2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
چطوريه عزيزم؟؟؟ به سرم تزريق ميكنن؟؟ چن ساعته بيهوشيش؟؟

نه خواهر چند ساعت چیه نهایت 15 دقیقست .هیچی متوجه نمیشی ببین اگر انسداد و چسبندگی نباشه مشکلی پیش نمیاد و اصلا دردناک نیست

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزيزم هزينش چقدره؟؟

والا الانشو نمیدونم دوسال پیش فکر کنم 300بود

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مهربونا...خوبید همگی؟اومدم ازتون مشورت بگیرم...

من اندومتریوز دارم و سال پیش تیر ماه متوجه شدم یه کیست شکلاتی 24*19 تو تخمدان چپم دارم.که با درد شدیدی هم همراه بود.ابن سینا گفتن کاریش نداریم و فقط ال دی دادن که میکرو کردم و منفی هم شد.

حالا مدتیه موقع خم شدن درد دارم و تخمدانم تیر میکشه.رفتم سونو دادم.همون کیست پارسالی همون سایزی هست و یکی دیگه هم الان کنارشه.تقریبا همون سایزی.

حالا منکه دیگه تصمیم به ادامه درمان ندارم، بنظرتون با این کیستا چه کنم؟؟ وقتی دارن بیشتر میشه و کوچیک هم نمیشن باید بهشون بی تفاوت بود؟موندم که کتر درست چیه.و اینکه بنظرتون همون ابن سینا برم ویزیت شم یا دکتر خوبی سراغ دارید برم پیشش؟

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
از ته دلم دعا میکنم خدا برات دوتا نی نی ناز خوشگل و سالم سوا کنه بزاره تو دلت❤💟

ممنونم خواهری انشالله انشالله

سلام مهربونا...خوبید همگی؟اومدم ازتون مشورت بگیرم... من اندومتریوز دارم و سال پیش تیر ماه متوجه شدم ...

وای رز سفیدم عاشقتم ندیده .نمیدونم چرا یانقدر حس خوبی بهت دارم.به نظرم با ی دکتر دیگه هم مشورت کنی بد نیست

سلام عزيزم خوب عزيزم قبل از اينكه آمپولات رو شروع ميكردي بايد تماس ميگرفتي  حداقل كاش امروز ...

نه میخوام برم شیراز تلفن پاسخگونیستن فقط حضوری دوشنبه پنجشنبه وجمعه هم کلا مرکز تعطیله لطفا اونایی که شیراز زینبیه درمان میشن جواب بدن چجور بوده دورتون

وای رز سفیدم عاشقتم ندیده .نمیدونم چرا یانقدر حس خوبی بهت دارم.به نظرم با ی دکتر دیگه هم مشورت کنی ب ...

شنیدی میگن دل به دل راه داره...همونه  

همیشه بیادتم دوست نازنینم...

کدوم دکتر برم اخه؟نمیشناسم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
شنیدی میگن دل به دل راه داره...همونه     همیشه بیادتم دوست نازنینم... کدوم دکتر برم اخه؟ ...

والا آناجون و لاله جون بهتر میشناسن دکترا رو.من تهران علاوه بر ابن سینا پیش دکتر اقصی و پروفسور شایان هم رفتم دکترای خوبی بودن .رز سفیدم من باز منتظر انتقالم دعام کن خواهری

الهی آمین عزیزم  من اضافه وزن دارم 😓😓😓😓البته سنی ندارم ۲۱ سالمه  واقعا سر خود مکمل ب ...

زياديش خوب نيست هر چيزي 

اما براي اين دوران معمولا تجويز ميكنن ديگه 

اكثريت هم اينجا بپرسي دارن 

اگه ميدوني فكرت درگيرش ميشه بيخيال مكمل شو و بچسب ب تقويت خودت با تغذيه طبق طبعت 

چون اضافه وزن داري شايد بيشتر چاقت كنه 

در مورد آزمايشات هم بله حتما بايد دكتر متخصص بنويسه ك شما داري نسخه ش رو پس دير نكن و بده جوابش هم يك هفته اي حاضر ميشه چون مهمه

هر موانعي از سر راه برداشته باشه بهتره   

براي منم دكترم ننوشت ب ماما گفتم گفت خودت ميخواي مينويسم وگرنه نياز نيست 

ان شاءالله ك برات خوب پيش بره و مادر بشي عزيزم 😘

والا آناجون و لاله جون بهتر میشناسن دکترا رو.من تهران علاوه بر ابن سینا پیش دکتر اقصی و پروفسور شایا ...

بذار بیان ببینم کی رو معرفی میکنن...

عزیز دلم به سلامتی..پانکچر داری یا فریز؟کی انتقال داری؟  

بذار بیان ببینم کی رو معرفی میکنن... عزیز دلم به سلامتی..پانکچر داری یا فریز؟کی انتقال داری؟   ...

پانکچر شدم 17 تیر.12تا تخمک کشیدن که 10تاش جنین شد توی 5بسته ی 2تایی فریز کردن.منتظرم پریود شم که استرادیول رو شروع کنم

سلام مهربونا...خوبید همگی؟اومدم ازتون مشورت بگیرم... من اندومتریوز دارم و سال پیش تیر ماه متوجه شدم ...

سلام عزيزم منم آندومتريوز داشتم و پيشرفته بود.عمل كردم چون اين كيستها متاسفانه با قرص درمان نمى شن مخصوصا اگر پيشرفته باشن.براى من همه جامو درگير كرده بود.حتى روده هام.خيلى هم درد داشتم.خداروشكر الان تقريبا٤ساله كه عمل كردم خوب شدم و ديگه بر نگشته.من پيش دكتر الهام اكبرى و دكتر شروين رفتم خيلى راضى بودم.بيمارستان فرمانيه عمل كردم

والا الانشو نمیدونم دوسال پیش فکر کنم 300بود

فدات شم ممنونم بابت راهنماييت

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
زياديش خوب نيست هر چيزي  اما براي اين دوران معمولا تجويز ميكنن ديگه  اكثريت هم اينجا بپر ...

انشالله عزیزم شما هم همچنین انشالله دوباره مامان بشی❤❤❤

خداجونم شکرت       
والا آناجون و لاله جون بهتر میشناسن دکترا رو.من تهران علاوه بر ابن سینا پیش دکتر اقصی و پروفسور شایا ...

الهي به زودي باردار شي عزيزم

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️