2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست

ضخامتت کمه تقریبا
باید 8 باشه حد اقل که 6 و خورده ای هست
گرید اندومتر هم ب هست که باید آ و تری لاین باشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان 

یه سوال من ماه گذشته انتقال انجام داده بودم .و منفی شد . بعد چند روز عادت شدم.الان یه ماه شده پریود دوم نیومده.قبلا هم انتقال منفی شده بود.عادت دومم بعد یه هفته تاخیر میومد یکبار دوازده روز طول کشید ولی عادت سوم تنظیم میشد.

میخوام بگم در طول این چند روز تاخیر چون میدونستم عادتم به هم خورده ناراحت نبودم .صبر میکردم بیاد .

ولی الان من یه کم علائم بارداری دارم .نوک سینه هام سوزن سوزن میشه.خیلی کم بعضی اوقات حالت تهوع دارم ...

چیکار کنم اخه بعد عمل واریکوسل همسرم ما اصلا جلوگیری به هیچ طریق ندارم ولی اصلا هیچ ماهی خبری نبوده.

ولی قبل عمل گفتم که مثبت میشد ولی سقط میشد .

حالا چیکار کنم ...نکنه باز مثبت بشه .باز بیفته ...

اگه مشکلی پیش نمیومد ناراحت نمیشدم.اخه بارداری من مثل ادمای معمولی اتفاق نمیفته که .چون مطمئن بودم چیزی نمیشه واسه همین جلوگیری نداشتیم ....

من وقت دکتر دارم شهریور ...

حالا من چیکار کنم ....انقدر فکر کردم سرم درد میکنه ...کاش منم مثل خیلی زنای که راحت عقب میندازن و بی بی چک میذارن .مثبت میشه .بعد ازمایش مثبت همه چیز عادی و معمولی ....

لطفان بگید اگه باردار بودم چیکار کنم ...باز نیفته ...از استرس نمیدونم چی نوشتم اصلا .

عزیزم خوب برای روز نه بد نیست..... مهم اینه تو آخرین سونوت چند بوده.....

انا جون اون 9 روز نهم نیستا
تاریخ اولین روز اخرین پریوده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
من پردنیزولون نداشتم آ اس آ هم تا هفته پیش داشتم دکتر بهم گفت دیگه قطع کن

عزیزم مگه ن گفتی ک مشکل ایمنی و انعقادی داشتی گلم ؟ برا مشکل ایمنی چی استفاده میکنی ؟ یعنی شمام قبل انتقال پردی نداشتی ؟ آسپرین تا روز تخمک کشی هم داشتین منظورمه ک روز تخمک کشی و قبلش هم مصرف کردین ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
اینار  نگاه کردم و تو نوت بوکم نوشتم پس برات میفرستم..... عزیزم اولی نمیدونم چیه اگه آنتی ب ...

انا جون اولی همون انتی بادی انا هست
فک کنم چون متدش فرق داره علامت اختصاریش فرق داره

الان از یه داروخانه پیدا کردم می گه به ازای هر ستروتاید باید یه بسته فرتیلیتی اید بگیری یعنی من بای ...

وا یعنی چی!!
مردم چه بی رحم شدن

گرفتم .اخرای شهریور وقت دارم پیشش. ولی الان نمیدونم چیکار کنم اگه حامله باشم دوباره نیفته

خوب عزیزم یه ازمایش بده اگه مثبت شدی برو دکتر ت برات داروبنویسه تاره میتونی خودت هم شیاف پرژسترون بزاری تا بری پیشه دکتر

كدوم. سياهه ؟؟ اول اوليه كاريوتايپم بود  الانم بقيه شم فرستادم

نه تو همون ص که ابی نوشته
رنج هاش برای من سیاه افتاده
سیاه نیست؟

در ضمن برای من یه سری فاکتور تکراریه
هر چی میذاری تقریبا همونه فقط جاشون فرق داره که

سلام دوستان  یه سوال من ماه گذشته انتقال انجام داده بودم .و منفی شد . بعد چند روز عادت شدم.الا ...

فدات شم ان شاء ا... خیره
ان شاء ا... مثبته و همه چیز هم خوب پیش میره

حتما برو فردا از بده تا خیالت راحت بشه
اگرم ان شاء ا... نرمال و مثبت بود دو بار محض احتیاط تکرارش کن

مشکل ایمنی انعقادی داشتی؟