2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
لاله جون من ک ای یو ای میکردم سایز فولیکول ۱۴ اینا بود ضخامت اندومتر هم ۷ بود 🙄فکررررررر کن...منم ا ...

به به مامان دکتر بهار
نی نی چه کیفی کنه با داشتن همچین مامانی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
چاقی شکم دارم دکترگفته بودوزنتوبیارپایین واسه میکرو5کیلوفقط تونستم...ال اچم13بود و استرادیول600 قبل ...

ال اچ بالاست
احتمالا علت رشد نکردن مناسب فولی ها همینه
امپولی که استفاده کردین چی بود؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ast و alt بالا بود  و پاهام شدید ورم کردن. دیگه مشکلی نداشتم.

عزیزم پرد نداری؟
میتونه همچین عوارضی بده مصرف طولانیش
یه سونو از عروق تحتانی حتما بگو برات بنویسن

عزیزم دوستمون منو از اشتباه در آورد..... اون مربوط به هپاتیت نیست..... من آنتی هپ خوندم گفتم به اش ...

اشكال نداره عزيزم 

همه ي ما ها دچار اشتباه ميشيم 

پس حتما بايد مراجعه كنم 

ك همين تو شهر خودمون بايد برم فرصت نميكنم تهران بيام 

ميشه يكم موضوع منفي يا مثبت بودنش رو برام باز كني اگه اطلاعات داري

ممنون ميشم گلم

پس ديگه مشكلي نداشتم اما باز نشون دكتر ميدم  

و اينكه بقيه ي آيتم ها رو برات ميزارم 

اين ذخيره تخمدانمه برام نوشتن نميدونستم 

مامان طاها بدون رنج دقیق نمیتونم قضاوت کنم
اون چیزی که تو ذهنم بود از نظرم ازهات نرماله
یه سری عفونی ها مثل سلیتو مگال و توکسو پلاسما و اینا مثبته اما چون فقط ای جی جی هست نمیشه قضاوت کرد
باید ای جی ام هم باشه تا نظر داد

عدد ذخیره ات خوبه

اشكال نداره عزيزم  همه ي ما ها دچار اشتباه ميشيم  پس حتما بايد مراجعه كنم  ك همين ...

عزیزم والا وقتی آنا + میشه احتمال مشکل خود ایمنی هست و احتمالا با تست تکمیلی تر + بودن تایید یا رد میشه.....

بودن دوستانی که آنای + داشتن ولی مشکلی نداشتن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ميشد ليستشو كامل بزارم اما رنجش نبود  برا همين يكي يكي عكس گرفتم  ببين اينا ك آبين جلوشو ...

رنجم داشت؟
اون سیاه که بالا نوشته؟
خیلی قاطی پاتی شد که