2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047843 بازدید | 684628 پست
بهش گفتن سیکلت کنسله چون دارو نیست!!!!!

آخه مگه برا انتقالش چه دارویی میخواسته که نیست؟؟؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم برو خیالت راحت باشه.....

آنا جانم خوبي ؟ ميگم جاي پرولوتون همينقدي كه من درد دارم درد ميكنه معمولا ؟ مدلش اينجوريه؟ تا حالا دوتا زدم توي توي هفته هربارم چند روز ورم كرده و درد ميكنه اگه بهش فشار بياد، فقط همون قسمتو زير آب گرم ماساژ بدم ايرادي نداره ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بيشتر توضيح مى ديد من اولين باره ivf مى خوام بكنم 

عزیزم تو سیکل بلند بر اساس همین سونویی که وسدهای سیکل میری مثلا میگن از روز بیست یا بیست و یک یا..... مثلا سینافکت شروع کنی یا دکاپیتیل یا دیفیرلین......

بستگی به تجویز دکترت و شرایطت داره......

بعد که ال دیا تموم شدم منتظر میمونی پریود بشی بعد که پریود شدی مجدد روز اول تا سوم سونو میشی و بعد داروهای اصلیت یعنی تحریک تخمدانت تجویز میشه.....

بعد که چند بار هی سونو شدی و سایز و تعداد فولیکولات بالاتر رفتن آمپول هاش سی جی یا مشابهشو خواهی داشت که ساعتش دقیقه و طبق اون ساعت تزریق میکنی و ۳۶ ساعت بعدش تحت بیهوشی پانکچر (تخمکگیری) میشی.....

همون روز همسرتم نمونه میده (البته ۲-۳ روز قبل پانکچر حتما باید یه بار تخلیه اسپرم داشته باشه) و لقاح انجام میشه و جنینا شروع به رشد میکنن و اگه قرار بود انتقال فرش باشه ۲-۳-۴-۵ روز بعد انتقال جنین خواهی داشت و تقریبا دو هفته بعدم ایشالله آزمایش میدی و مامان میشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به من گفتن دوتا پریود گذشت بیا برای تخمک کشی مجدد. یعنی این ماه پریود شدم ماه دیگه پریود ب ...

عزیزم یعنی دو بار پریود شدی از پریود سوم روز اول تا سوم پریودی سومت میری.....

آنا جون منظورم اینه که دکتر الان  DFIرو تو دفترچه ننوشته ابن سینا قبول میکنه؟ یا باید ببرم دکت ...

عزیزم خوب وقت رو تلفنی میگیری نسخه نیاز نیست.....

برا انجامش اگه میخوایی با بیمه لحاظ بشه یا از تکمیلی هزینه بگیری نسخه لازمه.....

آنا جانم خوبي ؟ ميگم جاي پرولوتون همينقدي كه من درد دارم درد ميكنه معمولا ؟ مدلش اينجوريه؟ تا حالا د ...

عزیزم مال منم تا یکی دو روز درد داره اما اگه نکات تزریق رعایت بشه قابل تحمله.....

سر سوزن بلند.....

تزریق آهسته.....

تازه مال من پرولوتون پانصده.....

اما خوب چون دو هفته ای فرصت داری تا تزریق بعدی خوب میشه.....

عزیزم مال منم تا یکی دو روز درد داره اما اگه نکات تزریق رعایت بشه قابل تحمله..... سر سوزن بلند..... ...

در واقع يك هفته بينشون فاصله ست، هفته اي يه دونه ٢٥٠ يا نصف ٥٠٠ رو ميزنم، درمانگاه تزريق ميكنم اين يكي رو، زير آب گرم نگيرمش ؟ 

اتفاقا همسرم پرسيد ميدوني بقيه ٥٠٠ ميزنن يا نصف؟ چراشو نميدوني ؟ كه نميدونستم ولي شايد چون من درد و انقباض نداشتم واسه محكم كاري داد نصفشو گفت بزنم ؟

عزیزم توکلت به خدا باشه...... ایشالله کلی جنین تپل مپل خواهی داشت......

آنا جون ی سوال.من دیروز رفتم سونو و فولیام اکثرا از 10 و 12 به 14 و 15 رسیده و دوتا هم 16 و 17 داشتم که دکتر گفت احتمالا 17رو باید ریجکت کنم تا بقیه که زیادتره رو در بیارم بعد گفت جمعه صبح بیا سونو.بعد تا 5شنبه بهم دارو داده منوپیور و گونال اف و ستروتاید.گونال رو برا جمعه هم دارم ولی ستروتاید و منوپیور رو ندارم جمعه هم همه جا تعطیله حتی اگر سایز فولیام خوب باشه باز باید ستروتاید بزنم درسته؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
در واقع يك هفته بينشون فاصله ست، هفته اي يه دونه ٢٥٠ يا نصف ٥٠٠ رو ميزنم، درمانگاه تزريق ميكنم اين ي ...

عزیزم خوب هر سری یه طرف میزنی دیگه.....

عملا هر سمت دو هفته فرصت استراحت داره.....

در واقع يك هفته بينشون فاصله ست، هفته اي يه دونه ٢٥٠ يا نصف ٥٠٠ رو ميزنم، درمانگاه تزريق ميكنم اين ي ...

عزیزم من دو هفته یه بار پانصد میزنم حیفه کاش تو هم همینکارو بکنی چون پانصد دو هفته یه بار مثل ۲۵۰ هفته ای یه باره.....

تمومش کنی میبینی دیگه پیدا نمیکنیا......

من الان پانصد رو تا ۳۴ هفته دارم یعنی احتمالا یکیش اضافه بیاد.....

عوضش خیالم راحته که استرس پیدا کردنشو ندارم.....

اگه درد و انقباض نداری همون پانصد رو کامل بزن ولی دو هفته یه بار بزن حیفه هر سری نصفشو دور بریزی.....

آنا جون ی سوال.من دیروز رفتم سونو و فولیام اکثرا از 10 و 12 به 14 و 15 رسیده و دوتا هم 16 و 17 داشتم ...

عزیرم ستروتاید رو فکر کنم مثلا اگه قراره دوشنبه پانکچر بشی تا شنبه داری.....

برا من که اینطوری بود.....

فکر کنم جلوی آزاد شدنشونم میگیره.....

پس پنجشنبه که سونو شدی و وقت پانکچرت مشخص شد اگه نیاز بود ستروتاید باز داشته باشی حتی شده پنجشنبه آزاد تهیه کنی بهتره تهیش کتی تا خدای نکرده تخمکات زودتر آزاد نشن و زحماتت هدر نره......

عزیزم منظورش این بوده همین سونوی آنومالیو پیش فر زانه تکرار کنی و با جوابش اگه نیاز به بررسی خاصی دا ...

آره عزیزم ،‌پرسیدم قیمتشو ، برا سونو‌آنومالی ۵۳۰ و‌برا داپلر و بقیه ۶۳۰ یا ۶۵۰ 

آره خیلی زیاده،‌یعنی من ۱ میل میدم فقط برا سونو آنومالی ،،،

ممنون ازت آنا جون

آره عزیزم ،‌پرسیدم قیمتشو ، برا سونو‌آنومالی ۵۳۰ و‌برا داپلر و بقیه ۶۳۰ یا ۶۵۰  آره خیلی زیاده ...

عزیزم اگه خیالتو راحت میکنه ارزششو داره.....

میدونم کم نیست اما ارزشش رو داره تا آخر بارداریت دیگه استرس نداشته باشی.....

اون دوستیم که گفتم سونوی شر ق بهش گفته بودن فکر کنم دور سرش نسبت به سن بارداریش بیشتره طفلک کلی استرس کشید تا مجدد رفت فر زانه سونو و خیالش راحت شد.....

این کانال تجربیات دوستانی از رنگ خودتان هست، کسانی که دردتان را با تمام وجود درک میکنند، لطفا برای پیوستن دوستانتان به کانال از لینک زیر استفاده کنید، تا در کنار همدیگه راحتتر بتونیم مشکلمون رو حل کنیم:

@microinjection