2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه جالب اینجاست ک کیشانی اصلا مهلت نمیده طرف پشت گوشی حرفشو کامل بزنه...کیشانی ب من گفت برای درد مع ...

عزیزم ..

ماما همیشه تا پنج و نیم هست.خود کیشانی سه سه نیم میاد مطب ماماهم همون حدود.

من یبار برای دارو رفتم داروخونه پایین مطب که گفت برو نسخه رو عوض کن .. رفتم بالا خانوم کیشانی گفت ماما تا ۵نیم هست بده برات بنویسه خوب وقتی اومدی. یرب به پنج اینا بود که من مطب بودم.

من هر وقت زنگ میزنم به کیشانی که سوال کنم.. سوالمو ک پرسیدم  میگم خود خانوم دکتر گفت زنگ بزن تا بهت بگم.

همیشه هم بهم گفته پس فلان ساعت زنگ بزن تا بپرسم از دکتر.

هیچ وقت خودش جواب نداده بهم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
دوستان سلام آزمايشم مثبت شد

سلام به روی ماهت... میکرو کرده بودی؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام آنا جون من دیروز رفتم ابن سینا پیش دکتر کارگر برام سونو نوشت برای تشخیص پیشرفت اندومتریوزم جواب ...

عزیزم شاید راه درمانی باشه.....

امیدتو از دست نده.....

تا درمان نکنی معلوم نمیشه که.....

شاید به درمان خوب جواب بدی.....

به منم گفته بودن حین لاپرا ممکنه چیزایی رو از دست بدی حتی یادمه بابتش نامه گرفتن اما شکر خدا هیچی نشد و به بهترین شکل درمان شدم پس فعلا سعی کن + فکر کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان منم تو گروهتون قبول کنید ماه قبل دکتر مردان برامون میکرو نوشت تو پژوهشگاه رویان کسی اونج ...

عزیزم خوش اومدی.....

اینجا خونه خودته اجازه نمیخواد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی آنا جان..ممنونم از راهنمایی تون... تماس گرفتم مطب گفتم میخوام با خانم ماما صحبت کنم آخه فامیلش ...

عزیزم همیشه برای سوالت همون سه نیم اینا زنگ بزن چون سرش خلوته و قشنگ گوش میده چی میگی.

من همون تایم زنگ میزنم و میگم دکتر گفته زنگ بزن تا بهت بگم.. مطبم ک میرم از پیش دکتر ک میام یجوری میفهمونم که اره به دکتر گفتم زنگ زدم سوالمو خانوم کیشانی رسونده بهتون..😁

همیشم میگه خواهش میکنم کاری نکردم.

تابحال اصلا برام پیش نیومده خودش جوابمو بده.

سلاممم دوستان .... من دیروز ظهر پر یود شدم ...اونم با دو سه روز تاخیر....اونم فقط چن تا لک ...تا ال ...

عزیزم بذار طبیعی بیاد.....

با زعفرون معفرون میزنی ضخامت آندومترتم داغون میکنی.....

لاله جون من همش کش شلوار یا شلوارکم زیر شکمم بود بعد ب زیر شکمم فشار میاورد دیگه دلو زدم ب دریا رفتم ...

منم کلا لباسی که کشش رو شکمم میافتاد اذیت میشدم.....

چه لباس زیر چه شلوار یا شلوارک......

پیرهن واقعا برا این فصل عالیه هم از پهلوها محافظت میکنه هم امکانات تهویه مطبوع ایجاد میکنه.....

خخخخخخخخخخ.....

منم کلا لباسی که کشش رو شکمم میافتاد اذیت میشدم..... چه لباس زیر چه شلوار یا شلوارک...... پیرهن وا ...

آنا جون دکتر لاله جونم خانوم طرازیه؟

آخه جالب اینجاست ک کیشانی اصلا مهلت نمیده طرف پشت گوشی حرفشو کامل بزنه...کیشانی ب من گفت برای درد مع ...

نه عزیزم مامان گفت ۳-۳/۵ هست تا ۴/۵ فکر کنم.....

۲ فکر نکنم باشن اصلا.....

نه عزیزم مامان گفت ۳-۳/۵ هست تا ۴/۵ فکر کنم..... ۲ فکر نکنم باشن اصلا.....

آره با کیشانی میاد تا پنجونیم هست.