2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
عزیزم برا توضیح سندرم داون نوشته بود...... آیتم y بیوشیمی ریسک سندرم داون یه همچین چیزی من زیاد نفه ...

انا جون بعدا آزش رو گذاشت دیدم
اون لحظه فک کنم نذاشته بود هنوز

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
نه میخوام‌بدونم راه برم یا بخوابم ؟ برم بیرون یا استراحت کنم 

خب میگم کهخ چرا انتقالتون عقب افتاد؟
مثلا اگه هایپر شدین باید مراقبت هاتون خاص باشه
خم و راست نشین جارو نکشین کار سنگنین نکنین و....

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم والا هر دو تا شیطونک من اساسی ورجه ورجه میکردن..... یعنی دخترم ثابت کرده شیطنتاش ادامه داره و ...

انا جون شیطنت های عادی خب فرق داره
دختر شما حتما شیطنتش عادیه
مثلا دوستانی دارم که ذله شدن از دست بچه هاشون
همه وسائل خونه اشون خراب شده
خب اینا عادی نیست

میشه شما از شیطنت های دخترت بگی؟
من یه خورده ترسیدم راستش
چون نه خودم نه داداشم شیطون نبودیم
شوهرم هم نبود
اما یکی دو تا از بچه های جاری هام سرسام اوره شرایط بچه هاشون

سلام ممنون لاله جون اردیبهشت ماه که انتقال داشتم براساس سونو کیست فیبرم اندومتریوز نداشتم  دقیق ...

اره دیگه سونوی دو ماه قبل مال دو ماه قبله عزیزم 

لاله جون ببخشید عزیزم سونو داپلرو برا افراد مجرد هم میشه انجام بدن؟شکمی هست یا واژینال؟

میشه عزیزم
شکمیه

سلام بچه ها خاله من ای وی اف کرده موفق شده،چ توصیه های میکنید ک بهش بکنم؟؟؟؟از همه نظر دارو غذا روحی ...

به سلامتی
خدا رو شکر

فعلا تا دیدن قلب و تشکیل کامل جفت کار سنگین نکنه
که میشه حوالی هفته 7
غذا هم عسل طبیعی و زرشک و رعفرون مصرف نکنه فعلا

دکتر رضا نصر 989120262930

لاله جان خدارو شكر كه همه چي خوب بود ان شاءالله تو سونوي بعدي هم همه چيز عالي و نرماله و خيالت راحتتر ميشه، فكر كنم بعضي از بچه ها كلاً تكوناشون زيادتر باشه نسبت به بقيه ، دوستم مشاور كودك هست يادمه از تكوناي نيني خواب نداشت اصصصلا و نگران بود ازين لحاظ ولي الان بچه سه سالشه شيطون و بازيگوش و كاملا نرمال وبدون مشكل خداروشكر، به نظرم به حال مادر هم بستگي داره من روزايي كه سركار خسته تر و گرسنه باشم حركتا هم كم ميشه ولي برعكس كه سير و سرحال باشم حركتارو بيشتر حس ميكنم

منم داروهامو داروخونه گفت ببر بگو دوتا نسخه بنویسه تا بیمه قبول کنش بردم دادم دکتر نوشت ندارن ازش دی ...

ستروتاید که خیلی وقته نیست
به جاش ارگالوتران میدن
من بهمن میکرو کردم اون موقع نبود
همون موقع هم میگفتن خیلی وقته نیست
به جاش ارگالوتران میدن دیگه

آخي عزيزم چه روز شلوغي داشتي، خدا رو شكر كه همه چيز عالي پيش رفته، خوشحالم براي تو و ني ني جان، براي ...

ممنون عزیزم
احتمالا پس به خاطر اینکه من از صبح اکتیو بودم بچه اعتراض کرده بوده !!

سلام به دوستای خوشگلم امروز رفتم با بیهوشی عمل پانکچر رو انجام دادم قبلش از استرس هم تهوع داشتم هم ...

به سلامتی عزیز
ان شاء ا... انتقالتون هم به سلامت و موفقیت انجام میشه

ستروتاید که خیلی وقته نیست به جاش ارگالوتران میدن من بهمن میکرو کردم اون موقع نبود همون موقع هم م ...

لاله جون من ی سری خریدم ستروتاید و مریونال بقیشو داروخونه گفت اگ بخوای بدم ازاد میش برو بگو تو دفترچه بنویسه الان16تا مریونالم مونده با 3تا ستروتایدم همین 

لاله جون دکتر من کلا برا غربالگری دوم ندیدم آز بنویسه.... فقط سونو مینویسه.....

دکتر ِ شما؟ یا کلا دکترا؟
چون خیلی ها رو دیدم که دکتراشون نوشتن و متاسفانه الکی هم مثبت شدن رفتن امنیو سنتز یا سل فری که نرمال بودن شکر خدا

هایپر چی هست ....؟ فقط گفتند چون امادگی انتقال نداشتی فریز میکنیم و دارو داد .

عزیزم باید دقیق میپرسیدی چرا امادگی ندارم؟
مشکلم چیه
چند تا تخمک داشتی رو مگه نگفتن؟

خواهر شوهر من برای بار دوم نطفه گذاشته بود امروز رقت ازمایش و منفی بود دکتر گفته باز5شنبه تکرار کنه ...

ایشالله که معجزه خدا شامل حالش میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من نمیدونم هایپر شدم یا نه ؟ 😕 فقط از وقتی اومدم خونه میرم دستشویی و مایعات میخورم و پروتئین گفتند ...

خب پس هایپر شدی دیگه
این توصیه ها مال هایپریه
امپولت رو از امشب بزن عزیزم دیره فردا
اون برای اینه که غلظت خونت بالا نره

در ضمن درد زیر شکم داشتی یا تهوع سرگیجه تپش قلب زیاد عرق سرد و بی حالی حتما به بیمارستان مراجعه کن

نمیفهمم چرا به بیمار نمیگن که مراقب خودش باشه