2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684635 پست
لاله جان خدارو شكر كه همه چي خوب بود ان شاءالله تو سونوي بعدي هم همه چيز عالي و نرماله و خيالت راحتت ...

ممنون عزیزم که تجربه دوستتون رو گفتین
قربون نی نی برم
سر کار میری خسته میشه خب

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون من ی سری خریدم ستروتاید و مریونال بقیشو داروخونه گفت اگ بخوای بدم ازاد میش برو بگو تو دفترچ ...

خب باید تو نسخه های جدا بنویسن
ستروتاید گرفتی؟ واقعا؟
اخه خیلی وقته میگن نیست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من هیپراکتیو دیدم دخترم اصلا هیپراکتیو نیست..... دختر من فقط خیلی شیطونه..... همش از در و دی ...

دختر شما که خانومه
بیش فعال خیلی شرایط خاص داره

خدا رو شکر پس فولیک 5 تاثیر خاصی نداره
یه کم نگران این مساله بودم

سلام بچه ها حالم بده . امروز رفتم سونوگرافی 6 تا تخمک داشتم . فک نميکردم با پرگووريس ايننجور جواب بد ...

یه دونه داشتی نه ؟
یه دونه کمه دیگه
فک کنم عدد ذخیره ات 1و خورده ای بود

لاله جون دکترم گفته ک دو روز قبل از پریود بیا تا برات داروها رو بگم ک چی بخوری و سونوت بکنم برا سیکل ...

مطمئنی درست متوجه شدی؟
اخه وقتی کسی پریود نشده ، تازه گاهی هم نا مرتب هست چطور گفته دو روز قبل؟

به نظرم شما بد متوجه شدی

عزیزم خوب وقت رو تلفنی میگیری نسخه نیاز نیست..... برا انجامش اگه میخوایی با بیمه لحاظ بشه یا از تکم ...

ممنون انا جون آره میخوام از بیمه استفاده کنم و از بیمه تکمیلی پولشو بگیرم

دکتر زنان بنویسه یا اورولوژ؟

امروز هفتم یا هشتم بودم . دوباره پرگوريس نوشته گفتم برای چیه گفت رشد فوليکولها . ستروتايد هم نوشته ب ...

عزیزم دو واحد اف اس اچ
یه واحد ال اچ
در واحد قبلا هم گفتم حاوی دو تا امپوله نه سه تا!!
چون ما امپول ال اچ خالی نداریم
امپولای تحریک یا اف اس اچ خالی هستن یا اف اس اچ +ال اچ

بهتر بود از اول دوزش رو بیشتر میداد !!

لاله جان وقتی دکتر منو سونو کرد و گفت چه دختر شیطونیه از حالا مشخصه زیاد جدی نگرفتم حرفشو ولی بعد ک ...

اقا من شیطون نمیخوام :))))))))))
اتفاقا وقتی خیلی تکون میخوره بهش میگم مامانی الان اونجا هر چقدر دوست داری شیطونی کن اما بعد از اینکه دنیا اومدی دیگه باید کمتر مامانو اذیت کنی !!
امیدوارم حرف گوش کن باشه :)))))))))

خدا از دهنت بشنوه گلم امروز دکتر بابت اسپرم همسرم خوشحال بود اگر یادتون باشه گفتم شیمی درمانی شده ...

توکل به خدا
ان شاء ا... جنین های عالی تشکیل میشه عزیز

سوال دارم دوستان من روز سوم پرى هستم از فردا قرص ld  و ويتامين ها هم خودم همسرم بخوريم امپول هم ...

احتمالا میخواد دکا پپتیل یا داروهای مشابه شروع کنه
البته اول سونو میشی

سیکل شما احتمالا لانگه

ممنون بابت جواب دادنت لاله جون.فقط ی سوال دیگه من رفتم داروخونه گفتش کیوتن ده تا دونه 9 تومن بنظرت ک ...

کیوتن پلاس 30 ، برند یورو ویتال بگیر عزیزم

پس برا منم خوب نیست دیگه . من بخدا همه ی راهها رفتم میترسم ک برم تو سیکل میکرو و آمپول بهم جواب نده ...

زین جان شما از استرس زیاد هر چی میپرسی دو روز بعد یادت میره انگار
قبلا چند بار در مورد کوتر پرسیدین
جواب هم همیشه این بوده که برای شما مناسب نیست
ببین شما کارای لازمو کردی، بقیه اش رو دیگه باید بسپری دستخدا

عزیزم منظورش این بوده همین سونوی آنومالیو پیش فر زانه تکرار کنی و با جوابش اگه نیاز به بررسی خاصی دا ...

انا جون قانون جدید اومده!!
دکترم میگفت جدیدا بیمه ها بخش نامه کردن فقط دو تا سونو تو کل بارداری پوشش میدن!!
واقعا جا داره از مسئولین محترم تشکر ویژه کنیم و بگیم : عزیزم خسته نباشی خدا قوتت بده!!

بعد اقای .... میگن 8 تا بچه بیارین نسل شیعه زیاد بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

مطمئنی درست متوجه شدی؟ اخه وقتی کسی پریود نشده ، تازه گاهی هم نا مرتب هست چطور گفته دو روز قبل؟ به ...

همین دیگه منم موندم چطور دو روز قبلشو باید پیشگویی کنه!!!!

احتمالا دوستمون اشتباه متوجه شدن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com