2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست

سلام آنا جون و. دوستان من بعد. از منفی ای که داشتم مجدد بعد. از پریودم دیفرلین زدم و دوباره اینماه که پریود شدم رفتم تو سیکل انتقال امروز. روز دوم پریودم هست و. به امید خدا دو هفته دیگه انشالله انتقال دارم 

نمیدونم کارم درسته یا نه توکل کردم به خدا. و. بعد. به تجویز پزشکم اطمینان کردم امیدوارم اینسری دیگه جواب بگیرم اگر هم نگرفتم حتما خواست خدا و قسمتم اینه 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
سلام آنا جون و. دوستان من بعد. از منفی ای که داشتم مجدد بعد. از پریودم دیفرلین زدم و دوباره اینماه ک ...

عزیزم ایشالله که این دفعه دیگه مامانی.....

خدا میدونه چه قدر دلم میخواد مادر شدنتو ببینم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خیای مراقب خودت باش..... خدا پشت و پناهت..... رژیمتم رعایت کن..... به سلامتی بری

ممنون عزیزم .

ولی اصلا نا ندارم درد امونمو بریده تموم شونه و کتفمم درد میکنه😩کمرم راست نمیشه از فشار تخمدانهام

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
درود به همه دوستان  یه سوال داشتم، بایو کیمستری(biochemistry)  که تویی آزمایش 18هفتگی ریس ...

البته عزیرم ظاهرا فقط یه مورد کوچیکه ایشالله که چیزی نیست بازم لاله جونم بیاد شاید بهتر بتونه کمک کنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم . ولی اصلا نا ندارم درد امونمو بریده تموم شونه و کتفمم درد میکنه😩کمرم راست نمیشه از فش ...

عزیزم خیلی مراقب باش.....

نمیشد همونجا میموندی؟

عزیزم ایشالله که این دفعه دیگه مامانی..... خدا میدونه چه قدر دلم میخواد مادر شدنتو ببینم.....

قربون محبتت برم من عزیزم 

خداکنه اینسری بشه ❤️

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 

سلام دوستان

میشه بگید آمپول hcgچه مارکی خوبه؟

داروخانه به من karmaداده که زده آلمانی ؟ولی فارسی هم توش نوشته خوبه؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
عزیزم انشالله تو هم طبیعی باردار بشی به همین زودی پیگیر بودم این چند روز ببینم بتات مثبت میشه یا نه ...

عزیرم تبریک میگم بهت واقعا خوشحال شدم منم مشکلی مثل مشکل تو دارم دو بار انتقال داشتم منفی شد دیگه کلا نا امید شدم از اینکه طبیعی باردار شدی واقعا برات خوشحالم انشالله صحیح و سالم بیاد بغلت

عزیزم خیلی مراقب باش..... نمیشد همونجا میموندی؟

نه اصلا خانواده نمیدونن مشکلمون رو مجبور به برگشت شدیم...سه تا ستروتاید دارم ولی نگفت چجور استفاده کنم .شما اطلاع نداربن؟؟

سلام دوستان میشه بگید آمپول hcgچه مارکی خوبه؟ داروخانه به من karmaداده که زده آلمانی ؟ولی فارسی هم ...

عزیزم والا من اون زمان مارک کوریومون میزدم.....

اگه اشتباه یادم نمونده باشه.....

نه اصلا خانواده نمیدونن مشکلمون رو مجبور به برگشت شدیم...سه تا ستروتاید دارم ولی نگفت چجور استفاده ک ...

عزیزم ستروتایدا تا یه روز قبل تزریق هاش سی جی داری معمولا.....

هاش سی جی یا مشابهش رو کی گفته بزنی؟

عزیزم ستروتایدا تا یه روز قبل تزریق هاش سی جی داری معمولا..... هاش سی جی یا مشابهش رو کی گفته بزنی؟

من تخمک کشی شدم .بعدش چهار تا ستروتاید زدن و یه سری آمپول دیگه ولی یادم نیس ستروتایدت رو چه موقع میزدن قک کنم برای کمتر صدن عواررض هایپر بود...۸تا آلبومینم گرقتم ولی درد دارم هنوز...۵تا ستروتاید دیگه نوشتن و یه آمپول دیگه که هنوز نخریدم ..میخواستم ستروتاید رو بزنم الان ولی ترسیدم