2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047748 بازدید | 684623 پست
بچه ها من امروز روز دومه انتقالمه. توروخدا راهنمایین کنین چیا بخورم چه کارا بکنم... من دراز کشیدم ...

عزیزم خوردنات به طبعت و شرایطت ربط داره یعنی هر چیزی که همیشه برات خوب بوده میتونی بخوری فقط قاعده آور نخور.....

مثلا من تا سه ماه اول فقط گرمی خوردم چون طبعم سرد بود اما بعضیام بعد انتقال گرمی نمیخورن باید ببینی کدوم برات خوبه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من امروز روز دومه انتقالمه. توروخدا راهنمایین کنین چیا بخورم چه کارا بکنم... من دراز کشیدم ...

راه رفتنم اصلا برات بد نیست اتفاقا خوبه تحرک نسبی داشته باشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سوال منم هست. و اینکه این پلی کیستیک بودن بده؟ ذخیره تخمدان بالا بودن بده آیا؟ اگر چیز بدیه و ...

عزیزم بستگی به شدت پلی کیستیک بودن داره.....

اما در کل باید شرایط فرد رو در نظر بگیرن و پروتکلش مناسب باشه که فولیکول زیادی تحریک نشه چون هم ریسک هایپری بالا میره هم کیفیت تخمکا پایین میاد.....

اولین انتقالش باردارشد دکترپاکروش کارش خیلی خوبه وبا دقت پیش میره مخصوصا رو وزن وتغذیه خیلی سخت میگی ...

ممنونم ازت که جوابمو دادی ....

امیدوارم منم نتیجه بگیرم از کار دکتر و لطف خدای مهربون

عزیزم حتما دلیلی داره کارش چون دقیقه و الکی بیمار رو وارد سیکل نمیکنه وقتی هم وارد سیکل کرد تمام ت ...

انشاالله که همینطوره....

پاک روش به نظرم قابل اعتماده....به تازگی یه توده هشت سانتی مشکوک از تخمدان چپ من کشید بیرون که که هیچ کس تو هیچ سونویی ندیده بود اما با پیگیری پاک روش توده تو سونو سه بعدی مشخص شد و هم لاپاراسکوپی هموهیستروسکوپی و هم لاپاراتومی روی من انجام داد.....

وای به شدت بد اخلاقه و داءما حال ادمو میگیره....

من تا الان خیلی اذیت شدم میدونم اینجا همه مثل من درد کشیدن لطفا خانمایی که میخونن برام دعا کنن......

من هر چیزی رو دوبار تجربه کردم دوبار جراحی دوبار عکس رنگی....دوبار سقط....التماس دعا

عاشق جمله اخرت شدم :)) ببین الان بیمارستان بهمن فک کنم همه رو میذارن متاسفانه بلاست بشه این سری یک ...

سلام لاله عزیز و تمام دوستان عزیزم

عکس رحم گرفتم یه کم درد داشت اما قابل تحمل بود و بعدش هم حالم کاملا خوب بود طفلک همسرم ناچار شد به خاطر یه امضا بیاد و بعدشم پاش ورم کرد😔

نتیجه ازمایشا و عکس رحم رو میذارم اگه مسئله ای بود لطفا راهنماییم کنین

به نظر ذخیره تخمدانم کمه اگه توصیه ای دارین لطفا بگین بهم‍🤘 

سلام به همه

آنا جون زنگ زدم کلینیک اندومتریوز ابن سینا و گفتن اگه الان بری تو لیست عمل نوبتت میشه برای زمستون😭😭چون دکتر خزعلی نیست و بیاد خیلی سرشون شلوغه . من چیکار کنم آخه ؟ زمستون خیییییییلیییی دیره . راه حل دیگه ای هست که انجام بدم تا زودتر نوبت بگیرم ؟ برم پیش دکتر آصف جاه چطور ؟ حداقل زودتر کارم انجام میشه ولی نمیدونم تا چه حد میشه بهش اطمینان کرد 😔😔

دوستان هر کی اطلاعات داره لطفا کمکم کنه🙈

عزیزم اولا تبریک میگم گوارای وجودت..... پروژسترونت فعلا کافیه پرولوتون بعدا اگه نیاز باشه جایگزین آ ...

ممنون عزیزم.آخه دکترم گفته پایان 5 هفته پروژستون رو قطع کنم. رویه بقیه دکترها هم همینه؟ یه مقدار نگرانم

ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله
خدا رو شكر مباركه عزيزم 🌸 ميشه يك مقداري توضيح بدين كه بار چندمه؟ و پزشكتون كي بود و مشكلتون چي بو ...

بار اولم بودو پزشک معالجم دکتر نصر. مشکل هم تحرک و موروفولوژی پایین اسپرم (مورفولوژی 2% و تحرک A+B یازده درصد)

البته خودم هم دو تا از ژنهای ترومبوفیلیم مشکل داشت که بابتش ب6 و ب12 و آسپرین و کلگزان دارم.

خيلي خيلي بهت تبريك ميگم  مباركت باشه  ان شاءالله نه ماه بارداريت رو به سلامتي طي كني و ...

ممنون مامانی طاها جان. دعاکنید همه چیز تا آخر به خوبی پیش بره  

مبارکه عزیزم سر کار رفتن ممنوع نبودبرات؟ وای من استرس گرفتم نکنهزیادی استراحت کرده باشم

ممنون عزیزم. راستش دکتر من فقط به 20 دقیقه استراحت بعد از انتقال اعتقاد داره و میگه بعدش زندگی عادی.بهش گفتم حداقل دو روز استعلاجی برام بنویسین و لی قبول نکرد.

فکر نکنم آدم از استراحت زیادی ضرر کنه. نگران نباش گلم

عزیزم مال منم کلا دوره هام ۲۶-۲۷ روزه بودن..... اما یه بار بعد لاپرا هیسترو یه بارم بعد یکی از پانک ...

آها ممنونم آناي عزيز  

تماس گرفتم مركز گفتن اين خونريزي بعد لاپرا هيسترو همون قاعدگي ب حساب مياد و قاعدگي بعدي تقريبا ٢٠ روز شايد كمتر شايد بيشتر اتفاق بيفته 

و بهتره بعد از قاعدگي بعدي وارد سيكل بشم 

گفتم اينو بگم كسي در شرايط من بود اطلاع داشته باشه 

آروزري سلامتي و موفقيت براي خودم و تمام دوستان  رو از خداي متعال خواستارم ❤️