2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
خداروشكر كه خودت سالمي پروانه عزيز، بالاخره نتيجه خواهي گرفت شك نكن، دارو و تقويتي دادي ب همسرت ...

همین که خودم وهمسرم تن سالم داریم خدارو شکر هر وقت هم خدا خواست وصلاح دید خودش بهمون فرزند خواهد داد.تعداد اسپرم هم ۱۸ یا ۲۰ بوده تو ازمایش ها.تقویتی هم ۶ماه استفاده کرد ولی نتیجه ای نداد.

عزیزم چند وقت داستینکس خوردی؟ خارجیش بود؟یا مشابه ایرانی بود؟

خارجی بود فکر کنم برای ایتالیا بود.۶ماه کابرگولین ۶ماه هم داستینکس.هربار ۳ماه دارو استفاده می کردم  وبعد ازمایش میدادم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام انا جون یکی از دوستان لینک تاپیک تونو برام فرستادن من مشکل آندومتریوز و pcoدارم یک سال تو مرکز درمانی رویش وقت و هزینه هدر دادم الان ی دکتری بهم ابن سینا رو پیشنهاد دادن میخواستم بدونم من میتونم خودم دکترمو انتخاب کنم و اگه کسی میشناسه ی دکتر خوب بهم معرفی کنین ممنون میشم

خدا جونم شکرت...
سلام انا جون یکی از دوستان لینک تاپیک تونو برام فرستادن من مشکل آندومتریوز و pcoدارم یک سال تو مرکز ...

عزیزم تو مراکز نالاروری معمولا تیمب کار میکنن و با ی دکتر نمیتونی ویریت شی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم اون وقت بدون درمان همسرتون هر بار میکرو کردین؟ مکمل چی مصرف کردن؟

قبلا گفتم لاله جون فراموش کردید.میکرو اول بدون هیچ دارویی تو رویان انجام دادیم فقط به خاطر اوضاع خیلی بد اسپرم کاریوتایپ دادیم که مشکلی نبود و ۶تا تخمک ۲جنین بی کیفیت که منفی شد.باردوم همسرم ۳ماه پنتوکسی فیلین کلومیفن ال کارنتین ویتامین ای  زینک ژل رویال مریونال وبازهم ۶تخمک و۲جنین بی کیفیت.بار سوم با دکتر جنتی و رزاقی ویزیت شدیم ازمایش های ایمنی انعقادی و هیسترو هم انجام دادم و خدارو شکر مشکلی نبودdfiهمسرم داد عددش۸۷بود دکتر جنتی گفت شما با میکرو هم جواب نمیگیرید برید سراغ اهدایی ولی به اصرار خودمون ۱بار دیگه هم انجام دادیم دکتر جنتی گفت از بیضه اسپرم بگیریم شاید اوضاع بهتر باشه ولی این بار هم۵تخمک و اصلا جنینی تشکیل نشد.خلاصه ما تمام تلاشمون رو کردیم ولی نتیجه ای نگرفتیم.

سلام دوستان 

یه چیز بگم بخندید برا اولین بار دیروز فیلم لقاح تخمکام رو گذاشته بودم نگاه میکردم نمیدونستم بخندم یا گریه کنم .اسپرما یه وضعی بودند بعضی هاشون گیج میزدند بعضی هاشون خواب بودند منگ بودند بعضی هاشون برا خودشون مانور می دادند اصلا یه وضعی بودند   البته همسرم نبودند ‌.شما همچین فیلمی رو دیدید ؟

انشالله که این بار وضعیت بهتر بشه

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
قبلا گفتم لاله جون فراموش کردید.میکرو اول بدون هیچ دارویی تو رویان انجام دادیم فقط به خاطر اوضاع خیل ...

پروانه عزیزم فکر کنم یه بار گفتم یه دوستی بودند تو اصفهان که همسرشون مثل شما بودند dfi بالا بود ولی از روشی به اسم زتا استفاده کرده بودند کلا یه تخمک یه جنین یه گل پسر بازم درباره روش زتا یه تحقیقی بکن

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
آنا جون طرازی مرداد نیست؟ پس تکلیف بیمارا چی میشه سونوگرافی اینا؟ ماماها انجام میدن ؟ .....چه بد شد ...

سلام بهارجان دکترطرازی فکرکنم ازنوزدهم بیستم مرداد باشن چون به من گفت ازاخرای مرداد داروبهم میده دوباره واردسیکل میکرو بشم

عزیزم دکتر مهر افزا دکتر بسیار عالی و حاذقیه !! خودشون ویزیت کردن؟ احتمالا با خودشون ویزیت نشدین چو ...

نمی دونم من مرکز مهر رفتم حالا نمی دونم زیر نظر خودش بود. یا نه ولی کلی ازمون آزمایش گرفتن همونجا گفتن شوهرم مشکلی نداره حتی اورولوژ اونجا شوهرمو معاینه کرد گفتن مشکلی نیست فقط بهش ویتانین سی دادن در حالیکه اورلوژ اینجا گفت شوهرم واریکوسل داره از مادرزادیم باهاش بود در تعجبم که موسسه به اون بزرگی نفهمیدن

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
خب راستش تغذیه تو کوتاه مدت که خیلی تاثیر نداره اگه قرار بوده رو تغذیه کار کنین باید از 6 ماه قبل ح ...

آها ممنون عزیزم 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
اره عزیزم همون روز قبل از پانکچر البته بعضی مراکز این جوری نیست ، یعنی خانوم میره برا پانکچر و مرد ...

مرسي از راهنمايي خيلي مفيدت لاله جون، يعني شما همون روز پانكچرتون اول رفتين نمونه دادين بعدش رفتين اتاق عمل

...
واي مگه چيكار كرد دكتره؟ ميشه بگين حتما تجربه تون به درد همه ميخوره

من چند سال پیش که بار اول قصد بارداری داشتم ازمایشام خوب بود و پریودم منظم. اقدام کردم از همون ماه پریودم با تاخیر میشد هر سری دل میبستم به باردار شدن رفتم دکترم آز پرولاکتین نوشت ۵ تا از رنج ازمایشگاه بالاتر بود بهم کابرگولین داد. هردوماه ازمایش میدادم بعد قرص خوب بودم دوباره برمیگشت. دکتر بی وجدانم گفت پس همینجوری ادامه بده قرصو تا حامله بشی!!! 

روزها گذشت و من سرگیجه هام شروع شد. دیگه انقد شدید شد قید باردار شدنو زدم. سه ماه تمام سرگیجه داشتم فقط هرروز و هرساعت!!! ازمایش پرولاکتین دادم خیلی پایینتر از رنج ازمایشگاه بود!!

کارم به چشم پزشک و مغز و اعصاب و ام ار ای و همه چی کشید و هیچی نبود. خودم قرصامو لج کردم هرچی میخوردم قط کرده بودم حس کردم دارم بهتر میشم. 

تا اینکه یه دکتر داخلی تشخیص داد از اثار طولانی خوردن اون قرصا بوده و کلی از دکترم عصبانی شد

دیگه تا دوسال سراغ درمان بارداری نرفتم از ترس زیاد ولی بعدها هربار رفتم پرولاکتینم میزون بود شکر خدا

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
مبارکه عزیزم به سلامتی گلم ان شاء ا... خدا صلاح میدونه و هر دوش میمونن برات

مرسی لاله جان ان شاالله هرچی خیره🌹

جالبه سه نفر بودیم روز انتقال با سه تا شرایط مختلف

هرسه تامون روز سونو همو دیدیم مثبت شدیم😊

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ