2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست

انا جان در مورد وضعیت من و شروع سیکل با امپول دکا می دونی؟

بم گفتند بعد از 10 روز از آمپول دومی بیام تا سیکل شروع بشه.

اینکه چه تغذیه ایی داشته باشد؟

من اندو متریوز و چسبندگی دارم

تا اونجایی که رنج گذاشتی تقریبا مشکلی نبود فقط اولیو اگه مربوط به هپاتیته حتما واکسن نیاز داری....

پس حتما آمپول هپاتيت رو بايد بزنم 

كجا بايد برم ؟؟

اونايي ك با رنج آزمايشگاه گذاشتم نگاه كردين درسته 

و اون آينم هاي پاييني رو نگاه كردين اونا ك آبي رنگه بودن ؟؟

اونا رو با رنج ش بزارم يا متوجه شدي ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مرجان عزيز، ميتونم بپرسم دارو چيا دادن بهتون كه پنج شش تا فولي داشتين؟

درست یادم نیس دوسال پیش بود ولی آمپول اچ‌ام‌جی به نظرم بود اگه درست بگم یه نمونه پودر هم بود داخل آب میریختم ومیخوردم ومکمل واینها بود .چطور عزیزم کم بوده فولی هام ؟

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇
عزیزم خوب ممکنه علت سقطت به جنین مربوط نباشه..... ایمنی و انعقادی رو چک کردی؟ هیسترو داشتی که رحمت ...

امروز همسرم رفت سونوگرافی متاسفانه سمت چپ گرید واریکوسلش ۴ هستش .۶ سال پیش هم عمل کرده بود اون موقع ۳ بود ولی انگار بی فایده بوده عملش البته بیمارستان میلاد عمل کرد و معمولی بود عملش.نمیدونم اگه دوباره عمل کنه این دفعه پیش دکتر جنتی روی مورفولوژیش تاثیر میزاره یا نه

فقط گفته قراره آی وی اف بشی

پس عزیزم احتمال داره همون میکرو میخواد بکنه....

چون این عنوان (ivf) آشناست و بیشتر همینو استفاده میکنن....

مثلا ببین حتی برا غربالگریا که میری تو فرم اومده آی وی اف کردی یا نه؟

نمیپرسه که میکرو کردی....

پس فکر نکنم منظورش دقیقا آی وی اف بوده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جان در مورد وضعیت من و شروع سیکل با امپول دکا می دونی؟ بم گفتند بعد از 10 روز از آمپول دومی بیا ...

عزیزم در مورد سیکلت دقیق نمیدونم اما در مورد تغذیه طبق طبعت تغذیه کن.....

اگه طبعت سرده قبل انتقال فقط گرمی بخور بعد انتقالم بسته به شدت سردی یا گرمی بخور یا ترکیبی سردی و گرمی بخور که اعتدال حفظ بشه.....

اگه طبعت گرمه قبل انتقال گرمی و سردیو با هم بخور اما بیشتر متمایل به گرمی.....

از بعد انتقالم بیشتر خنکی بخور اما زیاده روی نکن....

خلاصه نهایتش رعایت اعتدال و رسیدن به اعتدال مد نظره....

سویا و رازیانه و.... برا آندومتریوز خوب نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پس حتما آمپول هپاتيت رو بايد بزنم  كجا بايد برم ؟؟ اونايي ك با رنج آزمايشگاه گذاشتم نگاه كردي ...

عزیرم نگفتم حتما باید واکسن هپاتیت باید بزنی گفتم اگه گزینه اول مال آنتی بادی هپاتیته واکسن نیاز داری.....

والا من اون زمان سر میکروی اول گفتن واکسن نیاز دارم زدم سه مرحله داره.....

شمام باید واکسنهارو هر مرحله تهیه کنی بزنی فقط یادمه بهداشت گفت از جای معتبر مثل انیستیتو بگیرین.....

حال از بهداشت محله تون بپرس.....

اما بازم میگم اگه مورد اول مال هپاتیته؟

چون برا من علامت اختصاریش متفاوتتر بود.....

در مورد بقیه آزاتم فقط رنج دارارو نگاه کردم.....

اینار  نگاه کردم و تو نوت بوکم نوشتم پس برات میفرستم..... عزیزم اولی نمیدونم چیه اگه آنتی ب ...

ممنون از وقتی که تو تاپیک می ذاری

اگه منظورت از تست هپاتیت ana hep هست ana hep مربوط به تست ایمنی هست و ارتباطی با هپاتیت نداره

امروز همسرم رفت سونوگرافی متاسفانه سمت چپ گرید واریکوسلش ۴ هستش .۶ سال پیش هم عمل کرده بود اون موقع ...

عزیزم با ج ن ت ی هم مشورت کن اما در کل معمولا مورفو قابل درمان نیست.....

ممنونم فرشته ی مهربون

فدات عزیزم.....

لطف داری.....

ممنون از وقتی که تو تاپیک می ذاری اگه منظورت از تست هپاتیت ana hep هست ana hep مربوط به تست ایمنی ه ...

اووووووووو.....

من آنتی هپ خوندم نمیدونم چرا آنا نخوندم؟؟؟

خخخخخخخخخخ......

بعضا چشا هر چی که مغز فرمان میده میخونن.....

خخخخخخخخخ......

ممنون از وقتی که تو تاپیک می ذاری اگه منظورت از تست هپاتیت ana hep هست ana hep مربوط به تست ایمنی ه ...

ممنون که از اشتباه درم آوردی.....

پس حتما آمپول هپاتيت رو بايد بزنم  كجا بايد برم ؟؟ اونايي ك با رنج آزمايشگاه گذاشتم نگاه كردي ...

عزیزم دوستمون منو از اشتباه در آورد.....

اون مربوط به هپاتیت نیست.....

من آنتی هپ خوندم گفتم به اشتباه فکر کردم مربوط به آنتی بادی هپاتیته.....

درحالی که آنتی نبود آنا بود.....

چون منفی نیست یه مشورتی با ایمونولوژ داشته باشی بد نیست.....