2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047463 بازدید | 684604 پست
بهار جون اين دوهفته سونو براي همه استرس زاست، هر فكر ناجوري سراغ آدم مياد، انگار تا قلب رو نبينيم با ...

آره واقعا درست میگی سوگل جون اون دوهفته آزمایش حالا هم دوهفته سونو وای چقدر ما گناه داریم خیلی انتظار سخته فقط امید دارم ک فردا همه چی اوکی باشه و من فعلا خیالم راحت بشه...مرسی از دلداریت عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم الان معمولا میکرو میکنن.....

سلام انا جون و دوستاي عزیز . من دیروز به لطف خدا دو تا جنین بلاست انتقال دادم . دو روز قبل هم پی ار پی کردم . از 7 تا تخمک 5تاش جنین شد که همشو بلاست کردن و 3 تاش خوب رشد کرد . 

خیلی نگرانم در مورد تغذیه . مزاجم سرد و خشک بود . برای گرم کردن غذا فلفل بریزم توش مشکلی نداره؟زیتون و روغن زیتون میتونم بخورم از دیروز شکمم سفت شده خیلی مستعد يبوستم؟ با اينکه شربت لاکسي ژل برام نوشتن. آب زیادميتونم بخورم؟ از دیروز همش دراز کشم فقط گاهی می شینم . راستی امروز یه لیوان شیر موز،خوردم نیم ساعت بعد سوپ پای مرغ خوردم چون یکی بهم گفت خوبه بعدش یه دفعه داغ شدم و سرم درد گرفت میترسم. چرا اینطوری شدم به نظرتون؟

ببخشید این همه سوال کردم مجبور شدم بیام اینجا رفع ابهام بشه . ممنونم

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

[QUOTE=64108647]آره واقعا درست میگی سوگل جون اون دوهفته آزمایش حالا هم دوهفته سونو وای چقدر ما گناه داریم خیلی انتظا ...[/QUOTE]

عزيز دلم تازه استرسات شروع شده ولي استرساي شيرين نگران نباش وقتي توي سونو كوچولوتو ديدي خيالت راحت ميشه انشالله خدا بهترينهارو برات رقم ميزنه

ده تا بی بی چک گذاشتم نواری ها مثبت میشن قطره چکونی ها منفی

چرا آز نمیدی خب؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

سلام تورک انا جان و بقیه دوستان.لطفا اگه میتونید راهنماییم کنید مممون میشم.

من تا حالا ۵ بار باردار شدم یه بار با iuiیه بار طبیعی و ۳ بار هم میکرو که خدارو شکر یکی از میکروهام نتیجه داد و الان یه دختر دارم.اما ۴ بار دیگه سقط شدن دو بار بعد از دیدن قلب یکیش پوچ بود و یکیش تو هفته ۵ دوقلو خودبخود سقط شدن.مشکلمون یکیش اینه که من pco هستم ولی مشکل دیگه ندارم.و یه مشکل دیگمون مورفولوژی پایین همسرمه الان شده ۱ چند سال پیش ۳ یا ۴ بوده.واریکوسل هم یه بار عمل کرده.الان دوباره رفته دکتر و ایشون براش ازمایش شکست DNAنوشته و یه سونوگرافی .میخواستم ببینم به نظرتون ما چجوری میتونیم نتیجه بگیریم دو تا فریز دارم اما میترسم انتقالشون بدم.رویان بهم پیشنهاد پی جی دی دادن.فعلا منتظر جواب ازمایش همسرم هستیم ولی اگه خدایی نکرده مشکل از DNAاسپرماش باشه درمانش چیه

سلام تورک انا جان و بقیه دوستان.لطفا اگه میتونید راهنماییم کنید مممون میشم. من تا حالا ۵ بار باردار ...

عزیزم مشکل دی ان آ با دارو حل میشه البته فک کنم فقط تو اون دوره ک دارو میدن کمک میکنه و کامل درمان نمیشه.در هر صورت راه حل داره و با دارو اوضاع خوب میشه نگران نباش

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
من بتام خیلی طبیعی بالا میرفت حتی تا 15 هزار رفته بود آزمایش آخرم فقط تو سونو آخری نوشته بود یک ساک ...

کاش اعدادش یادت بود
یعنی اخرین سونو 15000 بود بتا؟
با این بتا خیلی عجیبه که لوله نترکیده ها !!
مطمئنی ؟

سطبیعی که نمیشه گفت، اما کلا بارداری خارج رحمی یه چیزیه که وقوعش غیر عادی نیست یعنی پیش میاد گاها

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام تورک انا جان و بقیه دوستان.لطفا اگه میتونید راهنماییم کنید مممون میشم. من تا حالا ۵ بار باردار ...

بنظرم صبر کن جواب دی اف آی بیاد بعدش ب فکر انتقال جنین یا میکروی مجدد باش

لاله جونم من ی ماه پیش عکس رنگی گرفتم و نرمال بودش و پولیپ و فیبروم نداشتم . چند روز پیش ک سونو واژی ...

هم میتونه تو این چند وقت ایجاد شده باشه
هم عکس رنگی از داخل رحم عکس میگیره، فیبروم ساب سروز بیرون از جدار اندومتر هست و اصولا تو عکس رنگی دیده نمیشه و تو واژینال تشخیص داده میشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم مشکل دی ان آ با دارو حل میشه البته فک کنم فقط تو اون دوره ک دارو میدن کمک میکنه و کامل درمان ن ...

ممنون از جوابت.ایشالا که اینطور باشه و کار به پی جی دی نکشه.شما میدونید که قبل میکرو اسپرمو میشه از نطر dnaبررسی کرد و سالم هارو جدا کرد یا نه

سلام لاله جان  نه ترسي از اضافه وزن ندارم چون لاغرم  در رابطه با گردو هم نميدونستم اص ...

گاهی بعد از هیسترو پیش میاد که شدت خونریزی خیلی کمه
شایدم هنوز کامل باز نشده

گردو رو حتما برای مصرف خام با پوست بگیر اما برای خورشت و اینا بدون پوست اشکال نداره