2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047604 بازدید | 684617 پست
انا جون پي ارپي و خراش درصد مثلت شدنشون يكيه؟

عزیزم والا دقیق نمیدونم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پي ار پي و خراش درصد مثبت شدنشون يكيه، پي ار پي درد داره؟

عزیزم فکر کنم پی آر پی درد نداره....

تجربه نکردم.....

ولی نشنیدم دوستان بگن درد داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من عکس سونوی دخترمو گذاشتم واست.....

آنا جون قربونت من پیدا نکردم عکسی که فرستادیو ،،ببخشید یه بار دیگه میفرستی ؟

آنا جون یه سوال دیگه روش قطع شیاف پروژسترونتون دقیقا چجوری بود و از چه هته ای و ادامه آمپول پرولوتون چجوری بود ،میشه کامل توضیح بدین ؟

دوستان ، اختلاف سن دو هفته ای بین اعضای بدن توو سونوگرافی خیلی زیاده ؟ تا حالا به کسی همچین چیزی گفت ...

خوبی عزیزم نگران نباش این اختلاف ها تو سونو همیشه هست حالا ببر دکتر ببینه خیالت راحت میشه . سونوی چند هفتگی انجام دادی؟؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام آنا جون خوبی عزیزم؟یک سوال داشتم من قرص تیرویید در هفته دو تا نصفه برام تجویز کرده متخصص ایمنی ...

عزیزم به همون روال قرصت ادامه بده ولی به محض + شدن حتما آز بده چون ممکنه بالا پایین بشه.....

برا سرمم نه من حالم بد نشد و مشکلیم نداشتم ولی با انفوزیون آهسته تزریق داشتم.....

ای جی آی هم نرمال و تو رنج بود عدد دقیقش یادم نیست.....

آنا جون خوبی عزیزم ببخش میپرسم یادم رفته شما رفتی واسه جنسیت نی نی چیه ؟؟

عزیزم یه پرنس تو راهه....

آنا جون قربونت من پیدا نکردم عکسی که فرستادیو ،،ببخشید یه بار دیگه میفرستی ؟ آنا جون یه سوال دیگه ر ...

این سونو رو ۱۸ هفته و ۳ روز انجام دادم.....

آنا جون قربونت من پیدا نکردم عکسی که فرستادیو ،،ببخشید یه بار دیگه میفرستی ؟ آنا جون یه سوال دیگه ر ...

والا شیافم سر دخترم دو تا داشتم با پرولوتون هفتگی.....

اول شیافا یکی یکی کم شدن....

کم کردن یه هفته طول کشید.....

یعنی یه هفته دو تا شد یکی.....

بعد یه هفته به دونه هم یه روز در میون شد....

بعد قطع....

پرولوتونمم که هفتگی بود تا هفته ۳۲.....

به سلامتی خدا حفظش کنه واست    انا جون شما الان ایزوپرین داری ؟؟

فدات عزیزم.....

به همچنین عزیزم.....

بله عزیزم روزی دو تا دارم....

آناجون سلام ممنون از راهنمایی هات ولی من احساس میکنم مورفو ۱ به درد میکرو نمیخوره وجواب آزمایش منفی ...

عزیزم اینجا خیلیا با مورفوی یک جواب گرفتن.....

حتی بارداری طبیعیم داشتیم یکیش خودم....

صفحه اولو یه نگاه بنداز عیار دستت میاد.....

اسامی با رنگ بنفش برا مشکل مورفولوژیه....

عزیزم به همون روال قرصت ادامه بده ولی به محض + شدن حتما آز بده چون ممکنه بالا پایین بشه..... برا سر ...

ممنون آنای مهربون موفق باشی گلم راستش من igaام 10 تا از رنج کمتر است ولی خب دکتر شرکت گفت مشکلی نداره بزن ولی زرنانی میگه احتیاطا نزن ولی خب من بعد از 3 تا منفی برای بار چهارم میخوام دل و بزنم به دریا و بزنم 2 روز قبل از انتقال

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
عزیزم اینجا خیلیا با مورفوی یک جواب گرفتن..... حتی بارداری طبیعیم داشتیم یکیش خودم.... صفحه اولو ی ...

ممنون عزیزم خیلی کلافه ام ۵ساله منتظرم خودم مشکلی ندارم ولی همسرم تا حالا هم فقط دارو استفاده کرده ولی دیگه خسته شدیم یه بارم آی یوآی ناموفق 

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇