2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047544 بازدید | 684607 پست
آنا جان از بدخیمی میترسم....راستش من ترس از بیماری دارم....از مرگ و بیماری ترس دارم....دوستانی که از ...

عزیز دلم همین که تومور مارکرا خوب بودن یعنی مشکلی نیست
حتی اگه تومور مارکرا هم مثبت بودن باز به معنی این نبود که فرد حتما مبتلا میشه
اما خب عمل کردنش ارجحیت پیدا میکرد تو اون شرایط

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آنا جان از بدخیمی میترسم....راستش من ترس از بیماری دارم....از مرگ و بیماری ترس دارم....دوستانی که از ...

عزیزم والا من شخصا اون زمان به بدخیمیش فکر نمیکردم ولی وقتی درمانش میتونه کیفیت زندگیو بالا ببره به نظرم جزء واجبات.....

درد کشیدن و تاثیر رو رابطه کم چیزی نیست.....

به نظرم یه مشورت اساسی بکن ببین اگه به تخمدانات دست نزنن درمان معنی داره یا نه؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بتا چطوری بالا میرفت؟ اعدادش یادته؟ تو 5 هفته نمیشه جنین رو دید عزیزم اگه تو هفته های بالاتر بود می ...

من بتام خیلی طبیعی بالا میرفت حتی تا 15 هزار رفته بود آزمایش آخرم فقط تو سونو آخری نوشته بود یک ساک حاملگی پنج هفته ای بدون جنین در لوله راست رویت شد حالا میخواستم بدونم طبیعی بود

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
پس ممکنه اینطوریم باشه ممنون آنا جون

من حدسم اینه چون دقیق نمیدونم از چه سنی جنین داخل ساک قابل رویته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
برا اولین بار روش تشخیص آندومتریوز چیه ؟ از کجا میشه فهمید ک آندومتریوز هستش ؟؟

عزیزم والا من شخصا از دردای پریودی وحشتناکی که داشتم دنبالش رفتم.....

نزدیک ۲۰ سال زجر کشیدم....

هر دکتریم میرفتم میگفتن نه مشکلی نداری.....

سونوهای نرمالمم اثری از آندومتریوز نشون نمیداد چون به کل تخمدانا و قسمتهای قابل رویت توسط سونو درگیر نبودن.....

خلاصه دیگه گیر سه پبچ دادم و رفتم کلینیک آندومتریوز و شکر خدا دکتر پاد مهر با معاینه تشخیص دادن که لگنم درگیر آندومتریوزه.....

سونوی تخصصی آندومتریوز هم میتونه به تشخیص کمک کنه.....

تشخیص قطعیم که با لاپراسکوپی امکان داشت.....

خلاصه با لاپرا هم تایید شد و تونستن درمانم کنن و من بعد ۲۰ سال تاره طعم پریود بدون درد رو چشیدم.....

تو سونو فولیکول بالغ داشتین؟ ضخامت نرمال بود؟ پلی کیستیک نیستین؟ اگه یه مدت تاپیک رو خونده باشین می ...

لاله جونم من ی ماه پیش عکس رنگی گرفتم و نرمال بودش و پولیپ و فیبروم نداشتم . چند روز پیش ک سونو واژینال دادم نوشته ک تو متریومیوم ی میوم ۷ *۸ میلی ساب سروزال دارم پس چرا تو عکس رنگی ندید ک من میوم دارم ولی تو سونو مشخص شد ک دارم همش از عکس رنگی تا سونوم ک مشخص شد میوم دارم همش کمتر از یک ماه هستش

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم والا من شخصا از دردای پریودی وحشتناکی که داشتم دنبالش رفتم..... نزدیک ۲۰ سال زجر کشیدم.... ه ...

من تصلا پریودم حتی ی درد کوچولو هم ندارم کاملا طبیعیه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
دکتر من اصولا یه مکمل تقویتی میداد اما خیلی از دکترا نمیدن حالا شما داری میخوری مواظب اضافه وزنت هم ...

سلام لاله جان 

نه ترسي از اضافه وزن ندارم چون لاغرم 

در رابطه با گردو هم نميدونستم اصلا اينطوره و آماده بدون پوست ميگرفتيم  پس بايد با پوست بگيرم 

براي پياده روي بايد فردا تماس بگيرم بپرسم 

فكر نميكردم موردي باشه 

خوب شد پرسيدم 

راستي من از ديروز انگار پريود شدم ديروز روز موعدم بود و از پاك شدن بعد از هيسترو پنج روز مي گذشت 

و فقط لك دارم يكم بيشتر از لك 

اما خونريزي ندارم 

اگه ب اين صورت باشه قاعدگيم فكر نكنم اين ماه بتونم شروع كنم سيكلم رو ك بايد تماس بگيرم  

چون  اولين باره اين مدله شدم 

و دليلش هيسترو هستش

عزیزم والا من شخصا از دردای پریودی وحشتناکی که داشتم دنبالش رفتم..... نزدیک ۲۰ سال زجر کشیدم.... ه ...

آنا جونم ی سوال موقعی ک ازم تخمک کشی کردن بهم میگن ک چند تا تخمک داشتی و چن تاش پوچ بوده ؟ یا موقع تشکیل جنین میگن ک پوچ بوده ؟ اگه موقع تخمک کشی بهم بگن ک چن تاش پوچ هستش بعد موقع لقاح با اسپرم اونوقت همه تخمکهایی ک سالم بودن جنین میشن البته با گرید های مختلف ؟؟؟

آبنباتشو میندازم تو چایی ولی کامل نمیزارم آب بشه ...وای پارمیس جون تو خواب ک هستم حالت تهوع میگیرم و ...

اي جان ايشالله كه زودتر بدنت عادت ميكنه و برطرف ميشه اين حالت... ممنونم از دعات😘

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
عزیزم سر این بارداری منم همسرم بی بی چک نمیخرید میگفت معلومه دیگه نتیجش..... خلاصه خرید حتی وقتی فه ...

سلام بر همگی 

آنای عزیز دیروز بعدظهر بی بی چک مارک روژان زدم متاسفانه منفی بود .

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)