2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047599 بازدید | 684617 پست
عزیزم ذخیرت برا شانگهای بالاست فکر کنم دلیلی نداره این کارو انجام بدی..... به نظرم اسپرم تعداد جنین ...

واقعا !!!! 

خوب عزيزم به نظرتون اسپرم چه مشكلي داره ؟! 

يا چه سيكلي واسه ما خوبه ؟!

دفعه قبل كه 

٣٠٠ دوز در روز پيورگان تا ٥ روز 

بعد روز ٩ و ١٠ و ١١ menopur

بعد orgalutran ٣٦ ساعت قبل پانكچر داشتم 

اينا داروهاي قبليم بوده عزيزم

ممنون آنای مهربون موفق باشی گلم راستش من igaام 10 تا از رنج کمتر است ولی خب دکتر شرکت گفت مشکلی ندار ...

عزیزم اگه میخوایی بزنی خصوصا اولیو بگو خیلی آروم برات بزنن....

یکی دو ساعت اولی طول بکشه....

مال من اولی یه ساعت و نیم طول کشید.....

اینطوری لااقل بدنت عادت میکنه.....

بقیه رو هم هر کدومو یه ساعته می زدن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم خیلی کلافه ام ۵ساله منتظرم خودم مشکلی ندارم ولی همسرم تا حالا هم فقط دارو استفاده کرده و ...

میفهمت.....

انتظار سخته.....

اما تهش شیرینه شک نکن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
واقعا !!!!  خوب عزيزم به نظرتون اسپرم چه مشكلي داره ؟!  يا چه سيكلي واسه ما خوبه ؟! دفع ...

والا در مورد داروهات نمیتونم نظر بدم ولی من دز داروم بالا بود.....

روزی ۵ تا مریونال و ۲ تا فوستیمون.....

ده تا تخمک داشتم که پنج تاش جنین شد.....

خوب ده تا تخمکم عالی بودن و له خاطر مشکل اسپرم نصف شدن....

اما بازم شکر عوضش اون پنج تام عالی بودن.....

سه تا انتقال دادن و شکر خدا گرفت.....

عزیزم والا ماها که کلی پروژسترون داشتیم شکر خدا دردونه های سالمی داشتیم..... پس فکرای بد نکن.....

آنا جان ممنون عزیزم که وقت می گذاری. منم حتما ادامه میدم.  

تا هفته چند آمپول پروژسترون رو زدید شما؟ روش قطع کردنش چه جوریه؟ شیاف رو هم یه دونه ادامه بدم دیگه؟

ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله
این سونو رو ۱۸ هفته و ۳ روز انجام دادم.....

که فرزانه گفت من هیپوتن بودنو قبول ندارم هر جنین زندگی خاص خودش رو داره ، و گفت مشکلی نداره که بردم حنطوش گفت یه کم دور سرش کمه نسبت به سن حاملکی ، که ۱۰٪ شامل میشه اگه ۳٪ بود برا ما مشکل ساز میشد ، میخای صب کن برو سونو یه ماه دیگه یا نگرانی بیا‌آمینوسنتز که چون سنت بالای ۳۵ هستش آمینو بهتره

والا شیافم سر دخترم دو تا داشتم با پرولوتون هفتگی..... اول شیافا یکی یکی کم شدن.... کم کردن یه هفت ...

عزیزم هفته هاتو یادت نیست ؟ کدوم هفته دیگه شیافتو یک در میان کردی و فقط آمپول زدی ؟ و اینکه چند هفته یا چن ماه یک در میان استفاده کردی شیافو بعد قطع کردی ؟‌

نه عزیزم شرمنده من اشتباه کردم باید سونو رو باز میکردم میخوندم فقط به کلمه اول توجه کردم در مورد ...

گلم ضخامت مگه ن باید جلو کلنه آندومتریوم نوشته باشه جلو آندومتریوم ک نوشته secratory و جلو متریوم این ۷ تا ۸ میلی زدش . این ک جلو متریوم نوشته ضخامت هستش ؟ قبلا ک تو شهر سونو انجام میدادم مینوشت آندومتریوم ضخامت رو .

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
آنا جان ممنون عزیزم که وقت می گذاری. منم حتما ادامه میدم.   تا هفته چند آمپول پروژسترون رو زدی ...

عزیزم دزشو نمیتونم بگم من طبق شرایطم از اول روزی زو تا آمپول پروژسترون داشتم که بعد که به خونریزی افتادم دو تا شیاف هم اضافه شد......

آمپولام از هفته ۱۲ به آمپول هفتگی پرولوتون ۲۵۰ تبدیل شد و تا هفته ۳۲ بارداری داشتمش.....

شیافامم هفته ۱۵-۱۶ با کم کردن قطع شدن.....