2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
خب با توجه به اینکه فولی بالغ نداشتی وسط سیکل، احتمالا عدد ذخیره ات بالا بوده که رو تخمدانت کوتر کرد ...

بله درسته يه قسمتايي رو سوزوندن 

خوب حالا كوتر كردن چيه 

براي چي خوبه 

و اگه ذخيره م بالا باشه خوبه يا بد 

ببخش ك زياد سوال ميپرسم 

خدا سلامتي ب خودت و تمام عزيزانت بده 

عزیزم خوش اومدی...... اینجا خونه خودته..... عزیزم والا میتونی با هر دکتری بخوایی ویزیت بشی و براش ...

قربونت عزیزم به نظرتون الان برم پیش کدوم دکتر چون من دکترای اونجا رو نمیشناسم  من دو سال پیش لاپاروسکوپی شدم بعد دو سال دوا درمون الان ی دکتر اومده به من میگه تو یکی از لوله هات چسبندگی هست و باید هیستروسکپی بشی الان میخوام مطمئن بشم بعد برم برا هیستروسکپی به نظرت برم پیش همون دکتر خزعلی یا اگه دکتر دیگه ای میشناسید که تو همین هفته برم پیشش معرفی کنین ممنون میشم

خدا جونم شکرت...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عزیزم آنا جان دلم میخاد بدونم شما یا دوستان پیج تو این مسیر بارداری از لحاظ روحی ناآرام نشدین؟ ...

عزیزم مطمینا این حسا بوده برا یکی کمتر برا یکی بیشتر......

حتی من یه مدت به خاطر سه تا پانکچر و انتقال و داروهاش ترس بیماری های ناعلاج داشتم......

اما خوب شکر خدا به مرور آروم شدم.....

برو ایشالله کمکت کنه که آرامشت برگرده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان جواب انتقال من منفی شد

عزیزم خیلی ناراحت شدم ایشالله به زودی واست جبران میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
قربونت عزیزم به نظرتون الان برم پیش کدوم دکتر چون من دکترای اونجا رو نمیشناسم   من دو سال پیش ...

عزیزم خوب مستقیم نمیتونی با خز علی ویزیت بشی که.....

ایشون کلا ایران نیستن.....

لندن هستن و اگه اشتباه نکمم تو کلینک آندومتریوزی تو لندن مشغولن.....

گفتم که فقط برا عملها میان ایران و یه ویزیت از طریق اسکایپ قبل عمل خواهی داشت ولی حضوری همون موقع عمل خواهی دید......

من اون زمان توسط خانوم دکتر پاد مهر ویزیت شدم که واقعا فرشتست.....

ویزیتام با ایشون بود و عملم با خز علی....

اما ظاهرا دوستان میگفتن دیگه دکتر پادمهر عملهای بیماراشو خودشون انجام میدن.....

یعنی ظاهرا طبق گفته دوستان دیگه بخوایی با خز علی عمل کنی باید با بقیه دکترا ویزیت بشی.....

مثلا دکتر کارگر و.....

ایشالا به زودی طبیعی باردار بشین. دفعه اولتون بود؟ اصلا بی بی چک نذاشتین؟

بله عزیزم‌بار اولم بود

بر اساس تجربه دوستان، بی بی چک هم نزدم

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
انا جان تعداد اسپرمشون هم کم بود یا فقط مشکل مورفو داشتید 

عزیزم ۸_۱۰_۱۲ میلیون بود تعدادش......

عزیزم اتفاقا فکر کنم اگه اشتباه نکنم مورفولوژی مشکل دار باشه تعداد بالا میتونه مشکل رو بیشتر کنه.....

یادمه یه بار یه مقاله ای خوندم که خود اسپرمهای مشکل دار مثل رادیکال آزاد عمل میکنن و خودشون میتونن اسپرمهای سالمم مشکلدار کنن.....

البته درست و غلطشو دقیق نمیدونم.....

خانوما یکی از دوستان گفته بپرسم آیا کسی بوده روز سیزده انتقال بی بی چک منفی باشه و آ زمایش روز ۱۴ مث ...

بله عزیزم بوده.....