2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
ممنون گلم دقیقا منم اونجورم واسم دعا کن انای عزیزم دلم میخاد عادی بشه زندگیم

میشه عزیزم....

شک نکن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
باسلام به همه مهربونا من6سال ازدواج کردم وتوی این 6سال جلوگیری نکردم همه آزمایشاوعکس رنگی بابت خودم ...

عزیرم تغذیه تنها یه قانون داره اونم طبق طبع و شرایط خوردنه....

میوه و سبزیجاتم تو رژیم غذایی باشه.....

آجیل....

پروتئین....

آب زیاد خوردن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهدکودک رو خوب اومدی آنا جون خخخخخ.امیدوارم اولین انتقالم بگیره چون واقعا دیگه طاقت ندارم.هایپر نشدم ...

خدارو شکر دکترت حواسش بوده.....

چون هایپری بعد انتقال خودشو نشون میداد.....

الانم رژیمتو حتما رعایت کن سرسری نگیر.....

خدارو شکر دکترت حواسش بوده..... چون هایپری بعد انتقال خودشو نشون میداد..... الانم رژیمتو حتما رعای ...

هايپري چه جوري درمان ميشه آناجون؟

اناجون من با شبي يه لترزول ٥شب  پري هام از ٣٢ روزه پريد شد ٢٦ روزه،،،، با اين واكنش كه به يك لترزول ساده داده شد راستش نگرانم از جهت استعداد هايپر،،،،،،،، چه جوري ميشه جلوي قضيه رو گرفت؟

...
هايپري چه جوري درمان ميشه آناجون؟ اناجون من با شبي يه لترزول ٥شب  پري هام از ٣٢ روزه پريد شد ٢ ...

عزیرم اولا باید ذخیرتو بدونی.....

آز amh ندادی؟

اف اس هاشت چنده؟

عزیزم خوب جلو افتادن پریودیت فکر نکنم ربطی هایپری داشته باشه.....

با لتروزول چند تا فولیکول داشتی؟

عزیرم اولا باید ذخیرتو بدونی..... آز amh ندادی؟ اف اس هاشت چنده؟ عزیزم خوب جلو افتادن پریودیت فکر ...

يكي داشتم ولي زود بالغ ميشه، قبلا ١٧ تخمك گذاري بود حالا ١١سيكل، نه amh ندادم، اف اس هاش سوم پري هف ،،،و ال اچ ٣،،حالا اناجون اينا بده يا خوبه؟؟؟از رو اين مگه معلوم ميشه؟ من اصلا سر در نميارم

...
يكي داشتم ولي زود بالغ ميشه، قبلا ١٧ تخمك گذاري بود حالا ١١سيكل، نه amh ندادم، اف اس هاش سوم پري هف& ...

عزیزم اف اس اچ و ال اچ هم میتونه ذخیره تخمدانو تقریبا نشون بده ولی آزمایش اصلیش همون آ ام اچ هست.این فاکتورات نرماله خدا رو شکر

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم اف اس اچ و ال اچ هم میتونه ذخیره تخمدانو تقریبا نشون بده ولی آزمایش اصلیش همون آ ام اچ هست.این ...

مرسي عزيزم از نگراني درم اوردي🌹خدا خيرت بده🌹

حالا اين يعني ذخيره ام چه طوره؟

...
مرسي عزيزم از نگراني درم اوردي🌹خدا خيرت بده🌹 حالا اين يعني ذخيره ام چه طوره؟

خب اینا دقیق نیس ولی طبق اینا ذخیرت خوبه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
مرسي عزيزم از نگراني درم اوردي🌹خدا خيرت بده🌹 حالا اين يعني ذخيره ام چه طوره؟

البته قبلنا آ ام اچ نبود طبق همین هورمونا و سونو میگفتن وضعیتو

البته قبلنا آ ام اچ نبود طبق همین هورمونا و سونو میگفتن وضعیتو

ازت ممنونم عزيزم🌹🌹🌹 خدا هييييييچ بنده اي رو سرگردون مطب دكترا نكنه به حق چهارده معصوم به حق بندهاي محبوبش،،

...
ازت ممنونم عزيزم🌹🌹🌹 خدا هييييييچ بنده اي رو سرگردون مطب دكترا نكنه به حق چهارده معصوم به حق بندها ...

خواهش میکنم .آمین😙

بچه هامن 5ساله ناباروری دارم بخاطر تبلی تخمدان این ماهمندارمپیش دکتر کریمزاده میکرو کردم که فقط. 2تاتخمک داشتم و یه جنین تشکیل شد اونو انتقال دادم ولی نگرفت...حتی فریزم دیگه ندارم....نمیدونم بازم همون یزد برم یا برم تهران اخه از رویان تعریف زیاد شنیدم لطفا راهنماییم کنیندیگه تحمل منفی شدن آز رو ندارم