2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
فقط درد زیر شکم ندارم که لاله جان من یه عالمه چیزای مختلف میاد سراغم از یه هفته قبل پریود و اینبار ...

منم نزدیک پریودم یه حالتای دارم مثل درد استخوان های دو طرف لگن
جوش زدن و....
این سری هم داشتم
حتی فکر کردم با توجه به اینا حتما منفیم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام...برای ivfدارو مصرف کردم و مرتب سونو شدم .من  امپول ازادسازی تخمک رو ساعت ۸ باید میزدم ۶ ز ...

عزیزم صبح روز پانکچر زودتر برو مرکز
حتما هم بگو 2 ساعت زودتر زدی
بذار اول از همه ببرنت داخل اتاق عمل

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله خداروشكر  سيكل بلند و كوتاه فرقي هم داره براي بهتر بودنش  يا بسته ب وضعيت نوع سيكل ا ...

تو سیکل کوتاه مهار بیشتر دست دکتره تا سیکل بلند
چون تو سیکل کوتاه اول فولی ها تولید میشن بعد مهار اتفاق میوفته
هم برای کسانی که مستعد هایپری هستن مناسبه هم کسانی که عدد ذخیره کم دارن

اصولا وقتی یه نوع سیکل جواب مناسب نده از نظر تعداد و سایز فولی ، دفعه بعد نوع سیکل عوض میشه

دکتر شما هم ظهیریه ثمین جان؟ منم اولین ستروتاید که زدم تا اخر شب دستم اندازه گردو ورم داشت و قرم ...

نه عزیزم من میکروی قبلی با ظهیری بودم اینبار با دکتر رویا کبودمهری هستم رئیس بخش نازایی بیمارستان الزهرا 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بد متوجه شدم ايشالا اين بار مامان مى شين🙏🏼🌸

ممنون عزیزم انشالله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم صبح روز پانکچر زودتر برو مرکز حتما هم بگو 2 ساعت زودتر زدی بذار اول از همه ببرنت داخل اتاق ع ...

این لکه لخته خون و درد و اینکه یه دفعه خیس میشم طبیعیه ؟ زیر شکمم درد داره

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون
این لکه لخته خون و درد و اینکه یه دفعه خیس میشم طبیعیه ؟ زیر شکمم درد داره

ترشحات طبیعیه توی سیکل آی وی اف .

بخاطر تعداد زیاده فولیه ...

ولی لکه بینی  و لخته  من نداشتم دوستامم نداشتن با دکترت مشورت کن فردا اگه هستن 

آيا استراحت مطلق بايد باشم ؟من كارام رو خودم انجام ميدم تو خونه ميچرخم اما كاراي سخت و سنگين انجام ن ...

عزیزم والا من چند روز اول خیلی کار نکردم اما زیاد راه رفتم چون بهم گفتن باید زیاد راه برم.....

حتی شبی که بعد عمل تو بیمارستان بودم نمیذاشتن دراز بکشم.....

هم برا مشکل انعقادیم هم برای دفع شدن سریع گاز دی اکسید کربنی که وارد بدنم کرده بودن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام...برای ivfدارو مصرف کردم و مرتب سونو شدم .من  امپول ازادسازی تخمک رو ساعت ۸ باید میزدم ۶ ز ...

عزیزم چرا زودتر زدی؟

چون تایم عملت رو با اون تنظیم کردن.....

به نظرم خبر بده دیرتر میزدی بهتر بود تا زودتر زدی.....

چون ممکنه تا تایم تخمک کشی تخمکات آزاد بشن ولی به خودت استرس نده فقط بهشون اطلاع بده لازم باشه تایم عملنو جلوتر بندازن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا نميدونم الان سومين باره ميرم طريقه داروها هم همينطور بوده  الان كدوم آمپول مهار كنند ...

دیفیرلین بود درسته؟

اون برا مهاره.....

منوپور بود یا منوتروپین یادم رفت اون برا تحریک تخمدانه.....

والا نميدونم الان سومين باره ميرم طريقه داروها هم همينطور بوده  الان كدوم آمپول مهار كنند ...

ولی خوب بعد از ظهرم تحریک تخمدان داری چون دو نوبته شاید برا همین این مدلی تجویز کردن.....

بله خداروشكر  سيكل بلند و كوتاه فرقي هم داره براي بهتر بودنش  يا بسته ب وضعيت نوع سيكل ا ...

عزیزم مطمئنا فرق داره سیکل کوتاه و بلند و هیچ ارجحیتی هم نسبت به هم ندارن و بر اساس بدن مناسبترین انتخاب میشه......

یعنی مثلا برا شما این نوع سیکل خوبه برا من کوتاه.....

پس حالا ها دارم غصه نمازم دارم ك تا كي ميتونم بخونمش  آنا جان منظورت از زياد موندن يعني چي ؟ ...

یعنی سعی کن یه دوش پنج دقیقه ای بگیری و طولانی تو حموم نمونی.....

عزیزم فکر نکنم مشکلی برا نمازت باشه من که کل اچن زمانا نمازم سر جاش بود حتی موقع خونریزیام که استراحت مطلق بودم کنار رخت خوابم تیمم میکردم خوابیده نمازمو میخوندم.....

این نوع خونریزیا ربطی به پریودی ندارن که.....

بازم بپرس....