2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047383 بازدید | 684596 پست
آنا جون لاله عزیزم و دوستان عزیزم بیاین ب من دلداری بدید😢من خیلی فکرم درگیر خارج رحمی شده از علائمش ...

بهار جون بتات نرمال رفته بود؟
اگه رفته بود که ترسی نداشته باش
ان شاء ا... فردا تو سونو همه چیز عالیه و نگرانیت تموم میشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
امروز جمعه ست نیستن  ولی دیروز رفتم مرکز و دکترم برام امپول تجویز کرد

عزیزم درد که طبیعیه و خیلیهامون داشتیم
لک هم خیلی ها داشتن و راه کارش زیاد کردن دوز پروژ هست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لاله جونم این ک موقع سونوهای میکرو ک چند بار میریم و آخرین سونو ک مثلا میگه ک چ تعداد فولی تو تخمدان چپ و راست هستش بعد موقع تخمک کشی اون اندازه ک تو سونو آخر گفتن نیستش قضیه چیه ؟ یا اینکه از تخمکایی ک کشیدن بیشترشون پوچ هستش اون دیگه چجوره ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
گفتن پسفردا باید آزمایش بدی

تا پس فردا صبر کن خیره انشالله

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
هم میتونه تو این چند وقت ایجاد شده باشه هم عکس رنگی از داخل رحم عکس میگیره، فیبروم ساب سروز بیرون ا ...

بعدش سونو واژینال هم ماه پیش رفتم بازم نبودش البته ماه پیش سونو تو شهر رفتم و مرکز نارایی نبودش

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام دوستان. امیدوارم همگی خوب و خوش بوده باشید. با کلی تبریکات تاخیری و همدردی های عمیق.  من ...

ماری جان فک کنم شما خارج از ایران بودی نه؟
این دارو مشابه همون دیفرلین و دکا پپتایل ... و برای مهار تخمدان هست
توضیحات بیشتر:
https://www.macmillan.org.uk/information-and-support/treating/hormonal-therapies/individual-hormonal-therapies/leuprorelin-acetate.html

https://en.wikipedia.org/wiki/Leuprorelin

لاله جونم این ک موقع سونوهای میکرو ک چند بار میریم و آخرین سونو ک مثلا میگه ک چ تعداد فولی تو تخمدان ...

عزیزم بعضی از فولیا جاهایی قرار گرفتن ک دیده نمیشن برا همین اشتباه میشه گاهی.و خب اینا تخمک نیستن فولیکول هستن ک بعضیشون توش تخمک هست و بعضی هم پوچن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
يه سوال  چرا حين لاپراسكوپي روي تخمدان ها چند سواخ ايجاد ميكنند ؟؟ واسه من هر دوبار اينك ...

عدد ذخیره ات چند بود مامان طاها؟

سلام تورک انا جان و بقیه دوستان.لطفا اگه میتونید راهنماییم کنید مممون میشم. من تا حالا ۵ بار باردار ...

عزیزم اگه میخواین همون فریز رو اننقال بدین که درمان همسرتون مهم نیست
اما اگه میخواین دوباره پانکچر بشین لازمه حتما دی اف ای در صورت نرمال نبودن درمان بشه

درمانش هم مصرف مکمل و انتی اکسیدان و اصلاح تغذیه و بهبود شرایط محیط کاری از نظر الودگی و اب و هواست

ممنون از جوابت.ایشالا که اینطور باشه و کار به پی جی دی نکشه.شما میدونید که قبل میکرو اسپرمو میشه از ...

نه عزیز سالم ها رو نمیشه حدا کرد
فقط تست میکنن اگه زیر 15 باشه یا نهایتا تا 20 مشکلی نیست و وارد سیکل میشه بیمار
اگه عددش بالا باشه چون رو کیفیت حنین تاثیر داره اول چند ماهی باید رو درمانش کار کرد بعدا وارد سیکل شد
البته بستگی به وجدان پزشک هم داره ، چون بودن کسانی که عدد دی اف ای بالا داشتن و دکتر گفت مهم نیست و وارد سیکل شدن!! و خب قطعا رو کیفیت جنین هاشون اثر سوء داشت

هم میتونه تو این چند وقت ایجاد شده باشه هم عکس رنگی از داخل رحم عکس میگیره، فیبروم ساب سروز بیرون ا ...

لاله جونم ی چیزی بگم خواهر دوستم پنج سال بودش ک ازدواج کرده بودش و پی سی ا شدید داشتش و پریوداش نامنظم بودش و بیشتر با دارو پریود میشد . میکرو انجام داده میگه ک ۲۵ تا تخمک داشته ک دوتاش پوچ بوده و ۲۳ تا براش مونده و ۲ تا انتقال داده ک دوتاش گرفته و ۲۱ تخمک داره . هایپر شده بودش . بعد ی سوال این خ واهر دوستم تو هر ماه سایز فولیاش خیلی بالا میرفت ک تبدیل ب کیست میشد . مال من ک pco هستم سایز فولیام بالا نمیره همش زیر ده هستش . حالا این ک سایزش خودبخود بالا میرفت دکتر احتمالا پیش از اینکه تبدیل ب کیست بشه تخمکا رو ازشون کشیده . حالا من ک پی سی ا هستم و سایز فولی بالغ ندارم و اون هم ک پی سی ا هستش و فولی با سایز بالا داره ک تبدیل ب کیست میشه . حالا شکر خدا دارو رو اون جواب داده . حالا این pco برا کسایی ک تخمک بالغ دارن ک تبدیل ب ویست میشه شرایط پی سی ا شون حاده و مریضیشون پیشرفتست یا برا من ک با دارو هم فولیم رشد نداره ؟؟؟؟ لطفا

لاله جونم این ک موقع سونوهای میکرو ک چند بار میریم و آخرین سونو ک مثلا میگه ک چ تعداد فولی تو تخمدان ...

وقتی تعداد تخمک ها با فولی ها فرق داره یعنی بقیه اش پوچ بوده دیگه

عزیزم بعضی از فولیا جاهایی قرار گرفتن ک دیده نمیشن برا همین اشتباه میشه گاهی.و خب اینا تخمک نیستن فو ...

خوب مگه موقع تخمک کشی ن تخمک ازمون میگیرن ؟ چ ربطی ب فولی داره ؟؟

بعدش سونو واژینال هم ماه پیش رفتم بازم نبودش البته ماه پیش سونو تو شهر رفتم و مرکز نارایی نبودش

میگم که ممکنهتو این مدت ایجاد شده باشه
شایدم دکترش مهارت نداشته ندیده