2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684637 پست

سلام بر همه ی عزیزان.من امروز رفتم سونو فولیکولام حرکت کرد خداروشکر از 10 رسیدن به 12 توی دو روز .از فردا باید ستروتاید +منوپیور 2پودر  و 1 آب +گونال اف 150واحد بزنم آندومتر سه خطی.من متوجه نشدم آندومتر 3خطی یعنی چی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

من فعلا 16تا فولیکول دارم که سایز 13تاش 12هستن . 3تاش 10/ولی درد شدید دارم زیر شکمم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله بتاش رفته بود بالا خدارو شکر...مبارکش باشه

الهی شکر   

سلام بر همه ی عزیزان.من امروز رفتم سونو فولیکولام حرکت کرد خداروشکر از 10 رسیدن به 12 توی دو روز .از ...

سلام خداروشكر، نگران سايز نباش بازم بالا ميره، خوبيش اينه كه همه تو يه سايزن و همخوني دارن.... سه خطي بودن آندومتر رحم خوبه و ميگن واسه انتقال علاوه بر ضخامت مناسب بايد تري لاين باشه...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
سلام بر همه ی عزیزان.من امروز رفتم سونو فولیکولام حرکت کرد خداروشکر از 10 رسیدن به 12 توی دو روز .از ...

من شما رو یادمه چقدر سختی کشیدین با اینکه خواننده خاموش بودم...امیدوارم اینبار شما و همه دوستان منتظر مثبت بشین

کاربر جدید نیستم از سال93خواننده خاموش بودم
من شما رو یادمه چقدر سختی کشیدین با اینکه خواننده خاموش بودم...امیدوارم اینبار شما و همه دوستان منتظ ...

ممنونم خواهری الهی آمین

سلام دوستاي گلم مدتي بود نبودم 

خيلي حالت تهوم زياده الان چند روزيه يه كم بهترم

خيلي اذيت شدم تو اين مدت ولي خداروشكر كردم به معجزه اي كه تو دلم بود

ديروز رفتم غربالگري و متاسفانه عدد ان تي ٣/٤ هستش از ديروز تا حالا برام يكسال سخت گذشته الهيييييي سر هيچكسي نياد 

آزمايش سل فري دادم  فكر ميكنم تو ١٥ هفته هم آمينو سنتز شايد لازم بشه بدم نميدونم البته 

خدايا ديدي ديدي چه ها كشيدم و اين بچه رو بهم هديه دادي واقعا اينقدر من آدم بديم تا كي شرمنده خودم و اطرافيانم بشم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

تورو بخدا قسم اگه تجربه مشابهي دور از جون داريد يا جايي شنيديد يا كسي اينطور بوده برام بگيد

اميدواري الكي هم نميخوام 

روي ماهتونو  ميبوسم اگه اطاعي داريد برام بگيد 

نميدونيد چقدر حالم بده😭😭😭

دكتر ميگه احتمال داره چيزي نباشه

ولي خوب چرا عدد ان تي اينقدر بالاست؟؟؟

اينقدز اشك ريختم چشمام باز نميشه 

الهي هيچوقت غم تو دلتون نباشه

الهي هيچ وقت از چشماي خوشكلتون اشك غم نياد هميشه اشك شوق باشه 

بعد از ٨ سال بدبختي و دوا و درمون خدا اين بچه رو به ما داد حالام كه اينطور بلاتكليف و آواره ايم😭😭😭😭

مگه سندروم داون دليلش ازدواج فاميلي نيست

من با همسرم فاميل نيستيم اصلاً حتي از دو تا قوم مختلفيم شوهرم ترك و من هم فارس 

خدايا چرا شادي به من نميبيني 

ديگه خستمممممممم😭😭😭😭

دوستون دارم و بهترينهارو براتون با اين دل شكستم آرزو ميكنم 

ممنون ميشم اگه نظري يا اطلاعي داريد بگيد لطفا

🌸اللهم صلي علي محمد و آله محمد🌸 خدايا ممنونم همه چيو به وقتش قسمتم ميكني دوست دارم 
عزیزم جالبه مام همین دی اف آی رو داشتیم..... اتفاقا به مان گفتن نیاز به اهدایی دارین ولی من کوتاه ن ...

آنا جون آخه شما آزمایش همسرت که بد بود مال همون دو سه سال پیش بود دیگه درسته ؟

امسال که خدا رو شکر طبیعی باردار شدین که دیگه ازمایش ندادن . شاید الان کاملا نرمال شدن برای همینم طبیعی باردار شدین .

یادته وقتی میکرو کردین آخرین بار دی اف آی چند بود ؟ منظورم بعد از اینه که فهمیدین ۳۲ درصده . 

سلام دوستان آزمایش dfiآزمایشگاه نیلوبا دفترچه تامین اجتماعی چند؟؟؟؟؟؟؟آیا همه آز ایمنی وانعقادی  خودمون ،،،،، انتقال خون تهران می شود انجام داد؟؟؟؟؟؟واز قبل باید نوبت بگیریم اگر بخواهم ایمنی وانعقادی تهران سازمان انتقال خون انجام بدهم؟؟؟؟؟؟

سلام دوستاي گلم مدتي بود نبودم 

خيلي حالت تهوم زياده الان چند روزيه يه كم بهترم

خيلي اذيت شدم تو اين مدت ولي خداروشكر كردم به معجزه اي كه تو دلم بود

ديروز رفتم غربالگري و متاسفانه عدد ان تي ٣/٤ هستش از ديروز تا حالا برام يكسال سخت گذشته الهيييييي سر هيچكسي نياد 

آزمايش سل فري دادم  فكر ميكنم تو ١٥ هفته هم آمينو سنتز شايد لازم بشه بدم نميدونم البته 

خدايا ديدي ديدي چه ها كشيدم و اين بچه رو بهم هديه دادي واقعا اينقدر من آدم بديم تا كي شرمنده خودم و اطرافيانم بشم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

تورو بخدا قسم اگه تجربه مشابهي دور از جون داريد يا جايي شنيديد يا كسي اينطور بوده برام بگيد

اميدواري الكي هم نميخوام 

روي ماهتونو  ميبوسم اگه اطاعي داريد برام بگيد 

نميدونيد چقدر حالم بده😭😭😭

دكتر ميگه احتمال داره چيزي نباشه

ولي خوب چرا عدد ان تي اينقدر بالاست؟؟؟

اينقدز اشك ريختم چشمام باز نميشه 

الهي هيچوقت غم تو دلتون نباشه

الهي هيچ وقت از چشماي خوشكلتون اشك غم نياد هميشه اشك شوق باشه 

بعد از ٨ سال بدبختي و دوا و درمون خدا اين بچه رو به ما داد حالام كه اينطور بلاتكليف و آواره ايم😭😭😭😭

مگه سندروم داون دليلش ازدواج فاميلي نيست

من با همسرم فاميل نيستيم اصلاً حتي از دو تا قوم مختلفيم شوهرم ترك و من هم فارس 

خدايا چرا شادي به من نميبيني 

ديگه خستمممممممم😭😭😭😭

دوستون دارم و بهترينهارو براتون با اين دل شكستم آرزو ميكنم 

ممنون ميشم اگه نظري يا اطلاعي داريد بگيد لطفا

🌸اللهم صلي علي محمد و آله محمد🌸 خدايا ممنونم همه چيو به وقتش قسمتم ميكني دوست دارم 
عزیزم بچه هایی که پیش طرازی میرن اگه تعداد و مورفو خوب باشه ، به خاطر دی اف ای نمیگه از بیضه حالا ا ...

لاله جون دقیقا برای همین گیج شدم . بین طرازی که خیلی ریزبینه و نصر که خیلی کول برخورد می کنه . نصر هم انگلیس درس خونده و بهش میخوره که خیلی آپتودیت باشه .

.

البته آزمایش های ایمنی و انعقادی رو دادم پیش طرازی که فقط آسپیرین لازم دارم .

عکس رنگی دادم و رحم و لوله ها و ذخیرم  هم خیلی خوبه . سنم هم ۳۰ ساله و فکر نکنم زیاد نیاز به اقدامات خاص داشته باشم بعد بارداری . فقط مشکلم این DFI لعنتی همسرم هست .

تعداد ۳۰ میلیون و مورفو ۲ درصده .

واقعا بین دوراهی موندم . شب و روز فکرم مشغوله .

.

خانوما کسی می دونه جنین شناس و امکانات گاندی بهتره یا بیمارستان آبان ؟