2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047598 بازدید | 684617 پست
بعد راستي اين سيكل شانگهاي قضيش چيه ؟! من بايد ماهه بعد اگه حامله نشم برم واسه اي وي اف مجدد كه ٣ ت ...

عزیزم سیکل متد شانگهای رو برا ذخیره خیلی پایین انجام میدن یعنی من اینجوری میدونم.....

ذخیره ت چنده؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برنجک جون برا آنا هم همینطور بوده یعنی چند بار پانکچر شده بعدش تعداد تخمکا ک زیاد شده بعدش براش انتق ...

نه عزیزم برا من متد شانگهای نبوده.....

من یه بار پانکچر شدم و پشت بندش بلافاصله انتقال فرش داشتم.....

اون جوری هم پشت سر هم نبوده.....

فاصله اولی و دومی سه ماه بوده....

فاصله دومی و سومی هم به سال بود تقریبا.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه عزیزم برا من متد شانگهای نبوده..... من یه بار پانکچر شدم و پشت بندش بلافاصله انتقال فرش داشتم... ...

خوب پس شما شانگهاي نبودي ؟! 

كاشكي يكي دقيق اگه انجام داده دقيق بگه چي به چيه

انا جون ذخيرم 0.990 بودش ٥ ماهه پيش البته

ديگه بعد اين پانكچري كه داشتم چقدر كم شده يا تشده رو نميدونم

واقعا نيوا جون ؟! آنا خودمون تو ني ني سايت ؟! مگه طبيعي حامله نشد ؟! واااااي من يه دوره آمپولارو زد ...

عزیرم نه من سیکلام شانگهای نبودن.....

من سه بار پانکچر شدم و هر سه بارم انتقال فرش داشتم.....

میکروی سوم باردار شدم و دخترم رو خدا بهمون داد.....

بعد دخترم هم معجزه خدا شامل حالم شد و طبیعی باردار شدم.....

انا جون :))) منم گول همین کلمه اول رو خوردم دیگه فری رو دیدم گفتم خب ازاد شده بقیه اش رو نخوندم

منم همین کلمه رو دیدم.....

آخه چون سردرنمیارم زیاد از سونو و سپرده بودم بهت خیلی دقت نکردم.....

برای ده روز دیگه وقت داد...چرا انقدرررررر دیرررر هرچی گفتم زودتر ..گفت نمبشه

عزیزم الانو نمیدونم آخه اون زمان هفته ای یه بار دی اف آی انجام میشد فکر کنم.....

سلام آنا جون خوبی عزیزم؟یک سوال داشتم من قرص تیرویید در هفته دو تا نصفه برام تجویز کرده متخصص ایمنی و گفته همین طور ادامه بده حالا هفته بعد انتقال دارم همین طور ادامه بدم ؟البته آزمایش جدید ندادم دکترم گفت نیاز نیست

شما بعد از تزریق سرم حالتون چطور بود ؟حالتون بد میشد؟رنج igaتون چند بود؟

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
0,990 بوده ٥ تا تخمك داشتم كه در آخر يكيش موند  دكتر گفت اين بار اين كارو انجام ميدن ديگه نميد ...

عزیزم ذخیرت برا شانگهای بالاست فکر کنم دلیلی نداره این کارو انجام بدی.....

به نظرم اسپرم تعداد جنیناتونو پایین آورده.....

عزیزم من امروز برای سونو ساک بارداری رفتم مطب، مجدد پرسیدم از دکتر گفتن یه دونه شیافتون رو ادامه بدی ...

عزیزم والا ماها که کلی پروژسترون داشتیم شکر خدا دردونه های سالمی داشتیم.....

پس فکرای بد نکن.....