2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047805 بازدید | 684626 پست
ممنون از راهنماییت نه نگران نیستم فقط چون یادم رفته بود از دکترم بپرسم گفتم اینجا سوال کنم احتمال ...

كلسيم و آهن رو من روزانه دارم كه اين منيزيمم اضافه شد ديگه و بايد بخورم

آنا جان پرولوتون برای چه کسایی تجویز میشه؟ راستش من اطلاعاتم در مورد دوره بارداری صفره، تازه جواب آ ...

مباركتون باشه عزيرم🌸🌸ايشالا دوران خيلى خوبى داشته باشى و نهايت لذت رو ازش ببرى

براى ما منتظرها هم لطفا دعا كن كه اين حس عالى رو زودى تجربه كنيم😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزمممم مادر شدنت مباررررك هر بار ميبينم پيغامتو ذوق ميكنم البته همون چند روز پيش واست پيام تبريك ن ...

ممنونم عزیزمممم😍ایشالا ک همه چی خوب پیش بره هم برای من ک اول راهم هم برای شما ک بیشتر راهتو رفتی ب سلامتی..تهوع هم میگم حالا یجوری میاد سراغم ک حسرت این روزا رو بخورم😁منم صبحا ک از خواب بیدار میشم خیلی دلم ضعف میره..توکل ب خدا هر چند این روزای انتظار سخته ولی شیرینه🤗

سلام عزیزم میشه بپرسم شما تحت نظر کدوم دکتر بودی؟

عزیزم دکترم آقای افلاطونی بود ولی روز تخمک کشی و انتقال ایشون مجبور شد بره خارج از کشور و من و بقیه بیماران سپردن به آقای دکتر کریم زاده و خدا رو شکر نتیجه گرفتم

عزیزم :(( خیلی متاسفم گفتن تشکیل نشده یا لازمه یه روز بمونه؟ اخه امروز میشه دو روز خیلی خوب درکت ...

گفتن فعلا تشکیل نشده و باید تا شنبه بمونه

گفتن شنبه تماس بگیر بعد بیا

خیلی پر انرژی بودم که بعد این همه سختی بالاخره یه تحولی تو زندگیم ایجاد میشه ولی نشد

دوباره روحیه ام بهم ریخت  

لطفا برای مامان شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید  
گلم مبارکت باشه، بار چندمه انتقالت بود؟ بعد انتقال اصلا استراحت نکردی؟!  

ممنون عزیزم.

اولین بار بود که میکرو کردم خداروشکر، البته بعد از حدود 7 سال انتظار.

تا چهار روز خونه بودم و استراحت نسبی داشتم یعنی راه میرفتم، برای آمپولها بیرون میرفتم و مجبور بودم یه چندتا پله ای رو هم بالا پایین کنم و بعدش رفتم سرکار و اصلا یادم میرفت که آروم حرکت کنم.

ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله
مباركتون باشه عزيرم🌸🌸ايشالا دوران خيلى خوبى داشته باشى و نهايت لذت رو ازش ببرى براى ما منتظرها هم ...

ممنون هانا جان. اگه قابل باشم جتما دعا می کنم. انشاالله که هیچ منتظری انتظارش طولانی نشه و به لطف خدا جواب بگیره.

ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله
عزیزم دکترم آقای افلاطونی بود ولی روز تخمک کشی و انتقال ایشون مجبور شد بره خارج از کشور و من و بقیه ...

خوش بحالت انشاالله به سلامتی و شادی پیش بره. والا من هم افلاطونی بودم ولی جواب نگرفتم.!

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
گفتن فعلا تشکیل نشده و باید تا شنبه بمونه گفتن شنبه تماس بگیر بعد بیا خیلی پر انرژی بودم که بعد ای ...

ناراحت نباش عزيزم ايشالا شنبه خبراى خوش بهمون مى دى.تو اين راهى كه قرار گرفتيم بايد خيلى قوى باشيم و سعى كنيم آرامشمونو حفظ كنيم 

حتما ماها هم يه روزى مامان مى شيم  و همه اين روزاى سخت برامون مى شه خاطره.پس غصه نخور و انرژى مثبت بده كه حتما جواب اين زحماتتو مى بينى🙏🏼🌸

گفتن فعلا تشکیل نشده و باید تا شنبه بمونه گفتن شنبه تماس بگیر بعد بیا خیلی پر انرژی بودم که بعد ای ...

آخی عزیزم نه نگران نباش ایشالا ک شنبه جنینای تپل مپل برات درست میشن و ب سلامتی هم انتقال میدی توکلت ب خدا باشه

ممنون عزیزم. من علامت خاصی نداشتم. راستش چون سرکار می اومدم و سرم خیلی شلوغ بود، در طول روز اصلا یاد ...

خيلي خيلي بهت تبريك ميگم 

مباركت باشه 

ان شاءالله نه ماه بارداريت رو به سلامتي طي كني و بچه ت رو سالم صالح بغل كني 

خيلي خوبه تو اون دوران آدم بيخيال باشه 

خوشحالم برات و التماس دعا 💖

دوستان ك هيسترو كردن 

بعدش چ موقع پريود شدين ؟ 

١٥ دوره م لاپرا هيسترو شدم 

امروز ٦ روز گذشته و همچنان خونريزي دارم 

يعني امكان داره ديرتر پريود شم ؟؟

زمان موعدم ٢٠ تير هستش 

بعد چرا اين حجم از خونريزي رو داريم بعد از هيسترو؟ 

عزیزم درد بعد پانکچر معمولا زیاد نیست مگه اینکه هایپر باشی و تخمدانات زیادی تحریک بشن..... معمولا ب ...

تورک آنا جون .من امروز پانکچر داشتم.هایپر شدم.گویا ۲۵ تا تخمک.

گفتن فریز میکنن.دو ماه دیگه انتقال.

من کار خاصی باید بکنم توی این مدت؟

گفته تا ۵ روز از تهران نرم بیرون.😉

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار