2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048011 بازدید | 684638 پست
من تخمک کشی شدم .بعدش چهار تا ستروتاید زدن و یه سری آمپول دیگه ولی یادم نیس ستروتایدت رو چه موقع میز ...

عزیزم والا نمیدونم.....

من ستروتاید بعد پانکچر کاربردشو نمیدونم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم والا من چند روز اول خیلی کار نکردم اما زیاد راه رفتم چون بهم گفتن باید زیاد راه برم..... حتی ...

خوب پس استراحت منم ب همين صورته 

به منم همينا رو گفتن و حالت نيمه نشسته بودم 

الان الحمدالله خيلي بهترم 

ممنونم عزيزم 

سلام دوستان گل

امروز رفتم پیش دکتر ارولوژ بخش نازایی بیمارستان بهمن

( البته دیروز عصر با خارج شدن لخته خون موجود در مثانه ، خونریزیم کم و کمتر شد که تا آخر شب کلا قطع شد، بماند چقدر مایعات خوردم مخصوصا ماشعیر که شوهرم به زور به خوردم داد)

خلاصه دکتر جنتی امروز گفت چاره ای نیست و نمیتونیم آمپولت رو کنسل کنیم ، فقط میتونم بگم آسپرین دیگه نخور

گفت احتمالش کمه که دوباره دچار خونریزی بشم اما اگه شد، چاره ای نیست و فقط با مایعات فراوان و قطع موقت دارو و آزمایش برای عدم کم خونی باید شرایط رو کنترل کنیم

گفت چون تو آزمایشت نشونی از کم خونی نیست ترجیح میدم دارو بهت ندم و با تغذیه جلوی کم خونی رو بگیری

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
نه عزیزم اگه دکترت اینطوری گفته موردی نداره چون ظاهرا دکتر مامانی طاهام تجویزش این مدلیه..... میبین ...

شما چطور میزدید اول محرکها رو میزدید بعدستروتاید رو؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام به دوستای گلم من فردا عمل پانکچر دارم همه داروهامو طبق دستور دقیق استفاده کردم دیشب موقع تزر ...

منم موقعی که امپول آزاد سازی زدم سینه هام به شدت درد میکرد

خدایا شکرت😙

خانوما هرکی اطلاع داری راهنماییم کنه اینکه اول محرک باید زده بشه بعد مهارکننده؟یا فرقی نداره

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

من موندم اینهمه میکرو کردم و پانکچر شدم چرا الان هیچی یادم نیست و گیج میزنم

خانوما هرکی اطلاع داری راهنماییم کنه اینکه اول محرک باید زده بشه بعد مهارکننده؟یا فرقی نداره

اصولا چند روز اول فقط محرك هست و روزهاي آخر مهاركننده هم اضافه ميشه... به من گفتن مهاركننده رو تا قبل از ده صبح بزنم، محركها هم باهم بين ٤تا٦ عصر بود...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند!