2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684636 پست
سلام دوستان به امید خدا من امروز۳ تا از نی نی هامو انتقال دادم ۳ تا هم فریز شد جنین شناس لطف کرد ...

به سلامتی عزیز
ان شاء ا... دو هفته دیگه خوش خبر میای

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام بچه ها خوبین  منو که یادتونه ذخیرم کم بود میکرو کردم برام یه جنین گذاشتن  برام دعا ک ...

به سلامتی عزیز
اصلا دنبال علائم نباش و به خودت استرس نده لطفا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه نهایتش این نیست که فاکتور هاش تغییر نکنه، نهایتش اینه که شرایط خیلی بدتر بشه مال خیلی ها بعد از ع ...

لاله جان هيدروسل چيه شوهر من الان برا بار سوم عمل تسه ميشه ؟؟؟

يه خانوكي رو ديدم شوهرش براي هر انتقالش تسه شده بود اونم هفت بار اما قسمتش نشده بود

يكم تو فكر رفتم نكنه براش بد باشه؟

دكتر ك بهمون گفت ايرادي نداره 

ممنون ميشم توضيح بدي 

متوجه نشدم ولی ممنون ازراهنماییتون

خوب مثلا اگه سیکلت انتقال فریزت کوتاه باشه و بدون ال دی که سونو که شدی احتمالا طبق شرایط استرادیول با دز مناسب میگیری و چند بار سونو میشی و بعدش هر وقت ضخامت رحمت آماده بشه انتقال انجام میشه.....

اگه سیکل کوتاه با ال دی باشه به دوره ال دی میخوری و بعد پریود میشی و بقیش مثل قبلیه....

اگه سیکلت بلند باشه ال دی میخوری و مثلا وسط سیکل یونو میشی و طبق سونو مثلا از روز ۱۹ سینافکت میزنی با دیفیرلین یا دکا و با سایر مشابهتشو....

بعد پریود میشی و مجدد بعد پریودی مثل قللیا استرادیول اگه لازم باشه تجویز میشه و وقتی ضخامت اوکی شد انتقال میدی.....

اگه سیکلت نچرال باشه خوب هورمون تراپی نداری و بعد پریودت چند بار سونو میشی و چند روز بعد تخمکگذاری کردی انتقال میدی.....

اینا مال سیکل انتقال فریزه که فکر کنم سوال شما این بود درسته؟

پانکچر که قرار نیست بشی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها خوبین  منو که یادتونه ذخیرم کم بود میکرو کردم برام یه جنین گذاشتن  برام دعا ک ...

عزیزم مبارکه.....

ایشالله به سلامتی بغلش کنی....

عزیزم روز سه و علامت؟؟؟

عجول نباش وروجکت ۷ ماهه میشه ها!!!!""

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بهار جون بتای ۵۷۰۰ برای هفته ۶ بالاست؟؟؟ عزیرم بتای من هفته ۶ بالای صدهزار بود.....

تعجب میکنم واقعا . چون تا حالا این بتا رو برای اوایل بارداری ندیده بودم . البته جنسیت دختر خب بالاتره همیشه .ایشالا که برای دوستمون همه چیز خوب باشه . 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
بهار جان من چند هفته قبل دوستم اومد پیشم بتاش تو هفته 5،  10 هزار و خورده ای بود ، چون سابقه ی ...

اوهوم . 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
تعجب میکنم واقعا . چون تا حالا این بتا رو برای اوایل بارداری ندیده بودم . البته جنسیت دختر خب بالاتر ...

عزیزم هفته ۶ گفته بودن دوستمون.....

هفته ۶ رو مثلا دو هفته بعد آز بتای خودمون در نظر میگیریم.....

خوب دو هفته میشه ۱۴ روز هر ۲ روز فرض کن دو برابر میشه یعنی بعد ۱۴ روز باید بتا ۲ به توان ۷ برابر بشه!!!!!

اصلا فرض کن اولین آز مثلا ۱۴ روز بعد انتقال بشه پنجاه!!!!

خوب حالا ۵۰ ضرب در ۲ به توان ۷ چقدر میشه؟

میشه ۶۴۰۰ یعنی برا به بتای پایین که هر دو روز دو برابر میشه بتا میرسه به ۶۴۰۰.....

پس حالا اگه بتای اول بالاتر باشه و به جای هر هر ۴۸ ساعت هر ۲۴ ساعت دو برابر بشه بتا دیگه خیلی بالاتر میشه....

فرض کن بتای اول من سر دخترم ۶۰۰ بود!!!!

دو هفته بعدش با فرض هر ۴۸ ساعت دو برابر شدن میشده ۷۶۸۰۰ یعنی عددش بالا بوده.....

با این حساب اگه بتای دوستمون مال ۶ هفتشه احتمال زیاد دردونش پسره!!!!

عزيزم نگران نباش تنها هم ميتوني بري دردش فقط در حد سه دقيقه ست، تحملتم كه ميگي خوبه مشكلي پيش نمياد ...

از درد نمی ترسم ،اونا اصرار داشتن که حتما همراه داشته باش حالا تماس می گیرم و باهاشون چونه می زنم😁

ممنونم عزیز دلم

شیاف رو که نیم ساعت قبلش میگن بذاری از همون جا هستی هم میگن انتی بیوتیک رو شروع کنی دکتر چه جوری ند ...

تجویز نکرده و چیزی هم بهم نگفت ولی توی برگه ای که برای امادگی قبل از انجام عکس بود نوشته بود که از سه روز قبل تا سه روز بعدش هر دوازده ساعت داکسی سیلین مصرف بشه،باید خودم بگیرم و مصرف کنم 

در مورد جنین ها هم مطالعه کردم حق با شماست برای من که ۳۶ سالمه و همسرم ۴۴ ساله ست فاکتور سن تاثیر زیادی در کیفیت جنین های حاصله داره،به عبارتی نباید هدرشون بدم،فقط اینکه خودم درخواست بدم به دکتر یا خودشون به این درجه از آگاهی رسیدن😁

تجویز نکرده و چیزی هم بهم نگفت ولی توی برگه ای که برای امادگی قبل از انجام عکس بود نوشته بود که از س ...

عزیزم من درد نداشتم برای عکس دردش برام مثل پریودی بود 

می گن اونایی ک درد ندارن لولشون باز پس برای من چرا باز نیست خخخخ 

ی لولم پیچ پیچ 

ی لولم یکم چسبندگی داره 

عزیزم با میکرو و...دچار حاملگی نابجا شدی ؟ دلیلش رو.نگفتن چیه؟ برای بارداری بعدیت چه اقداماتی انجا ...

من عکس رنگی گرفتم کاملا لوله هام باز و سالم بود شوهرم اصلا مشکلی نداشت خودم یه کم تنبلی تخمدان دارم . با دارو و آمپول باردار شدم که خارج از رحم شد . دکتر میگفت بی علت بوده بعدش لوله راستم رو برداشتن . دیگه خودم به درخواست خودم میکرو انجام دادم چون واقعا میترسیدم دکتر میگفت سالمید مشکل ندارید برو اقدام کن گفتم نمیخام میکرو انجام دادم . حتی دکتر گفت یه بار اول آی یو ای بازم من گفتم نههه فقط میکرو چون نمیخاستم ریسک کنم . دیگه خداروشکر بار اول گرفت چون واقعا رحمم مشکلی نداشت .من کلا با داروی کم تخمک و جنین هم زیاد داشتم دخیرم بالا بود . دو سه روز استراحت کردم بعد انتقال با ماشین خودمون از تهران برگشتیم شهر خودمون فقط از اول از توالت فرنگی استفاده کردم که خیلی خوب بود . ببخش طولانی شد گفتم کامل توضیح داده باشم سوال داشتی در خدمتم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉