2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047266 بازدید | 684585 پست
خب بهار جان اونجا مرکزش معتبره ازهاش هم معتبره عزیزم حتما ازمایشش نرمال بوده شما گفتی با مهر افزا ...

نه عزیزم دوتا دکتر اورولوژ رفتیم سونوگرافی کرد معلوم شد که درسته از آزمایششم معلوم بود دکتر اورولوژ بهش گفت که از بچگی باهات بوده الان بیشتر شده نمی دونم شاید اونجا انجام داد بهتر بود وضعیتش ولی واریکوسلشو تشخیص ندادن با معاینه هر دوتا دکتری که الان رفت پیششون گفت از قبل بوده

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
باسلام به همه مهربونا من6سال ازدواج کردم وتوی این 6سال جلوگیری نکردم همه آزمایشاوعکس رنگی بابت خودم ...

سلام دوست گلم

ان شاالله خیلی زود دامنتون سبز میشه

فقط میتونم بگم دلتو قرص کن و مثبت فکر کن. از الان نگو اگه نشه اگه نگیره 

اخ گفتی خانواده!! بنظر شخصی خودم بهتره اصلا به خانواده ها اجازه دخالت داده نشه. من هنوزم خیلی مصرانه همجا میگم بچه نمیخام . فقط مادرم از اوایل اقدامم باخبر شد که روانیم کرد :/ بعدها دیگه گفتم فعلا بچه نمیخام و همش دعوام کرد پیگیری کنم. چندماهه واقعا پیگیرم و هرماه دکتر و دارو اما پنهون کردم برای همه فقط خودم و شوهرم میدونستیم. واقعا حس بهتری داشتم با ارامش بیشتری . 

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات خواهری ممنون.خوشحالم +شدی .شما هم مراقب نینیه توی دلیت باش

مرسی گلم اره شکر خدا😘

فعلا دوتا کیسه اب دیده شد هفته پنجم هستم

سلام خدمت تموم دوستای عزیزم.من بلاخره اومدم.من 17 تیر پانکچر شدم و 12تا تخمک برداشتن که 10تاش جنین ش ...

سلام مبارک باشه ثمین جوون انشالله مامان دوقلوهایی میشی عزیزم بار اول 😍😍😍😍😍😍😍😍

خداجونم شکرت       
متاسفانه من چیزی از گفته هایی که از دکتر ظهیری میگید ندیدم .فقط بقول لاله جون درصد مثبت میکروش بالاس ...

عزیزمم :(

نمیدونم چی بگم واقعا

من نظر شخصی خودمو گفتم و طبق دیده ها 

بهرحال گفتم که هر پزشکی خوبی و بدی داره

و مثل لاله جون معتقدم ادم پزشکی رو باید انتخاب کنه که بهش اعتماد داشته باشه 

امیدوارم ایندفعه پاداش صبوریتو بگیری😘

مرسی عزیزم والا تا جاییکه ما پیگیری کردیم هیچی 

انشأالله بسلامتی عزیزم انشالله که قسمت ماهم بشه با سلامتی خیلی حس خوبیه دوقلو😍😍

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏