2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزمممممممم انتقال دادم و خداروشکر مثبت شدم...خودت چه خبر عزیز دلم  از مسافر کوچولوت چه خ ...

وای خدا..  ..بهار عزیزم بی نهایت خوشحالم کردی....الهی هزاران بار شکر....خبر فوق العاده خوبی بود برام...  

فعلا دنبال کاراش هستیم...داریم مشاوره میریم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
عزیزم بله امکانش هست اما خوب مقدار زیادی از ذخیره پایین میاد پس برا هر ذخیره ای این کار خوب نیست.... ...

پس برا منم خوب نیست دیگه . من بخدا همه ی راهها رفتم میترسم ک برم تو سیکل میکرو و آمپول بهم جواب نده بخاطر همین میگم لاپارا

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
شیراز که همه داروها هست هم پانکچر هم انتقال

عزیزم یعنی آمپول گوناا و مریونال هم هست شیراز ؟ من گرفتگ آمپولان ولی دکتر گفتش ک اگه کم بود دوباره میدم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

سلام

به من گفتن دوتا پریود گذشت بیا برای تخمک کشی مجدد.

یعنی این ماه پریود شدم ماه دیگه پریود بعدی برم برای دارو.

یا اینکه این ماه که دارو خورده بودم پریود بشم ماه دیگه هم همینجور .ماه بعدش برم

سلام ، تورک آنا یه راهنمایی میخواستم من رفتم دکتر‌،‌سونو رو دید ،‌اول گفت پس لازم شد یه وقت از دکتر ...

عزیزم منظورش این بوده همین سونوی آنومالیو پیش فر زانه تکرار کنی و با جوابش اگه نیاز به بررسی خاصی داشت بری پیش حنطوش زاده......

اگه بیمه تون این جور سونوهارو نمیده بدون نسخه برو.....

ولی بدون فرز انه هزینش بالاتره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به ها من بدجوری نفخ معده دارم ،‌چیکار کنم رفع بشه ؟ خیلی اذیتم میکنه

تغذیه تو رعایت کن و نفاخ نخور.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تورک‌آنا ببخشید یادم رف بگم ،،، دکتر اول که تاکید کرد برم پیش سونو فرزانه گفت حتما بگو که سونو صدر ا ...

عزیزم یکی از دوستامون سونوش مشکل نشون میداد یادمه فرستادش پیش فر زانه.....

البته اون اول رفته بود شرق که چون مشکل نشون داده بود دکتر تاکید کرد بره فرز انه تکرار کنه......

پس برو نگران نباش.....

فر زانه اگه گفت مشکلی هست جوابشو ببر حنطوش.....

دکتر چون دیده برا فر زانه وقتت دیره نظرسو عوض کرده.....

وگرنه اگه میدونیت میتونی وقتتو جلو بندازی میگفت بری حتما فر زانه و بعدشم که پیش پریناتالاژ.....

سلام انا جون من میخوام برای DFI زنگ بزنم ابن سینا وقت بگیرم  الان دکتر برام تو دفترچه ننوشته ق ...

عزیزم وقت که فکر کنم یه هفته ای میدن ابن سینا.....

یعنی تو این فاصله بدی برات نسخه کنن؟

عزیزم وقت که فکر کنم یه هفته ای میدن ابن سینا..... یعنی تو این فاصله بدی برات نسخه کنن؟

آنا جون منظورم اینه که دکتر الان  DFIرو تو دفترچه ننوشته ابن سینا قبول میکنه؟

یا باید ببرم دکتر برام تو دفترچه بنویسه

مثل ازهای ایمنی و انعقادی که تو دفترچه برامون نوشته بود بعد رفتیم آزمایشگاه

آنا جون ببخشیدا ،‌یعنی بنظرت اگه دکتر میفهمید من همین فردا میتونم برم سونو ، میگفت برو سونو بعد برو ...

عزیزم برو خیالت راحت باشه.....