2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047737 بازدید | 684623 پست
عزیزم شما 25 تا تخمک داشتی دیگه نه؟ بعد از پانکچر هم نگفتن هایپر شدی و باید رژیم خاصی مراعات کنی؟

آره عزیزم.

چرا گفتن .اما گفتن شنبه بیا سونو .شاید یکشنبه انتقال بدن و .....

بعد موقع ترخیص پرستاره گفت من با دکترت صحبت کردم گفته فریز میشه.و بعد از دو تا پری بیا تا چک کنیم و بعد انتقال بدیم و ....

نمیدونم چرا به این نتیجه رسید.

هایپری درجه داره؟

من فقط خیلی بیحالم.و موقع دستشویی کردن دلم درد میگیره.

کمی هم نفخ دارم که از قبل از پانکچر هم داشتم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
بهار جون شما سرم داشتی، قبلش آزهای ایمنی رو دادی ؟نظر خودت بود سرم یا نظر دکترت؟

بله عزیزم آزمایشهای ایمنی انعقادی انجام دادم والا اول خودم مطرح کردم دکتر خیلی اصرار ب سرم نداشت برای من ولی دید خودم تمایل دارم برام تجویز کرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیرم هر کسی هایپر نمیشه اول باید ببینی احتمال هایپری داری یا نه.....

سلام آنا جون میگم احتمال داره کسی پلی کیستیک باشه ولی هایپر نشه؟؟؟

بعد اینکه قبل از تخمک گیری خوردن سردی ضرر داره؟؟؟؟

خداجونم شکرت       
سلام آنا جون میگم احتمال داره کسی پلی کیستیک باشه ولی هایپر نشه؟؟؟ بعد اینکه قبل از تخمک گیری خوردن ...

عزیزم من پلی کیستیک بودم و ذخیرم ۹ بود هایپر شدم ولی نه خیلی جدی و بد یعنی تو بیمارستان بهم سرم آلبومین زدن و اومدم خونه شب شکمم نفخ خیلی بدی کرد فرداش دیگه حالم خیلی بهتر بود منظورم اینه ک هایپر شدن من خیلی بد نبود

عزیزم من پلی کیستیک بودم و ذخیرم ۹ بود هایپر شدم ولی نه خیلی جدی و بد یعنی تو بیمارستان بهم سرم آلبو ...

منم سری پیش هایپر شدم عزیزم اصلا عوارض نداشتم  

قبلش یه عالمه دوغ و چیزای شور خورده بودم 

از ۳۳ تا فقط ۴ تا جنین شد که دوتاشو انداختن دور دوتاشو انتقال دادن باردارشدم ولی قلبش تشکیل نشد مجبور شدم سقط کنم 

دریای دل جون من همونیم که سری پیش شما دوهفته جلوترزمن انتقال داده بودی یادت اومد؟

بعد اینکه رفتم پیش دکترم بهش گفتم بهم ویتامین یا مکمل چیزی بده که تخمکام با کیفیت بشن اونم گف هیچی لازم نیست و این حرفا 

منم این سری قبل پانکچر میخوام فقط گرمی بخورم 

خداجونم شکرت       

چون دکترم گف این سری دوز داروهاتو کم میکنیم که انقد تخمک نداشته باشی 

میپرسم که بااین وجود احتمال داره من هایپر نشم و جنینامو بعدش انتقال بدم یا نه بازم هایپر میشم؟؟؟

خداجونم شکرت       
عزیزم ایشالله این دفعه همه چی عالی پیش میره..... با هم مقایسه نکن.....

آنا جون  بین سیکلم فقط روز ۱۰ پری سونو شدم  و ضخامتم ۵ بود ۳ لاین و اکوئین و استرادیولم زیادتر شد دیگه اندومترم چک نشد .۱۶ انتقال بدون سونو  جنین منتقل شدن 

بنظرت بدون سونو چجوری دکتر متوجه میشه ضخامت  و شرایط رحم اوکی هست؟

انشالله تا این ساعت کلی حالم بد بود ولی دیگه دست از لجبازی باخودم برداشتم  الان دیگه فقط و فق ...

عزیزم در درجه ی اول خودت و همسرت باید ریلکس و قوی باشین  ،خدا بزرگه انشالله بزودی یه بچه میاد و زندگیتون شیرین تر میکنه 

عزیزم ربطی نداره من سری آخر جنینام ۴ روزه بودن اتفاقا من اعتقاد دارم ۴ روزه خیلیم عالیه..... ایشالل ...

خدا سلامتی بده بهت که انقدر امیدوارم کردی

لطفا برای مامان شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید  
عزیزم ربطی نداره من سری آخر جنینام ۴ روزه بودن اتفاقا من اعتقاد دارم ۴ روزه خیلیم عالیه..... ایشالل ...

خدا از دهنت بشنوه گلم

لطفا برای مامان شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید  
ممنونم عزیزمممم😍ایشالا ک همه چی خوب پیش بره هم برای من ک اول راهم هم برای شما ک بیشتر راهتو رفتی ب ...

عززيززززم ان شاءالله كه بهترين خاطره زندگيت ميشه و شيرينترين انتظارت ميشه اين چند ماه. من صبح سريع يه چيزي ميخوردم كه اون ضعفم خوب بشه و تهوعم ميرفت، تا سونوي ان تي يه كم سخت و بلاتكليف ميگذره بعدش خيلي بهتر ميشه، خودتو درگير فكر و خيال نكن و استرس نداشته باش ان شاءالله كه هممممه چي عالي و عادي پيش ميره حتما

لاله جان من دو بار پانكچر شدم اما نميدونم چند تا بوده ك عكس ميذارم  اما هايپر نشده بودم الان د ...

عزیزم باید عدد ذخیره ات رو بدونی
عدد ذخیره ات چنده؟
اگه زیر 3 هست هایپر نمیشی عزیز

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو