2777
2789

میگه یکم مونده به زایمانت یه دعوا درست کن با مادرشوهرت که نیاد خونت بمونه،، 

حالا ماجرا اینه که من مادرشوهرم یکم ازون مدلاس که دستور میده و دخالت میکنه که چی رو چه جوری انجام بدیم و...

حالا میدونم بچم به دنیا اومدنی هم یه هفته دو هفته میمونن دیگه خونم، نمونه هم رفت و آمد میکنه هی

اینو داشتم بهش میگفتم اونم گفت میخای اونموقع راحت باشی اینجوری کن راحت شی

منم دلم نمیاد چون کلا یه پسر یه دختر داره مادرشوهرم که شوهرم بچه اولشه، حس میکنم دخالتاش از رو دلسوزی باشه و یکمم به من حسادت داره البته

ولی نمیدونم چه کنم،، مثلا از الان چند تا گیر بم داده که مثلا فلان چیز از الان لازمت نمیشه چرا گرفتی، یا چرا هی با دوستات میری بیرون بچت چیزیش میشه سرما میخوری یا چرا میخای بری بیمارستان خصوصی فلان جا و.... 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همون جمله اول رو خوندم و میگم نه نکن

چرا تو این دوره برا خودت دردسر درست میکنی؟جای اینکه لذت ببری از نی نی خوشگلت درگیر این بازیا میشی واقعا/؟

نکن عزیزم ارامش خودت و خانوادت مهم تره

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون جمله اول رو خوندم و میگم نه نکنچرا تو این دوره برا خودت دردسر درست میکنی؟جای اینکه لذت ببری از ...

میگه اینجوری خودت راحتی فقط مامانت پیشته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بی خیال خودت رو از چشم ننداز،خیلی دخالت کرد با احترام جوابش رو بده.نهابتش اینه که بگی هیچ کس مثل ماد ...

هر موقع جوابش میدم ولی باز تکرار میکنه🤦🏻‍♀️

نمیدونم که، دختر خالمم میگه تینجوری فقط مامانت میمونه پیشت راحت تری

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میگه اینجوری خودت راحتی فقط مامانت پیشته

اخه ببین میفهمم اون منظورش چیه

ولی احساس همسرتون چی اون مهم نیست بنده خدا شاید بخواد مادرشون باشن اونم مامان بزرگه

خیلی خودخواهانس اینکار ک نه من فقط میخام مادر خودم باشه پس الکی دعوا را بندازم اون نیاد

...

هر موقع جوابش میدم ولی باز تکرار میکنه🤦🏻‍♀️نمیدونم که، دختر خالمم میگه تینجوری فقط مامانت میمونه پ ...

نه عزیزم.نکن اینکارو ،هیچ وقت مردا به خاطر زنشون مادرشون رو رها نمیکنن.دو هفته تحمل کن ،چیز بی ربطی گفت همینجوری که میگی جواب میدی با ارامش جواب بده و میگذره میره بدون تنش.

اخه ببین میفهمم اون منظورش چیهولی احساس همسرتون چی اون مهم نیست بنده خدا شاید بخواد مادرشون باشن اون ...

پس چیکار کنم؟ 

مطمئنم میاد همه جا خونمو میبینه داخل کابینتا و...  نظر میده همش

1
5
10
15
20
25
30
35
40