2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048011 بازدید | 684638 پست
سلام به همگی  لاله جون  ان شالله که نی نی حالش خوبه ونگرانیت بی مورد باشه ..همه چی رو ...

ممنون شاینا جون
ان شاء ا... همین طوره و همه ی نی نی ها در امان خدا هستند

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلم دوستان  تورک‌آنا ، من امروز صبح رفتم سونو‌آنومالی‌، گفت حرکت بچه کمه ، نسبت به اونایی‌که م ...

عزیزم به توصیه اش گوش کن و امنیو سنتز رو بده
با متخصص پریناتولوژی هم مشورت کن
اما تحت هر شرایطی امنیو رو بده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلم دوستان  تورک‌آنا ، من امروز صبح رفتم سونو‌آنومالی‌، گفت حرکت بچه کمه ، نسبت به اونایی‌که م ...

عزیزم ایشالله که چیزی نیست عزیزم اما بهتره بررسی کنی تا خیالت راحت بشه......

عزیزم ولی سلفریتم اوکی بوده نمیدونم مشکل چیه؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لاله جان من سونومو نگاه كردم واسه منم فقط زده حجم مايع كافي، عدد نزده. ولي همكارم يادمه حجم مايع لب ...

ممنون پرپر جان از لطفت
یعنی همکار شما دوباره جای دیگه برای بررسی کلیه و معده و دستگاه گوارش جنین رفت سونو؟

ممنون پرپر جان از لطفت یعنی همکار شما دوباره جای دیگه برای بررسی کلیه و معده و دستگاه گوارش جنین رف ...

نه بهش رژيم واسه مايعات دادن مصرفشو كم كرد و بعد از يه مدت باز همونجاي قبلي سونو شد حجم مايع كمتر شده بود و خلاصه چندباري چك كرد ولي چيز خاصي نبود خدارو شكر، شما هم نگران نباش ان شاءالله دوشنبه دكتر خيالتو راحت ميكنه

راستي طول سرويكسم اندازه گرفتن دوباره؟ چند بود ؟

عزیزم متاسفانه دکتر نصر به خیلی از موارد اعتقاد نداره شما میتونین 3 ماه برای همسرتون مکمل تهیه کنین ...

بله درسته عزیزم .

ولی دکتر نصر می دونید که کار آی وی اف خیلی زیاد انجام می ده و گفتم شاید تو مواردی که زیر دستش باردار شدن به این نتیجه رسیده .

واقعا سر دوراهی موندم . همسرم که مرتب در حال مکمل خوردنه .

ولی موندم برم پیش نصر آی وی اف کنم یا طرازی . طرازی خیلی استرس می ده به خاطر دی اف آی همسرم . حتی میگه باید از بیضه بگیریم !! که یه کم می ترسیم چون ممکنه به بافت بیضه آسیب وارد شه و حالا دیگه بیا و درستش کن .

مگه چند نوع سیکل داریم برای انتقال؟؟؟

عزیزم من همه رو نمیدونم اما اینارو میدونم.....

آنتاگونیست بدون ال دی با ال دی.....

اگونیست با ال دی، بدون ال دی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مگه چند روز بعد از پانکچر انتقال دادین ؟ نه عزیزم اکثر ماها بیشتر داشتیم کسانی که لک دارن که دو تا ...

من سه روز بعد از پانكچر انتقال دادم

شنبه پانكچر سه شنبه انتقال( روز ١٦ سيكلم)

روز قبل انتقال هم ضخامت ٨بود

شيافام خارجي بودن ولي آمپول ايراني بود

نميدونم چرا ابن سينا دوز پروژسترون رو زياد نميكنه ميگه خطرناكه خونت لخته ميشه

آدمو ميترسونن و گرنه خودم ميخواستم دوتا آمپولش كنم خيلي هم اصرار كردم به مشاوره

بله درسته عزیزم . ولی دکتر نصر می دونید که کار آی وی اف خیلی زیاد انجام می ده و گفتم شاید تو مواردی ...

عزیزم جالبه مام همین دی اف آی رو داشتیم.....

اتفاقا به مان گفتن نیاز به اهدایی دارین ولی من کوتاه نیومدم...

زیر نظر امیر جنتی هم بودیم شکر خدا جواب گرفتیم....

سهیلا جون شما مطب دکتر حیدر میری ؟من چند ماهیه مطبشون میرم ؟الان در چه مرحله ای هستین از نظر درمان؟

من رویش کرج میرم پیشش.مطبش کجاست؟من اردیبهشت آیوآی کردم ومنفی شدم.آدرس وتلفن مطبش ر میدی؟ ویزیتش تو مطب چنده؟ همون جاسونو هم میکنه یامیفرسته بیرون. تومطبش آیوآی وآی وی اف میکنه؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم شایدم برا درمان چسبندگیاته..... پیگیری کنی شاید عیار دستت بیاد.....

تورک جان معجزه شده  با وجود بسته بودن لوله سمت چپم و چسبندگی اطراف لوله راستم و تعداد و تحرک و شکل ضعیف اسپرم همسرم  مثبت شدم نگرانم بخاطر چسبندگی خارج رحمی نباشه علائمش میدونی بهم بگی

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .
وای خیلی نازه مبارکش باشه خوشکله و خوش رنگه تکون میخوره یعنی؟ اخه فیکس به نظر میرسه حالا که گذ ...

عزیزم اره گهواره هست تکون میخوره منکه خیلی خوشم اومده هنوز نگرفتم جنسش مخمله قیمتش ۳۸۰ از کارای آپادانا هست به نظرم خوبه به جا گهواره های دیگه چون اونام زیاد نمیشه استفاده کرد . این شاید تا یک سال واسه خوابیدنش اندازه باشه 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
تورک جان معجزه شده  با وجود بسته بودن لوله سمت چپم و چسبندگی اطراف لوله راستم و تعداد و تحرک و ...

عزیزم مبارکت باشه گوارای وجودت عزیز دلم.....

ایشالله خیره شما به احتمالای منفی فکر نکن به خدا جذب انرژی منفی واقعا مخربه...

ولی حواست باشه.....

خارج رحمی درداش تا جایی که از دوستان شنیدم خیلی متفاوت و دردناکه.....

بهش فکر نکن فقط حواست باشه.....