2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست

سلام به دوستای خوشگلم

امروز رفتم با بیهوشی عمل پانکچر رو انجام دادم

قبلش از استرس هم تهوع داشتم هم تپش قلب ولی بعد اینکه به هوش اومدم حالم بهتر بود و فقط درد داشتم که اونم زود برطرف شد البته یه درد کوچولویی هنوز هست

بهم گفتن پنجشنبه صبح انتقال دارم

اگر قابل دونستید تو دعاهاتون از منم یاد کنید

تشکر از همه دوستایی که بهم درمورد پانکچر اطلاعات دادن

لطفا برای مامان شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید  
اون تلخیاش متاسفانه فراموش نمیشه.

ثمین جون مطمئن باش فراموش میشه چون شیرینا قدرتشون بیشتره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام لاله جون عزیزم ببخشید یه سوال  من الان روز 9 انتقالمه دوسه روزه ترشحاتم زقاد شده رنگشم مای ...

عزیزم سوزش و خارش نداری؟

شاید عفونته چون گفتی رنگش سبزه.....

بهتره به دکترت بگی نیاز باشه دارو بده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام . دوستان خوبم.. ممنون که جوابم رو میدید مخصوصا آنا جان. امروز پانکچر کردم... گفتن باید فریز بشه ...

عزیزم یعنی هایپر شدی؟

اگه هایپر شده آب زیاد بخور.....

سفیده تخم مرغ، دوغ، پروتئین (گوشت و مرغ و ماهی) زیاد بخور.....

کار سنگین نکن.....

انوکسانم احتمالا غلظت خونت بالا رفته برات تجویز کردن.....

خواهش میکنم عزیزم کلا انگار ازهای مرحله دوم رو میگن دیگه لازم نیست چون اصولا عددش خطا داره و خیلی نم ...

لاله جون دکتر من کلا برا غربالگری دوم ندیدم آز بنویسه....

فقط سونو مینویسه.....

انا عزیرم رفتم پیش مشاور ژنتیک و گفت اصلن مهم نیست. ممنونم از پیگیری 

خدارو شکر عزیزم.....

ایشالله به سلامتی بغلش کنی.....

عزیزم یعنی هایپر شدی؟ اگه هایپر شده آب زیاد بخور..... سفیده تخم مرغ، دوغ، پروتئین (گوشت و مرغ و ما ...

هایپر چی هست ....؟ فقط گفتند چون امادگی انتقال نداشتی فریز میکنیم و دارو داد .

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون
نه میخوام‌بدونم راه برم یا بخوابم ؟ برم بیرون یا استراحت کنم 

عزیزم یه چند روز به خودت فشار نیار بعدش اگه هایپر نیستی که ظاهرا گفتی نیستی روال عادی زندگیتو داری.....

آنا جان بيزحمت جواب آزمايش ژن غلظت خون منو ميبيني چي به چيه؟ ممنون

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
سلام دکتر جنتی کدوم بیمارستان ویزیت داره؟ مطب زود وقت میده؟ آراسته هم اگر کسی میدونه ممنون میشم

عزیزم مرکز ناباروری ابن سینا ویزیت میکنه.....

مطبشم ویزیت میکنه و فکر کنم زود وقت میده.....

شماره و آدرسشو صفحه پنج میتونی پیدا کنی.....

سلام بچه ها خاله من ای وی اف کرده موفق شده،چ توصیه های میکنید ک بهش بکنم؟؟؟؟از همه نظر دارو غذا روحی ...

خدارو شکر.....

مبارکش باشه...

ایشالله به سلامتی بغلش کنه.....

عزیزم فقط طبق طبعش بخوره.....

آب زیاد بخوره.....

یه بندم نخوابه و تحرک نسبی داشته باشه.....

آنا جان رفتم گل پنيرك گرفتم  رنگ گلش بنفشه درسته ؟؟ بعد آقاهه گفت كسايي ك ميخوان رحمشون  ...

عزیزم آره گلهاش بنفشه.....

اگه طبعتو میشناسی بخور اما من شخصا نزدیک سیکل فقط همون پنیرک رو خوردم که سیستممو به هم نریزه.....

طبعمم با تغذیه اصلاح کردم.....

خودمم 2 ساله باردار نمیشم،ولی خبر بارداری خاله رو شنیدم فقط اشک ریختمممممم

ایشالله قسمت خودتم میشه عزیزم.....

من نمیدونم هایپر شدم یا نه ؟ 😕

فقط از وقتی اومدم خونه میرم دستشویی و مایعات میخورم و پروتئین گفتند بخور ... امپول از فردا میزنم

استرس گرفتم🤔

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون