2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047737 بازدید | 684623 پست
سلام عزيزانم ، من دو روزه يه جاييم تيررر ميكشه و ول ميكنه باز تير ميكشه و ول ميكنه، بخوام آدرس ...

منم یه همچین دردایی با شدت کمتر دارم
فک کنم طبیعیه و به خاطر رشد رحم و کشیده شدن رباط های رحم هست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستان صبحتون بخیر الان زنگ زدم گفتن جنینی برای من تشکیل نشده فکر کنم فعلا خداصلاح نمیدونه من ...

یاسی جان خیلی ناراحت شدم
خیلی خوب حالتو درک میکنم
هر چند شرایط شما باز من اون موقع سختتره 

ان شاء ا... خیلی زود دوباره یا علی میگین و بلند میشین

خودت و همسرت سلامت باشین الهی اول از همه
در کنارش ان شاء ا... لطف خدا خیلی خیلی زود شامل حالتون میشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها کسی میدونه چطور تاپیکمو بروز رسانی کنم؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
منم یه همچین دردایی با شدت کمتر دارم فک کنم طبیعیه و به خاطر رشد رحم و کشیده شدن رباط های رحم هست

مرسي عزيزم باز خيالم راحت تر شد خودمم همين فكرو ميكنم ولي چون دو سه روزه ادامه پيدا كرده گفتم بپرسم ازتون، ممنون

سلام عزيزانم ، من دو روزه يه جاييم تيررر ميكشه و ول ميكنه باز تير ميكشه و ول ميكنه، بخوام آدرس ...

پرپر جون منم یه درد و تیر کشیدن هایی دارم .

اگه با راه رفتن و نشستن بدتر میشه ولی وقتی استراحت میکنی خوب میشه طبیعیه.کلا دردی که با استراحت کمتر یا خوب بشه طبیعیه.دردی که هی شدتش بیشتر بشه باید با دکتر مشورت بشه.

نگران نباش خانمی

آناجون و لاله جون یه سوال . من پرولوتون 500 میزنم ده روز یک بار.  این دفعه روزی که باید بزنم ه ...

نه عزیزم نگران نباش.....

منم بعضا اینطوری شده.....

مثلا دیشب باید میزدم امشب میزنم به جاش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام به تک تک دوستان عزیزم..امیدوارم مامانای گل مون دوران خوبی رو سپری کنن🌹🌸و به زودی کلی مامان گلی جدید داشته باشیم🌹🌸..خیلی هم دلم واستون تنگ شده اما چون از درمان فاصله گرفتم حرفی واسه گفتن ندارم جز آرزوی سلامتی و موفقیت برای تک تک عزیزان

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

دوستان خوبم ممنون میشم راجع به تصمیمی که گرفتم اگه تجربه ای دارید در میون بگذارید..

بعد 5 بار میکرو منفی و جراحی و... باید واقع بین باشم.. دو بار اول که سرم هپارین و...نداشتم فقط قبل هر سیکل جراحی شدم..اما سه بار آخر یکبار هم جراحی داشتم و سرم هپارین پی ار پی پرد و...اما خب باز هم منفی شد

دیگه کاملا نسبت به درمان دلسرد شدم و نمیخوام این مسیر رو ادامه بدم البته قرار بود که یکبار دیگه شانسم رو امتحان کنم اما خب نظرم عوض شد چون هیچ تضمینی نیست..

حالا سوالم این هستش که:

1-اگه بخوام درمان رو رها کنم و فقط طولانی مدت ویزان مصرف کنم میشه کنترل کرد اندومتریوز رو؟؟

2-شاید یکی دو سال دیگه بخوام شانسم رو مثلا تو اروپا یا کانادا امتحان کنم به نظرتون منطقیه این تصمیم؟خب شاید با تغییر پزشک و نمیدونم تجهیزات پزشکی و... روزنه امیدی وجود داشته باشه....

پیشاپیش ممنونم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
پس حدس خودم درسته احتمال ميدم ك تاخير داشته باشه  حالا در كل دوره شما منظم بود يا ن ؟  م ...

عزیزم مال منم کلا دوره هام ۲۶-۲۷ روزه بودن.....

اما یه بار بعد لاپرا هیسترو یه بارم بعد یکی از پانکچرام تاخیر داشتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

ببخشید یه سوال دیگه هم دارم البته از پزشکم به زحمت پرسیدم و گفتن طبیعیه اما خب من ماه دومی هست که ویزان رو مصرف میکنم پریود که شدم تا الان که 21 روزه قطع نشد خونریزی و همچنان ادامه داره یه روز بیشتر و یک روز کمتر ..دیگه حسابی کم خون میشم البته قرص آهن دارم ولی خب....

نمیدونم این روند تا کی ادامه داره و طبیعیه 7 روز دیگه هم دوباره پریود میشم هیچی دیگه کلا دائم الپریود😆

..اگه بخوام مدت طولانی مصرف کنم ویزان رو با این اوضاع نمیدونم چه کنم...

لاله جان من دو بار پانكچر شدم اما نميدونم چند تا بوده ك عكس ميذارم  اما هايپر نشده بودم الان د ...

عزیزم در کل آب و سفیده و پروتئین چیز بدی نیست که.....

من با اینکه میدونستم هایپر نمیشدم اما اینارو خوردم به هر حال پروتئین برا تقویت تخمدانا بد نیست.....

سلام آنا جون میگم احتمال داره کسی پلی کیستیک باشه ولی هایپر نشه؟؟؟ بعد اینکه قبل از تخمک گیری خوردن ...

عزیزم معمولا کسی پلی کیستیکه ریسک هایپریو داره.....

سلام آنا جون میگم احتمال داره کسی پلی کیستیک باشه ولی هایپر نشه؟؟؟ بعد اینکه قبل از تخمک گیری خوردن ...

بابت سردیم به طبع بستگی داره.....

من چون طبعم سرد بود تا سه ماه اول بارداریم فقط گرمی خوردم.....

چون دکترم گف این سری دوز داروهاتو کم میکنیم که انقد تخمک نداشته باشی  میپرسم که بااین وجود احت ...

تعداد فولیا کنترل بشن مطمئما ریسک هایپری پایینتر میاد.....

آنا جون  بین سیکلم فقط روز ۱۰ پری سونو شدم  و ضخامتم ۵ بود ۳ لاین و اکوئین و استرادیولم زی ...

والا چی بگم....