2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047739 بازدید | 684623 پست
بار اولم بودو پزشک معالجم دکتر نصر. مشکل هم تحرک و موروفولوژی پایین اسپرم (مورفولوژی 2% و تحرک A+B ی ...

سلام عزیزم و کلی تبریک .

من هم مریض دکتر نصرم . میشه چند تا سوال کنم ؟

اول اینکه منم پیش طرازی رفتم و آزمایش های ایمنی و انعقادی رو دادم و خلاصه ب۶ و آسپرین و.... داد ولی نصر گفت نمیخواد شاید هم اصلا توجه نکرد  . می خواستم ببینم اینا رو نصر بهت گفت بخوری ؟ چرا به ازمایش من توجه نکرد پس ؟

شما آزمایش DFi اسپرم ندادید ؟ چون طرازی خیلی بهش حساس بود ولی نصر گفت اصلا مهم نیست و بیا برای آی وی اف . منم الان خیلی استرس دارم . همسر منم مورفوش ۲ درصده ولی تحرک آ+ب ۲۵ درصد .

سلام دوستان صبحتون بخیر الان زنگ زدم گفتن جنینی برای من تشکیل نشده فکر کنم فعلا خداصلاح نمیدونه من ...

سلام عزيزم متاسفم انشالله كه طبيعي باردار بشي🙏🏻

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم و کلی تبریک . من هم مریض دکتر نصرم . میشه چند تا سوال کنم ؟ اول اینکه منم پیش طرازی رفت ...

ممنون عزیزم.لنشاالله هرچه زودتر برای شما.

راستش من آزمایش DFI ندادم. کلا دکتر نصر خیلی رو فاکتور مردانه زوم نمی کنه.

/ازمایشهای ایمنی و انعقادی رو هم پیش دکتر زرنانی دادم. مشکل ایمنی نداشتم و برای مشکل انعقادی  ایشون توصیه کردن به مصرف آسپرین و ب6 و ب12 و گفتن داروی دیگه ای نیاز ندارم. کفتن کاملا سالمی. طبق توصیه ایشون خودم از یه ماه قبل از انتقال شروع کردم به مصرف داروها. وقتی برای سونوی انتقال رفتم، خودم فقط پرینت اون بخش از آزمایش رو که مشکل داشت به دکتر نصر نشون دادم و پرسیدم چیکار باید بکنم، پرسید کی این آزمایشها رو برات نوشته اصلا. بعدش هم به خانم دوستی گقت برام کلگزان 4000 بنویسن.فکر کنم فقط برای اینکه خیال من رو راحت کنه اینکار رو کرد.

مورد من جالب بود چون برعکس همه بچه ها زرنانی به من گفت مشکل انعقادی نداری ولی نصر برام دارو نوشت.  

به نظر من آزمایش DFI رو حتی اگه شده برای آرامش خیال خودت بده قبل از پانکچر.

ب6 و ب12 هم که زیادیش دفع میشه و خوردنش به نظرم ضرری نداره مخصوصا اگه دکتر طرازی توصیه کردن.

آسپرین رو هم خود دکتر نصر تو سیکل انتقال معمولا میدن چون استرادیول خون رو غلیظ میکنه.

ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله

سلام من شهرستانیم نسخم برا میکرو گونال و مریونال و منوپیور هستش هر چ زنگ میزنم شیراز نیست داروها کیا شیرازین و میفهمن ک شیراز کدوم داروخونه داره ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
آها ممنونم آناي عزيز   تماس گرفتم مركز گفتن اين خونريزي بعد لاپرا هيسترو همون قاعدگي ب حساب مي ...

سلام ماماني طاها جان شما براي چي لاپراهيسترو شدي؟؟؟ شايد قبلا گفتي يادم نيست واسه همين ميپرسم🙈🙈 اگه مشكلي نيست هزينه و اسم دكترتون رو بگيد.. ممنون

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
1.25 هست لاله جون گفت همونه

گلم اطلاع داری شیراز کدوم داروخونه گونال و مریونال داره لطفا . ده روز دیگه میخوام برم تو سیکل . لطفا

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ممنون عزیزم.لنشاالله هرچه زودتر برای شما. راستش من آزمایش DFI ندادم. کلا دکتر نصر خیلی رو فاکتور مر ...

ممنونم عزیزم . پس انگار این ب۶ و ب۱۲ و ... یه جورایی حکم مکمل قبل از سیکل رو داره . من دارم می خورم همچنان .

آزمایش دی اف آی هم دادیم و چندان جالب نبود و لب مرز بود البته ۲ ماه پیش . و همسرم داره به توصیه دکتر جنتی مکمل و آمپول مریونال مصرف میکنه ولی امیدی ندارم تو این دو ماه فرقی کرده باشه چون ۶ ماه قبلش هم داشت این مکمل ها رو می خورد و همه چیز رو رعایت می کرد .

حالا چون نصر گفت اهمیتی نداره می خوام بهش اعتماد کنم و وارد سیکل شم . 

سلام من شهرستانیم نسخم برا میکرو گونال و مریونال و منوپیور هستش هر چ زنگ میزنم شیراز نیست داروها کیا ...

عزیزم منم داروهام اینابودن داروخانه مادر چهارراه تحویلی کلینیک دانیال نبی یک ماه پیش گرفتم امیدوارم هنوز داشته باشه

تماس بگیر بگو باتیم زینبیه هستی اگه کم داشته باشه به همه نمیده

اینم شمارش 07138391240 دکترناموران

خودش سیستم تاییدیه بیمه هم داره

ممنون عزیزم.لنشاالله هرچه زودتر برای شما. راستش من آزمایش DFI ندادم. کلا دکتر نصر خیلی رو فاکتور مر ...

سلام عزیزم شما میخای وارد سیکل بشی یا انتقال جنین داری با دکتر نصر؟

میشه بگی یتامین b6 وb12 به چه صورت مصرف میکنی قرصشو یا امپولش تزریق میکتی؟

عزیزم خوردنات به طبعت و شرایطت ربط داره یعنی هر چیزی که همیشه برات خوب بوده میتونی بخوری فقط قاعده آ ...

والا من کلا علاقه دارم به چیزهای گرم مث خرما و انجیر و بادوم و اینجور چیزا😍 

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
راه رفتنم اصلا برات بد نیست اتفاقا خوبه تحرک نسبی داشته باشی.....

اره بعد ناهار یکم راه میرم.

تا تزریقاتیم با ماشین میریم بعد یکم راه میرم....

دستت درد نکنه جواب دادی.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم منم داروهام اینابودن داروخانه مادر چهارراه تحویلی کلینیک دانیال نبی یک ماه پیش گرفتم امیدوارم ...

عزیزم من دکترم رستمی هستش اگه نسخم رستمی باشه بهم نمیده ؟؟