2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
آنا جون این سونو اولم هستش ۱۸ هفته و ۴ روز انجام دادم ، اینجا صدر بهم پیشنهاد آمینوسنتز کرده بخاطر ه ...

خوب سایزا برا تو که بهتر از من بوده.....

تدیدی مال من همه یکی دو هفته کوچیک تر بودن.....

حالا به خاطر هیپوتن بودن پیشنهاد آمینوسنتز داده قضیش فرق داره ولی سایزا اون موقع خوب بودن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اینم مال فرزانه هستش که ۴ روز بعد انجام دادم 

عزیزم این عکس واضح نیست اعداد خوانا نبودن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم الانو نمیدونم آخه اون زمان هفته ای یه بار دی اف آی انجام میشد فکر کنم.....

مرسی

راستی یه سوال من شنبه نوبت دارم از سهرستان میام ..پلاک ماشین هم فرده ....تو طرح ترافیک میفتم؟

خب اگه رفته بودم که همین پیام هم نمیدیدم دیگه :)))))) به هر حال این اضطراب خوب نیست نهایتا یه روز ...

عزیزم چرا برا من تو برگه سونو زده pco type تفاوت pco type و pco چیه ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم هفته هاتو یادت نیست ؟ کدوم هفته دیگه شیافتو یک در میان کردی و فقط آمپول زدی ؟ و اینکه چند هفته ...

من طبق شرایطم از اول روزی دو تا آمپول پروژسترون داشتم که بعد که به خونریزی افتادم دو تا شیاف هم اضافه شد......

آمپولام از هفته ۱۲ به آمپول هفتگی پرولوتون ۲۵۰ تبدیل شد و تا هفته ۳۲ بارداری داشتمش.....

شیافامم هفته ۱۵-۱۶ با کم کردن قطع شدن.....

سلام بچه ها براي آي وي اف يا ميكروي موفق پاكروش رو پيشنهاد ميدين يا مركز رويان رو؟

عزیزم من چون تجربه هیچ کدومو ندارم نمیتونم چیزی بگم.....

دوستان بیان کمکت میکنن.....

دوستان آز من منفی شد متاسفانه عدد تیتر 1 بود😔😔

عزیزم خیلی ناراحت شدم.....

به خدا نمیدونم چی بگم فقط امیدوارم به زودی واست جبران بشه.....

مرسی راستی یه سوال من شنبه نوبت دارم از سهرستان میام ..پلاک ماشین هم فرده ....تو طرح ترافیک میفتم؟

ابن سینا میایی درسته؟

بذار بپرسم از همسرم ببینم چی میگه.....

دوستان آز من منفی شد متاسفانه عدد تیتر 1 بود😔😔

متاسفم عزيزم😔 انشالله به زودي دلت شاد شه...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 

عزیزم نوشته پی سی او نوع یک.....

احتمالا درجه پی سی او بودنه.....

مرسی راستی یه سوال من شنبه نوبت دارم از سهرستان میام ..پلاک ماشین هم فرده ....تو طرح ترافیک میفتم؟

عزیزم پرسیدم گفت خود اون محدوده تو طرح نیست اما باید از مسیری بیایی که تو طرح نباشه.....

نقشه طرح و زوج و فرد رو دانلود کن و ببین از جدوم مسیر باید بیایی.....

چون نمیدونم از کدوم سمت میایی تهران.....

ببين فكر كنم پي سي او دو نوع هست كه نوع اولش در اثر مقاومت به انسولين هست براي شما هم زده type1 يعني اين نوع ميشه... چيز حادي نيست كه اينقدر ذهنت رو درگير كرده، به نظرم متفورمين برا شما لازمه...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند!