2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048009 بازدید | 684638 پست
آره اوکی بود ،، نوشته جنین هیپوتن

عزیرم کجا نوشته هیوپتونی؟؟

تو سونو؟

سلفری؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم یه کم درد طرف چپ دارم ولی خیلی زیاد نیست . 

عزیزم به کم درد رو اکثرمون داریم ایشالله خیره....

بتاتو تکرار کردی؟

رشدش چطوره؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بله درسته عزیزم . ولی دکتر نصر می دونید که کار آی وی اف خیلی زیاد انجام می ده و گفتم شاید تو مواردی ...

عزیزم بچه هایی که پیش طرازی میرن اگه تعداد و مورفو خوب باشه ، به خاطر دی اف ای نمیگه از بیضه
حالا اونایی که تحت نظرش هستن میتونن بیان و خودشون بگن

شما میتونین با دکتر نصر میکرو بشین
کارش خوبه و دستش هم انگار خوبه خیلی ها پیشش مثبت میشن

اما کلا دکتر نصر به هیچی اعتقاد نداره
نه ازمایش ایمنی نه انعقادی نه هیسترو نه خراش نه همین دی اف ای نه مکمل ها
هیچی هیچی !!
حتی سرکلاژ هم اصولا نمیکنه
دیدم کسانی که طول سرویکس 24 داشتن و سرکلاژ نکرده !!
میگه خودت استراحت کن
برای همین میگم به هیچی اعتقاد نداره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم به کم درد رو اکثرمون داریم ایشالله خیره.... بتاتو تکرار کردی؟ رشدش چطوره؟

30 اردیبهشت آخرین پریودم هست درسته  تو هفته هفتم رفتم ؟ بتام 5700 هست اولین آزمایشم است هنوز سونو نرفتم بتا بالا نیست 

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .
خانمها من همسرم یکبار عمل واریکوسل کرده و دوباره عود کرده دیروز ازش خواستم دوباره عمل کنه اینجا کسی ...

همسر من دوبار عمل كرده... بار اول كه عمل كرد فقط يكم تعداد بيشتر شد ولي فرق خاصي نكرد... بعدش سه چهار سال بعد دوباره عمل كرد هم آب آورده بود هم عود كرده بود كه درد داشت يكم... بعد از عمل دوم هم از لحاظ تعداد و مورفو تغيير خاصي نكرد باز فقط دي اف آي خوبه... اگه قصد عمل مجدد دارين حتما با يك دوتا دكتر مشورت كنين شايد واسه ميكرو نياز نباشه...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
من سه روز بعد از پانكچر انتقال دادم شنبه پانكچر سه شنبه انتقال( روز ١٦ سيكلم) روز قبل انتقال ...

خب پس چرا گفتین فاصله ی پانکچر و انتقال کم بود؟ نرمال بودش که

برای مشکل انعقادی و ترس از غلظت خون باید هپارین یا اسپرین بدن خب
نه اینکه دوز پروژ رو کم کنن

البته ممکنه یکی با دو تا امپول یا یه امپول و دو تا شیاف هم مشکلی براش پیش نیاد
اما اگه به لک بینی دچار شد باید دوزش رو زاد کنن دیگه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خانمها من همسرم یکبار عمل واریکوسل کرده و دوباره عود کرده دیروز ازش خواستم دوباره عمل کنه اینجا کسی ...

عزیرم مورفوش مشکل داره؟

من یه انتقال منفی داشتم مجدد برا انتقال فریز داشتم طب سوزنی میرفتم که این ماه نا باورانه مثبت شده چس ...

مبارك باشه عزيزم، خداروشكر كه طبيعي باردار شديد، انشالله كه خوب پيش بره بارداريتون...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
اخه تو سرکه میشینم بدتر میشم دکتر گفت در صورت سوزش و خارش استفاده کن البته میدونم درست میگید ولی همی ...

پس احتمالا درسته فقط گفتم سر خود همچین کاری نکنین به هم ریختن میزان اسیدی قلیایی رحم میتونه باعث تشدید عفونت بشه.....

عزیزم اره گهواره هست تکون میخوره منکه خیلی خوشم اومده هنوز نگرفتم جنسش مخمله قیمتش ۳۸۰ از کارای آپاد ...

خیلی قیمتش مناسبه !!
من گهواره هایی که میبینم همه دور یه تومن آب میخورن
یه سال هم بشه استفاده کرد عالیه

انشالله به سلامتی بغل کنی

عزیزم انشالله تو هم طبیعی باردار بشی به همین زودی پیگیر بودم این چند روز ببینم بتات مثبت میشه یا نه که امروز خبر دادی منفیه از رحمت خدا هیچوقت نا امید نشو من با وجود چسبندگی شدید دو لوله و مسدود بودن یک لوله تحرک تعداد و شکل ضعیف اسپرم همسرم طبیعی باردار شدم باورم نمیشه خدا نگاه لطفشو به من کرده تو هم در کنار درمانت همیشه امیدوار باش  

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .
من یه انتقال منفی داشتم مجدد برا انتقال فریز داشتم طب سوزنی میرفتم که این ماه نا باورانه مثبت شده چس ...

عزیزم پس طبیعی مامان شدی.....

ایشالله خیره.....

شاید چسبندگیت حل شده.....

توکلت به خدا باشه.....

لله جان نپشته جنین هایپو تن ،، شما اطلاعاتی دارن در ین مورد ،، آمینوسنتزو که مجبورم بدم ،، ،ولی وقت ...

عزیزم خود اصطلاح رو به لاتین بنویس

عزیزم جنین مشکل داره جیه
بازم هیچی نشده رفتی اخر خط !!