2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
لاله جون نظری نداری در مورد مشکل من ....البته اگه زحمتی نیست ...

در حال غذا پختن بودم
باورت میشه من حامله شبا ساعت 1 شام میخورم !!
شوهرم تابستونا دیر میاد
دلمم نمیاد تنها غذا بخورم
اخه نهارم نمیا

شرمنده تازه پستت رو دیدم و جواب دادم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
درست یادم نیس دوسال پیش بود ولی آمپول اچ‌ام‌جی به نظرم بود اگه درست بگم یه نمونه پودر هم بود داخل آب ...

نه بابا كجاش كم بوده زياد بوده به نظرم برا همون پرسيدم، مرسي كه جواب دادي

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم الان هنوز سيكلم رو شروع نكردم  خودم ظاهرن مشكلي ندارم  اما شوهرم آزو هستش  ك ...

ببخشید شما هم پودر پروکسید می خوردید هم اسید فولیک و..جدا هم مصرف می کردید مگه پروکسید خودش اسید فولیک بقیه ویتامینارو نداره؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
در حال غذا پختن بودم باورت میشه من حامله شبا ساعت 1 شام میخورم !! شوهرم تابستونا دیر میاد دلمم نمی ...

لاله جون شرمنده پس ..

عزیزم سعی کن خودت یه کم شام زودتر بخوری .هر وقت همسرت هم اومد همراهیش کن.

انشاالله که خدا نی نی تو واستون نگه داره ...سالم بغلش کنی عزیزم.

اره یه سری ازمایشاتم رو گذاشتم گفتید مشکل انعقادی دارم .اسپرین میخوردم ولی متاسفانه این ماه اصلا نخوردم .کوتاهی کردم .

حالا فردا بی بی میذارم ببینم چی میشه ...

شما نی نی دارید دعای شما زود میگیره .ولسم دعا کنید ...

خوب عزیزم یه ازمایش بده اگه مثبت شدی برو دکتر ت برات داروبنویسه تاره میتونی خودت هم شیاف پرژسترون بز ...

عزیزم دست خودم نیست استرس دارم .

اخه حاملگی من که نرمال نیست .خیالم  راحت باشه ...

بازم ممنون از راهنماییت گلم .

فردا بی بی میذارم تا ببینم چی میشه 

سلااااااام دوستان عزیزم...بچه ها میخوام با جزییات براتون تعریف کنید تا قشنگ حسم بهتون منتقل بشه😊دیش ...

الهی شکرت .مبارکت باشه بهار نازنیم الهی قلبش 120سال برات بتپه خواهری خوشحالم که شادی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم روزی چن تا آمپول زدی ؟ ذخیرت چن بودش ؟ استرادیدل از اول عادتی خوردی و چن تا ؟ آسپرین چی تا کی ...

روزی 150واحد گونال میزدم 2تا منوپیور و 1دونه ستروتاید.آسپرین رو باید 3روز قبل پانکچر قطع کنی.استرادیول فعلا نخوردم باید برا انتقال از روز سوم پریود بخورم.ذخیرم 5بود جمعا 44تا آمپول زدم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خب به خیر گذشته پس عزیزم چطوری تحمل کردی شرایط بیمارستان الزهرا رو 3 روز خیلی بد جاییه خدا قسمت هی ...

چاره ای نبود لاله جون.دکتر چون فامیل بود خیلی هوامو داشتن 

روزی 150واحد گونال میزدم 2تا منوپیور و 1دونه ستروتاید.آسپرین رو باید 3روز قبل پانکچر قطع کنی.استرادی ...

این آمپولا رو از دوم پریودی تا چندم پریود زدی ؟ ستروتاید از روز چندم تا چندم زدی ؟ کلا شما مشکل ضخامت اندومتر ندارین ؟ موقع سونو ضخامتت ننوشته بودش . چرا سه روز قبل از پانکچر باید استرادیول قطع بشه ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
لاله جون شرمنده پس .. عزیزم سعی کن خودت یه کم شام زودتر بخوری .هر وقت همسرت هم اومد همراهیش کن. ان ...

یه چیزایی که میخورم
بیشتر میوه و تنقلات

ممنون عزیزم ان شاء ا... دعای پسر من گیرا باشه
عزیزم اگه ان شاء ا... مثبت بود خیلی زود تحت نظر یه دکتر برو تا برات اگه لازمه هپارین شروع کنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
انشاءالله بعدظهر میرم آزمایش میدم راحت میشم 

سلام 

آنای عزیز امروز آزمایش دادم متاسفانه منفی بود عدد بتام 1/5 شد

نمیدونم چرا پریود نشدم

از امروز بعدظهر خیلی خیلی ببخشید ترشح سفید دارم

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
خانما کسی از سها ستاره خبر داره خیلی وقته خبری ازش نیست 

تو همین هفته ی قبل اومد و از خودش خبر داد
متاسفانه دچار چسبندگی شده رحمش و فک کنم با دکتر آصف جاه عمل کرد یا میخواد عمل کنه
وای چقدر فراموش گرفتم

سلام  آنای عزیز امروز آزمایش دادم متاسفانه منفی بود عدد بتام 1/5 شد نمیدونم چرا پریود نشدم ا ...

متاسفم عزیزم
اما خب الان دیگه فکر و خیال نداری
عقب جلوشدن پریود گاهی پیش میاد اگه همیشگی نباشه جای نگرانی نیست