2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047739 بازدید | 684623 پست
درست زدی عزیزم 10 شب امشب تا 10 صبح یکشنبه میشه 36 ساعت

لاله جون من ستروتاید رو از داروخانه دکتر میرزایی میگرفتم.تموم منوپیورا هم بهم امریکاییشو داد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه دوستان مخصوصا مدیر خانم تورک آنا عزیز منو تو جمع صمیمانه خودتون بپذیرید. خانمای گل کسی ...

دوستم کلا دکترا بهش گفتن باید رحم اجاره کنه امکان نداره بارداربشه ولی شهریور زایمان میکنه به سلامتی 

ممنون عزیزم جوابمو دادی.....

نمیدونی با پیامت چقدر خوشحال شدم به سلامتی برا دوستتم خیلی خوشحالم ...

دکتر پاکروش سختگیر و بداخلاقه....

من از شهریور پارسال بیمارشم ولی منو داخل سیکل ای وی اف نمیبره

منم دیگه از اقدام طبیعی خسته شدم خدا رحم کنه........

دوستتون با ای وی اف چندم دکتر باردار شد؟!

ممنون عزیزم جوابمو دادی..... نمیدونی با پیامت چقدر خوشحال شدم به سلامتی برا دوستتم خیلی خوشحالم ... ...

اولین انتقالش باردارشد دکترپاکروش کارش خیلی خوبه وبا دقت پیش میره مخصوصا رو وزن وتغذیه خیلی سخت میگیره وتقریبا خیلی ها هم جواب گرفتن

لاله جون خوبی عزیزم من زیر دلم درد میکنه حس میکنم تخمدانام تیر میکشه دردشم همون قسمتی هست که قبلا عمل سزارین شدم . حالا نمیدونم طبیعیه یا نه میگم شاید شکمم داره کشیده میشه درد داره از طرفی میترسم . من هفته ای یه دونه پرولوتون ۲۵۰ میزنم اینسری از داروخانه گرفتم اسمش فمولایف هست نمیدونم اشتباه داده چون پرولوتون نیست . چند روزه ایزوپرینم رو قطع کردم به نظرت بخاطر دل درد شروع کنم بخورم ؟ اخه شنبه ی دیگه نوبت دکتر دارم نمیدونم چکار کنم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

سلام عزيزانم ، من دو روزه يه جاييم تيررر ميكشه و ول ميكنه باز تير ميكشه و ول ميكنه، بخوام آدرس بدم ميشه از كشاله ران بالاتر دقيقا همون وسط اما به سمت بالا و خود قسمت بيكيني، سمت چپم هست، يه چند ساعت بهتره اما هر از گاهي باز تير ميكشه، دقيقا مثل وقتايي كه يه رگ گرفته باشه، نميدونم مهمه يا نه، طبيعيه و در اثر همون وزن و كشيدگي عضلات هست يا نه بايد جدي بگيرم و نگران باشم؟ نظرتون چيه لطفا

سلام دوستان صبحتون بخیر

الان زنگ زدم گفتن جنینی برای من تشکیل نشده

فکر کنم فعلا خداصلاح نمیدونه من تابع امرشم

ولی یکم حال روحیم بده اگر فعلا جواب ندادم دلگیر نشید حلالم کنید

لطفا برای مامان شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید  
اشکال نداره عزیزم 

برام دعا کن لاله جون💙

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
لاله جون من ستروتاید رو از داروخانه دکتر میرزایی میگرفتم.تموم منوپیورا هم بهم امریکاییشو داد

خدا رو شکر که تونستی راحت تهیه کنی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ممنون عزیزم جوابمو دادی..... نمیدونی با پیامت چقدر خوشحال شدم به سلامتی برا دوستتم خیلی خوشحالم ... ...

عزیزم حتما دلیلی داره کارش
چون دقیقه و الکی بیمار رو وارد سیکل نمیکنه
وقتی هم وارد سیکل کرد تمام تلاشش رو میکنه تا بیمار مثبت بشه
از هیچ ازمایش و تست و دارویی فروگذار نمیکنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون خوبی عزیزم من زیر دلم درد میکنه حس میکنم تخمدانام تیر میکشه دردشم همون قسمتی هست که قبلا عم ...

اگه دردت شبیه همون درد های انقباضی هست دوباره بخور
اگه فرق داره ممکنه به خاطر کشیده شدن جای سز باشه

فمولایف همونه عزیزم نگران نباش