2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
عزیزم مطمینا این حسا بوده برا یکی کمتر برا یکی بیشتر...... حتی من یه مدت به خاطر سه تا پانکچر و انت ...

ممنون گلم

دقیقا منم اونجورم

واسم دعا کن انای عزیزم

دلم میخاد عادی بشه زندگیم

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
عزیرم اگه شکست دی ان ای بالا باشه بستگی به عددش میشه برا درمانش نطر داد..... عزیزم احتمالا شکستاتون ...

بله همرو چک کردن .خوب برا کیفیت چیکار باید کرد اگه جواب شکست دی ان ای بالا بود چرا باید دوباره پانکچر شم؟؟یعنی باید پی جی دی بشن؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر عزیزدلم خیلی برات خوشحال شدم تو زندگیم خیلی سرسخت و جنگنده بودم سعی میکردم همه چی رو با آ ...

عزیزم ان شاء ا... خداوند خودش به زودی حاجت دلتونو میده
مهمترین مساله سلامت خودت و همسر هست که شکر خدا دارین
ان شاء ا... تا اخر عمر هم سلامت باشین هر دو
بچه ها بلاخره خدا میده توکل به خدا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خارجی بود فکر کنم برای ایتالیا بود.۶ماه کابرگولین ۶ماه هم داستینکس.هربار ۳ماه دارو استفاده می کردم & ...

اگه دکتر نظرش رو این بود که ادامهد ندین ، با توجه به اینکه واقعا هم اثر نکرده خب پس ادامه ندین

داستینکس خوردین یه مقدار هم کم نشد؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

سلام خدمت تموم دوستای عزیزم.من بلاخره اومدم.من 17 تیر پانکچر شدم و 12تا تخمک برداشتن که 10تاش جنین شد.به دلیل بزرگ شدن بیش از حد تخمدانها انتقال صورت نگرفت و فریز کردن جنین ها رو.5تا ساک 2تایی فریز کردن .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستان جواب انتقال من منفی شد

عزیزم نمیدونم چی بگم واقعا

ان شاالله خدا خودش سورپرایزت کنه به زودی با بارداری طبیعی

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
قبلا گفتم لاله جون فراموش کردید.میکرو اول بدون هیچ دارویی تو رویان انجام دادیم فقط به خاطر اوضاع خیل ...

شرمنده عزیزم تعداد دوستان زیاده و فراموش کردم

عزیزم دی اف ای خیلی زیاده
دکتر جنتی حق داشت
باید خیلی زمان بذارین برای بهبود شرایط همسرتون
حد اقل 6 ماه
با مکمل ها و انتی اکسیدان های خیلی بیشتر و قوی تر
زالو درمانی هم در کنارش داشته باشین که به شدت اثر داره
الصلاح تغذیه هم مهمه
شهر زندگیتون کجاست؟ شاید اب و هوا خیلی بده تو شهر شما؟ یا خیلی گرمه؟
محیط کاری همسرتون چطور؟ با مواد شیمیایی سر و کار نداره؟

عزيزم مبارك باشه.ميشه بگى دفعه چندمت بود؟و علايمات چى بود؟

مرسی عزیزجان

دفعه اول

من که هرروز یه مدل بودم و بعضی روزا هم هیچی. ولی علائم اصلی رو از بعد ازمایش داشتم.

به علائم دل نبندین چون بدن ادما فرق داره باهم عزیزجان

نمی دونم من مرکز مهر رفتم حالا نمی دونم زیر نظر خودش بود. یا نه ولی کلی ازمون آزمایش گرفتن همونجا گف ...

خب بهار جان اونجا مرکزش معتبره ازهاش هم معتبره عزیزم
حتما ازمایشش نرمال بوده
شما گفتی با مهر افزا ویزیت شدی الان مطمئن نیستی که با خودش بودی
اگه صبح ها میرفتی که مطمئنا با مهر افزا نبودی چون دکتر مهر افزا فقط بعد از ظهر هست اونم روزای زوج

برای همین الانم مطمئن نباش  دکتر اورولوژ درست گفته باشه که واریکوسل داره
در ضمن واریکوسل بیماری مادر زادی نیست عزیزم که از بچگی با شوهرتون بوده باشه
به نظرم با یه دکتر اورولوژ دیگه مشورت کنین

دکتر اورولوژ کی بود که این حرفو زد؟

لاله جون سینافکت رو میشه با ال دی شروع کرد؟

اصولا یا سینا فکت قبل از ال دی شروع میشه یا بعدش
از چه تایمی ال داری؟ روز سیکلت منظورمه

مرسي از راهنمايي خيلي مفيدت لاله جون، يعني شما همون روز پانكچرتون اول رفتين نمونه دادين بعدش رف ...

والا اتاق عمل یه اتاق انتظار نداره؟
ما رو بردن اونجا
بعد خب تعدادمون زیاد بود
من گفتم که از همون پایین تو نگهبانی والا من گفتم باید با شوهرم برم برای نمونه گرفتن تا خود اتاق عمل
دیدم محل نمیکنن !!
رفتم به پرستار اتاق عمل گفتم من هر چی میگم باید با شوهرم باشم تا نمونه بده هیچ کسی محل نمیذاره!!
لب و لوچه اش رو کج کرد و گفت باشه حالا صدات میکنم!!
بعدا منو فرستان اتاق نمونه گیری که کنار اتاق عمل بود

مرسی لاله جان ان شاالله هرچی خیره🌹 جالبه سه نفر بودیم روز انتقال با سه تا شرایط مختلف هرسه تامون ...

اره دکتر ظهیری با اینکه سهل انگاری داره( نظر منه و تجربه منه) اما امار مثبتش بالاست
تنها چیز مثبتی که من خوشم میاد( و البته از نظر پزشکی درست نیست) اینه که کنار جنین شناس میمونه برای انتخاب اسپرم و انجام لقاح!!
فک کنم وردی چیزی میخونه !! :)))))))))))))

سلام خدمت تموم دوستای عزیزم.من بلاخره اومدم.من 17 تیر پانکچر شدم و 12تا تخمک برداشتن که 10تاش جنین ش ...

سلام ثمین جان

مراقب خودت باش ان شاالله خیره و با همین جنینات بچه های نازتو بدنیا میاری🌹

بله عزیزم آنا جان دلم میخاد بدونم شما یا دوستان پیج تو این مسیر بارداری از لحاظ روحی ناآرام نشدین؟ ...

من یه ترس کوچیک داشتم
به خاطر مشکلات پستان (که اسم نمیبرم) تو خانواده امون
میدونستم این سیکل ها ریسکش رو بیشتر میکنه
برای همین کلینیک .... پستان مرکز ابن سینا ویزیت شدم
از دکتر خودم هم سوال کردم و گفت تا 3 بار اشکال نداره برات چون عدد ذخیره ات هم جوریه که دوز بالایی نیاز نداری
اما بیشتر از 3 بار برات صلاح نمیبینم
منم چون به پزشکم اعتماد کامل داشتم حرفش ارومم کرد

کلا من مدلم اینه که وقتی به پزشکی اعتماد میکنم کاملا گفته هاش در من اثر میذاره و ترسم از اون بیماری و شرایط از بین میره
به نظرم باید پزشکی انتخاب کنی تا کاملا ذهنت رو به خودش معتمد کنه

البته که بزرگترین پزشک خداونده و باید در نهایت امر به اون توکل کرد