2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
احتمالا خیلی سرد نبودین یا سرد و خشک بودین برای همین احساس گرما و عطش دارین الان به نظر میاد یه مد ...

سلام ممنون لاله جون اردیبهشت ماه که انتقال داشتم براساس سونو کیست فیبرم اندومتریوز نداشتم  دقیق نمی دانم   ولی اگر داشتم انتقال نمی دادند سریع،،،،به نظر شما مجدد بروم سونو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر رضا نصر 989120262930

لاله جون ببخشید عزیزم سونو داپلرو برا افراد مجرد هم میشه انجام بدن؟شکمی هست یا واژینال؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

سلام بچه ها خاله من ای وی اف کرده موفق شده،چ توصیه های میکنید ک بهش بکنم؟؟؟؟از همه نظر دارو غذا روحیه و غیره

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 

تازه امروز جواب ازمایش گرفته و 45 سالش هست

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
عزيزم مباركش باشه  ان شاءالله خدا براش نگهداره و سالم و صالح بياره تو بغلش و نور چشمش بشه 💖

ممنونم ،خیلی دعا میکرد و گریه میگرد طفلک از اسپرم اهدای استفاده کردن تا این حد سختی کشیدن،بار دومه ک ای وی اف میکنه ،نمیدونم چ توصسه های بهش بکنم

عزيزم مباركش باشه  ان شاءالله خدا براش نگهداره و سالم و صالح بياره تو بغلش و نور چشمش بشه 💖

خودمم 2 ساله باردار نمیشم،ولی خبر بارداری خاله رو شنیدم فقط اشک ریختمممممم

عزیزم من دیروز مرکز بودم و خیلی ها تو سیکل بودن و داروهاشون هم همه خارجی بود بعیده نباشه اصلا شاید ...

منم داروهامو داروخونه گفت ببر بگو دوتا نسخه بنویسه تا بیمه قبول کنش بردم دادم دکتر نوشت ندارن ازش دیگ گفتن بیا باز سز بزن نگران شدم مریونال و ستروتاید داروم

من دارم ساناز جان و کاملا ازش راضیم .خداروشکر شکستگی نداشته اصلا.من خیلی وقتا با ضربه هم قابلمه روش ...

خداروشکر مارکش چیه گلم؟قدرت شعله هات چطوره؟البته من رفت و امد خیلی ندارم ها ولی پیش میاد 15تا20نفر مهمون بیاد برام یهو  نگران جوش اومدن اب برنجشم 😁

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1894762/معجزه-شده-اونایی-که-چسبندگی-لوله-رحم-دارن-و-اسپرم-شوهرشون-کمه-بیایید-تا-بگم

بچه ها ببینین خدا بخواد میشه کاش واس ماهم بخواد من خیلی خسته شدم از دوا درمون از این همه دوییدن 😔

خواهر شوهر من برای بار دوم نطفه گذاشته بود امروز رقت ازمایش و منفی بود دکتر گفته باز5شنبه تکرار کنه الهی معحزه بشه😞احتمالش هست مثبت بشه؟ایندفعه 3تا گذاشته بود دفعه قبل 4تا

🌸🌸وخدایی که داشتنش جبران تمام نداشته هاست🌸🌸
سلام عزیزم خوبم شکر میخواستم پیاما رو بخونم بعد بنویسم اره شکر خدا دیروز رفتم دکتر خیلی دیروز ا ...

آخي عزيزم چه روز شلوغي داشتي، خدا رو شكر كه همه چيز عالي پيش رفته، خوشحالم براي تو و ني ني جان، براي حركت ني ني من شنيدم فعاليت مادر روي حركت جنين تاثير داره، نگران نباش

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
آنا جون با اجازتون من یه چیز  مطرح کنم؟ یه آقای دکتر روانشناس پرینتال وبمینار گذاشته رایگان، ه ...

عزیزم بذار چرا که نه.....

اگه به درد حتی یه نفرم بخوره ارزششو داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com