2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
اون دردا به خاطر داروهاست عزیزم خود انتقال به داخل رحم هم ایجاد مقداری اسپاسم میکنه که شبیه درد های ...

فقط درد زیر شکم ندارم که لاله جان

من یه عالمه چیزای مختلف میاد سراغم از یه هفته قبل پریود و اینبار تمام اون علائمو خیلی شدیدتر هم داشتم

مثل درد سینه،جوشهای گنده و چرکی رو صورتم، درد زیر بغل، دل پیچه 😐 

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
دوستان شماها بعد انتقالتون تا ازمایش علائم و احساس پریود نداشتین؟؟ من واسه پریودام چون منظم هم هست ...

خوب عزیزم اونا مال داروهاست.....

به خاطر تغییرات هورمونی و تشابهش با تغییرات هورمونی پریودیه که فکر میکنی حس پریودی داری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید یه چند روزی استراحت داشته باشی حموم هم طبق نظر پزشکه اگه گفت میتونی بری برو

آيا استراحت مطلق بايد باشم ؟من كارام رو خودم انجام ميدم تو خونه ميچرخم اما كاراي سخت و سنگين انجام نميدم 

موضوع حمام بايد تماس بگيرم بپرسم 

ممنونم عزيزم 

سلام...برای ivfدارو مصرف کردم و مرتب سونو شدم .من  امپول ازادسازی تخمک رو ساعت ۸ باید میزدم ۶ زدم... الان دل درد دارم و چندتا لخته کوچیک خونریزی ... پس فردا باید برم تخمک کشی ...شما که تجربه دارید این دردو لکه ها عادیه ؟ ۲ساعت زودتر امپول زدم چه اتفاقی میفته؟

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون
عزیزم والا من مهار رو صبح و تحریک تخمدانو عصر میدونستم.... یا نهایت برعکس..... این مدلیشو نشنیده ب ...

والا نميدونم الان سومين باره ميرم طريقه داروها هم همينطور بوده 

الان كدوم آمپول مهار كننده و كدوم تحريكه ؟؟

خدا رو شکر که مشکلات رو شدن و حل شدن نه عزیزم سیکلت بلنده

بله خداروشكر 

سيكل بلند و كوتاه فرقي هم داره براي بهتر بودنش 

يا بسته ب وضعيت نوع سيكل انتخاب ميشه ؟؟

براي من هميشه همين مدلي بوده الان سومين باره 

داروها هم هميشه همينها بوده فقط مقدارش كم و زياد ميشه مثلا الان منوپيور يكي اضافه شد نسبت ب دفعه ي قبل چون الان گفت نسبت ب دو سال پيش مقداري ضعيف تر شده بودم 

عزیزم به چند روزی خواهی داشت با یه مدتم لک طبیعیه..... من یادم نیست کی رفتم حموم فکر کنم بعد ترخیص ...

پس حالا ها دارم غصه نمازم دارم ك تا كي ميتونم بخونمش 

آنا جان منظورت از زياد موندن يعني چي ؟

فردا تماس ميگيرم ميپرسم 

خوب عزیزم اونا مال داروهاست..... به خاطر تغییرات هورمونی و تشابهش با تغییرات هورمونی پریودیه که فکر ...

مرسی انا جان امیدوارم واقعا از پریود نباشه

من فقط شیاف پروژسترون استفاده میکنم

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ