2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
ممنونم خانمی. اما برای من مثل اینکه با شما فرق داره. انگار 10 روز بعد از امپول دوم میخوام برم تو سیک ...

آها پس براي شما فرق ميكنه 

والا براي من دوبار قبلي و الان ب همين منواله 

بسته ب شرايط نوع سيكل رو مشخص ميكنند 

و در مورد چسبدگي بله بي تاثيير نيست 

آنا جان اينارو ببين  ببين وظعيتم چطوره تا بعد اونارو هم ميزارم  خدا خيرت بده عزيزم

اینار  نگاه کردم و تو نوت بوکم نوشتم پس برات میفرستم.....

عزیزم اولی نمیدونم چیه اگه آنتی بادی هپایتیه قاعدتا باید + میشد....
اگه حدسم درست باشه و هپاتیت باشه به این معنیه که واکسن هپاتیت نزدی.....
البته بازم میگم از علامت اختصاریش مطمئن نیستم چیه.....

بقیه خوبن تا ذخیره.....
که اونم ذخیره خوبیه.....
توکسوپلاما ظاهرا منفی نیست ولی +م نیست.....
البته این آنتی بادیشه.....
+ هم بود مشکلی نداشت.....
با گربه مربه و حیوانات زیاد تماس داری؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله همین طوره حالا این ۶و۶ خوبه یا کمه تعداد فولی هام چی خوبه؟ اندازه اش؟

عزیزم خوب برای روز نه بد نیست.....

مهم اینه تو آخرین سونوت چند بوده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سر پسرم  من با اينكه طول سرويكسم خوب بود من رو سركلاژ كرد  و گفتن ك اين روال رو در اين ن ...

ممنون عزیزم ازدعای قشنگت خودمم خیلی ازطرازی ناراحت بودم چون ازسه ماهگی بهش میگفتم انقباض دارم ولی میگفت راهی نداره امیدوارم شماهم مشکلتون حل بشه گلم

اینار  نگاه کردم و تو نوت بوکم نوشتم پس برات میفرستم..... عزیزم اولی نمیدونم چیه اگه آنتی ب ...

نه با حيوانات سروكار ندارم 

فقط مادر شوهرم گاو و بز داره 

اما من لمسشون نميكنم 

پس در كل همه ي موارد اوكيه  و موانعي ندارم الحمدالله ؟؟

عزیزم خوب برای روز نه بد نیست..... مهم اینه تو آخرین سونوت چند بوده.....

این اخرین سونو قبل آی یو ای بود که منفی شد

میخواستم ببینم به آی وی اف امیدوار باشم یا نه

راستی چرا دکتر گفته منو میکرو نمیکنه؟ گفته آی وی اف

مگه میکرو پیشرفته تر نیست؟

ممنون عزیزم ازدعای قشنگت خودمم خیلی ازطرازی ناراحت بودم چون ازسه ماهگی بهش میگفتم انقباض دارم ولی می ...

خواهش ميكنم 

اين دعاها ناقابلن 

ان شاءالله ك با دعاها مون بتونيم كمي ب هم كمك كنيم 

حق داري 

اين تجربه تلخ گذش 

ان شاءالله جبران بشه برات 

اما هواست هميشه بايد جمع باشه 

منم بي توجه بودم در كل اما با تذكر آنا جون در همچين مواردي ك تاكيد ميكرد بايد خودمون حواسمون ب همه چي باشه 

توجهم بيشتر شد 

ك ان شاءالله هر چي از خدا ميخواد خدا بهترينهاشو براش رقم بزنه 

خيلي خيلي مديونشيم 

هم آنا جان و هم لاله جان و بقيه ي دوستاني ك كنارمون هستن 

آرزوي موفقيت و شادي براي همه دارم ❤️

نه با حيوانات سروكار ندارم  فقط مادر شوهرم گاو و بز داره  اما من لمسشون نميكنم  ...

تا اونجایی که رنج گذاشتی تقریبا مشکلی نبود فقط اولیو اگه مربوط به هپاتیته حتما واکسن نیاز داری....

این اخرین سونو قبل آی یو ای بود که منفی شد میخواستم ببینم به آی وی اف امیدوار باشم یا نه راستی چرا ...

عزیزم چون آی یو آی هست شایدم ضخامتت بد نیست.....

دقیق نمیتونم چیزی بگم.....

چون قبل انتقال ضخامت ۸-۱۲ خوبه شاید چون آی یو آیه این دامنه پایینترم میاد.....

والا معمولا اکثرا همون میکرو میکنن فقط چون اسم آی وی اف شناخته شده تره ازش استفاده میشه.....

دکتر تاکید کرده میکرو نمیکنه و آی وی اف میکنه؟

یا فقط گفته قراره آی وی اف بشی؟

چرا عزیزم مشابه داره..... برا مهاره..... بعد تحریک تخمدان تجویز میشه....

الان از یه داروخانه پیدا کردم می گه به ازای هر ستروتاید باید یه بسته فرتیلیتی اید بگیری

یعنی من باید ۴بسته فرتیلیتی اید بگیرم 

مردم هم به هم رحم نمی کنن 😔😔😔😔

خواهش ميكنم  اين دعاها ناقابلن  ان شاءالله ك با دعاها مون بتونيم كمي ب هم كمك كنيم  ...

فدات عزیزم.....

الان از یه داروخانه پیدا کردم می گه به ازای هر ستروتاید باید یه بسته فرتیلیتی اید بگیری یعنی من بای ...

واااااااا این دیگه چه برنامه ای هست؟

الان از یه داروخانه پیدا کردم می گه به ازای هر ستروتاید باید یه بسته فرتیلیتی اید بگیری یعنی من بای ...

میگفتی من الان این مکملارو چیکار کنم؟؟؟

برم سر چهار راه بفروشمش؟؟