نداشته باش و توکل به خد ...

من چکاب که رفتم غلظت خون نشون نداد به دکتر گفتم تو خواب دست و پاهام همش خواب میره گفت گردش خونت خوب نیست روزی یدونه اسپرین تجویز کرد

پس ببین شرایط انتقال مجدد رو داری یا نه؟ اصلا بررسی کردی چرا منفی شدی؟

والا هیچی نگفت فقط گفت بیا

البته آزمایشات ایمنی و انعقادی رو قبل از پانکچر داده بودم

روز پانکچر سرم تزریق کردم و بعدش هم انوکساپارین دور ناف زدم

خودم فکر میکنم به خاطر استرسیه که از خونریزی کلیه ام گرفتم

چون دقیقا چند ساعت بعد از انتقال شروع شد و من تا دو روز اسیر بیمارستان بودم

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چکاب که رفتم غلظت خون نشون نداد به دکتر گفتم تو خواب دست و پاهام همش خواب میره گفت گردش خونت خوب ...

تا چه حد انعقادیتو چک کردی؟

خوب منم فاکتورهای روتین انعقادیم نرمال بودن ولی تو تخصصیا معلوم شد ژن غلطت خون دارم و تا نه ماه بارداری باید انوکسوپارین بزنم حتی الان که طبیعیم باردارم دارم میزنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا هیچی نگفت فقط گفت بیا البته آزمایشات ایمنی و انعقادی رو قبل از پانکچر داده بودم روز پانکچر ...

احتمال داره بی تاثیر نبوده باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بله مرکز ناباروری انجام داده میشه بگید چه چیزایی توش بررسی شده؟

فقط فکر کنم همون تحرک و تعداد و اینا بود و اونم دیتیل نبود.....

مثلا گفته اسپرمهای پشیرونده نگفته کندا یا تندا.....

من که تخمدانهام با لتروزل هم خوب تحریک میشد راستش مشکل اسپرمای سوهرمه الان عکسشو میزارم نظرتو می خوا ...

عزیزم خوب تحرکش پایینه تند ۵ و کند ۱۱.....

مورفولوژی هم که یه درصده.....

خوب عزیزم میتونم بپرسم همسرت شرایطش چیه و چیارو رعایت میکنه؟

چاقه؟

چربیش چطوره؟

طبعش چیه؟

خنک نگه داشتن ب ی ض ه ها رو رعایت میکنه؟

پوشش چی لباس تنگ و شلوار لی و.....

سونا و جکوزی و حموم داغ چی؟

عزیزم خوب تحرکش پایینه تند ۵ و کند ۱۱..... مورفولوژی هم که یه درصده..... خوب عزیزم میتونم بپرسم هم ...

قدش 192وزنش 110کیلو راستش اصلا رعایت نمیکنه همه چیز خواره اصلا دوش اب سرد میگیره همیشه.گرماییه

ممنون از راهنمایی های بی دریغتون. یه سوال دیگه چند روز بعد پانکچر پرید میشیم؟  

بستگی به بدن داره.....

بعضیا زودتر بعضیا دیرتر.....

اما معمولا دو هفته بیشتر طول نمیکشه....