2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047548 بازدید | 684607 پست
 عزیزم جای میومت ظاهرا خوبه و تداخلی نداره با چیزی واسه همین احتمالا چیزی نگفته اما به نظرم از ...

سلام به همگی 

آنا جون

لاله جون خدا قوت دوستان 

ناری جان شما همونی هستی که کورتاژ شدی ؟؟

بسلامتی باردار شدین ؟؟

سلام دوست عزیز منم اندومتریوزم . دوبار انتقال دادم و منفی شده . میتونم بپرسم شما پیش کدوم دکتر عمل ک ...

سلام عزيزم.من چون شنيده بودم عمل آندو متريوز بايد خوب انجام بشه چون ممكنه بعدش به تخمدانها آسيب برسونه يا چسبندگى بياره خيلى تحقيق كردم و دكتر الهام اكبرى رو انتخاب كردم متخصص زنان زايمان و  فوق تخصص جراحى لاپراسكوپى خيلى راضى بودم از ايشون.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون لاله عزیزم و دوستان عزیزم بیاین ب من دلداری بدید😢من خیلی فکرم درگیر خارج رحمی شده از علائمش ...

دریادل جون 

چیزی به سونوی قلب نمونده...

سعی کن فکرای بد رو  از ذهنت دور کنی دوستم 

انشالله فردا با خبرای خوب بیای 

التماس دعا 

مامی مرسان عزیزم نتونستم ریپلای کنم 

خیلی خوشحالم دیدمت ..

ان شالله سوگل ومامان الینا وایلیا هم بیان واز خودشون یه خبری بدن

آندومتریوز اگر تو تخمدان ها باشه تو سونوگرافی مشخص میشه . از علائم اولیه اش هم دردهای وحشتناکه . در واقع پریودهایی که مثل یه کابوسه😔😔

تو لگن هم با ام آر آی مشخص میشه . و اگه پزشک سونوگرافیتون دقیق باشه هم میتونه تشخیص بده و یا اینکه فاصله تخمدان ها با رحم کم میشه یعنی بهم نزدیک میشن . اینا همه تو سونوگرافی مشخص میشه و نشون دهنده اندومتریوزه . 

اگر هم تو تخمدان باشه جای نگرانی نیست . اول پانکچر میشین و بعدش انتقال اگر شد که چه خوب و اگر نشدید اگر جنین فریز داشته باشید جای نگرانی نیست و زمان عمل بهتره کل بدن از اندومتریوز پاکسازی شه .

معمولا هم خوش خیم هستن با این حال با یه آزمایش مشخص میشه . 

خدایا روزی بیاد که کسی بیمار نباشه

آنای عزیز.

دکتر زرنانی برای مشکل جهش ژن mhtfr677t و pai-1 به من گفته بودن ب۶ و ب۱۲ استفاده کنم اما نگفتن تا کی باید ادامه بدم. حالا که مثبت شدم هم باید ادامه بدم؟ تا کی؟

یا همون دوزی که تو فمیبیون ۱ هست کافیه؟

ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله
بهار جونم مگه سونو نرفتی تا حالا؟عزیزم خارج رحمی فک نکنم ب این راحتیام باشه ی نشونش درد شدید و لکه ک ...

نیوا جون نمیدونم چم شده تا ی چیز جدید تو خودم پیدا میکنم ربطش میدم ب خارج رحمی 😔خود آزاری دارم ..فردا تازه میخوام برم برای سونو دل تو دلم نیست اصلا خیلی خودمو باختم

[QUOTE=64092097]دوستان گلی که اطلاعات تو این زمینه دارین ممنون میشم کمک کنین: من دیروز نتیجه آزمایش جی سی تی (تحمل ...

آنا جون من به شخصه تجربش رو ندارم ولي تجربه دوستم رو مينويسم شايد كمك كنه، دوست من از اول بارداريش دچار ديابت بارداري شده، اوايل كه حركات جنين رو حس نميكرد ولي از ماه پنجم به بعد، دكترش گفته بود يه جدول تنظيم كنه و حدود حركات جنين رو روزانه ثبت كنه، هر روز كه ديد حركات جنين نسبت به روزهاي قبل كمتر شده سريع پيش دكتر غددش بره، و چند باري كه اين كمي حركات رو حس كرد دقيقا قندش بالا رفته بود با وجوديكه روزي سه بار تزريق انسولين داره، پس كم شدن حركات به بالا رفتن قند ربط داره، ببخشيد كه نتونستم بيشتر كمك كنم

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
نیوا جون نمیدونم چم شده تا ی چیز جدید تو خودم پیدا میکنم ربطش میدم ب خارج رحمی 😔خود آزاری دارم ..فر ...

بهار جون اين دوهفته سونو براي همه استرس زاست، هر فكر ناجوري سراغ آدم مياد، انگار تا قلب رو نبينيم باور نميكنيم بارداريم، بعد كه قلبش رو ديدي ميري تو استرس هاي ان تي، كه خدايا بچه سالمه باشه انشاالله، ان تي اوكي شد، نوبت سونو آنومالي و استرس هاي اونه، پس فكر نكن خودت فقط اينجوري، همه به نحوي درگيريم فدات شم، ولي فكر خارج رحمي رو دور كن و فقط به صداي قلب ني ني كه فردا ميشنوي فكر كن

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

سلام دوستان. امیدوارم همگی خوب و خوش بوده باشید. با کلی تبریکات تاخیری و همدردی های عمیق. 

من یه سوال داشتم که از آنای عزیز و لاله جون خواهش میکنم اگه اطلاعاتی دارین به من بگید. قبل از شروع هر سیکل تقریبا تو روز ۲۱ پریودی برای من یه تزریق prostap تجویز میشه. میدونید این چیه؟

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا