2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047267 بازدید | 684585 پست
سلام عزیزم ب سلامتی خیلی خوشحال شدم رفتی سونو و دیدیشون انشالله ک تو این دو هفته حسابی رشد میکنن و ت ...

مرسی عزیزممم

ما منتظر خبرای خوش شما هم هستیم😍

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چند سال پیش که بار اول قصد بارداری داشتم ازمایشام خوب بود و پریودم منظم. اقدام کردم از همون ماه پ ...

اي وااااي عجب دكتري، از اين جور دكترا خدا سر راه هيچ كس قرار نده با جون مردم بازي ميكنن،، دكتره گفت بهم بايد مدام هرچن وقت يه باري آز بدي تا اگه ميزون شد داروي اصلي رو قطع كنيم چون دوزش بالاس نميشه ادامه داد بايد دارو رو تغيير بديم يك چهارم بروموكريپتين جايگزين بشه فقط در اين حد كه جلو برگشتشو بگيره، حالا خدا داند كار درستيه يا ن، فعلا دارم سعي ميكنم اعتمادمو نسبت ب ايشون حفظ كنم انشالله كه خيره

...
مرسی عزیزممم ما منتظر خبرای خوش شما هم هستیم😍

صبا جون شما نيني گذاشتي تو دلت؟خيلي مبااااارككككه😍😍مطمئن باش به كمك خداي ارحم الراحمين صدا قلبشونم ميشنوي🌹🌹🌹ني نيات مايه ي دلخوشي و اميدواري بقيه هستن🌹

...
آره شمال هستم عزیزم همون شش سال پیش همه بهم گفتن برو پیش صدری نرفتم اشتباه کردم کاش زودتر میرفتم رفت ...

حق جو دکتر خوبیه به نسبت خیلی دکترای اون سمت

من یه مدت پیشش میرفتم

ولی خب صدری عالیه ان شاالله اینجا موفق باشین

حق جو دکتر خوبیه به نسبت خیلی دکترای اون سمت من یه مدت پیشش میرفتم ولی خب صدری عالیه ان شاالله این ...

آره حق جو دکتر با اخلاقیه من ازش راضی بودم ولی خب یجورایی احساس می کنم شاید می تونست لولمو نجات بده ولی خب نشد قسمت این بود آره صدری خوبه خداروشکر انشأالله

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
اي وااااي عجب دكتري، از اين جور دكترا خدا سر راه هيچ كس قرار نده با جون مردم بازي ميكنن،، دكتره ...

کاملا حرف دکترتون صحیحه

منم اون سالها کوچیکتر بودم و کم اطلاع

شاید از همون اوایل دکترم حاذق بود من اینهمه سال منتظر نمیموندم

صبا جون شما نيني گذاشتي تو دلت؟خيلي مبااااارككككه😍😍مطمئن باش به كمك خداي ارحم الراحمين صدا قل ...

اره عزیزم لطف داری

ممنونم فعلا کیسه اب دیده شد دوهفته دیگه صدای قلبشونو باید بشنوم به امید خدا🌹

من همیشه برای همه منتظرای نینی دعا میکنم😘🌹

عزیرم اگه از نظر پزشکی توجیهت کردن که بدخیم نیست و مشکل ساز نیست دیگه دلیلی نداره خودتو آزار بدی.... ...

بله عزیزم

آنا جان دلم میخاد بدونم شما یا دوستان پیج تو این مسیر بارداری از لحاظ روحی ناآرام نشدین؟

من فردا نوبت روانپزشک هم دارم...ولی دلم میخاد راهکار دوستان بدونم....آیا کسی ترس مریضی داشته؟ناامید شده؟ممنون از همه دوستان

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
سلام انا جون یکی از دوستان لینک تاپیک تونو برام فرستادن من مشکل آندومتریوز و pcoدارم یک سال تو مرکز ...

عزیزم خوش اومدی......

اینجا خونه خودته.....

عزیزم والا میتونی با هر دکتری بخوایی ویزیت بشی و براش وقت بگیری......

ولی برا عمل من شخصا خز علیو توصیه میکنم......

پس به نظرم با هر دکتری دوست داری ویزیت شو که مراحل اولیه رو بگذرونی ولی اگه بنا به عمل شد سعی کن با آقای دکتر عمل کنی من که شخصا تا عکر دارم مدیونشم......

البته خوب دکتر ایران نیستن و فقط سالی چند بار برا عملها میان ایران یعنی شاید نیاز باشه منتظر بمونی ولی ارزشش رو داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم تو مراکز نالاروری معمولا تیمب کار میکنن و با ی دکتر نمیتونی ویریت شی

تو کلینیک آندومتریوز اولین ویزیتت با هر دکتری باشه پروندت با همون دکتر ادامه پیدا میکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان  یه چیز بگم بخندید برا اولین بار دیروز فیلم لقاح تخمکام رو گذاشته بودم نگاه میکردم ...

آره عزیزم آبان فیلم لقاح رو میذاره منم دارمش.....

مرسی لاله جان ان شاالله هرچی خیره🌹 جالبه سه نفر بودیم روز انتقال با سه تا شرایط مختلف هرسه تامون ...

خدارو شکرررررررر......

سلام دوستان جواب انتقال من منفی شد

سلام عزيزم متاسفم🙁 اتفاقا امروز صبح به يادت بودم گفتم يعني موقع آزش نشده خبري نيست... انشالله كه طبيعي نتيجه بگيري🙏🏻

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند!