2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048009 بازدید | 684638 پست
امروز دوباره آزمایش دادم و‌منفی شد. دو سری قبل زیر نظر طرازی بودم. این سری رفتم رویان. الان یه بسته ...

دکترطرازی که خیلی مهربونی من به خاطراخلاق خوبش کلا دوست دارم درمانمو باطرازی ادامه بدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکترطرازی که خیلی مهربونی من به خاطراخلاق خوبش کلا دوست دارم درمانمو باطرازی ادامه بدم

وای نگو تو رو خدا اون روشو ندیدی پس! بهش گفتم فلان آزمایش هر چی از دهنش در اومد گفت. من فقط خانم کیشانی انرژی مثبت بهم میداد

خیلی متاسف شدم انشالله اینار هر دومون مثبت بشیم

الان همکلاسیام دفاع از پروپوزال کردن من این مدت همش دنبال درمان و‌استراحت بودم. الان هم که دیگه وقت نیست شهریور هم که دوباره بخوام درمانمو شروع کنم دیگه خدا میدونه کی باید برم دنبال درسم. این یه جنبه از زندگیمه خیلی چیزای دیگه هم هست.

به نظر م سونوگرافی زودتر برو . بتاي 5700 برای هفته شش بالاس . البته نمیخوام نگرانت کنم انشاالله که م ...

بهار جون بتای ۵۷۰۰ برای هفته ۶ بالاست؟؟؟

عزیرم بتای من هفته ۶ بالای صدهزار بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان عزیز من تازه با اینجا آشنا شدم خوشحالم از آشناییتون. من ۱۶ اردیبهشت برای اولین بار انتقا ...

عزیرم به جمعمون خوش اومدی.....

مامان شدنتم مبارک گوارای وجودت عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان دکترم بهم گفت خودت دیگه پروژسترونتو کم کن الان ده هفته و ۴ روز سن بارداریم از تاریخ پریودم هس ...

عزیزم نگران نباش.....

خوب کمش کردی یهویی که قطع نکردی.....

خیالت راحت قطعش کن....

امروز دوباره آزمایش دادم و‌منفی شد. دو سری قبل زیر نظر طرازی بودم. این سری رفتم رویان. الان یه بسته ...

متاسفم عزيزم انشالله به وقتش دلت شاد شه...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
سلام دوستان عزیزم من امروز آزمایشمو تکرار کردم و خداروشکر بالا رفته🙏🙏...آنا جون من الان تو هفته چن ...

عزیرم جنینات پنج روزه بودن درسته؟

اگه پنج روزه باشه:

۲ هفته و ۲ روز از انتقالت میگذره.....

پس میشه:

۲ هفته+ ۲هفته و ۲روز+۵روز= ۴ هفته و ۷ روز یعنی ۵ هفته!!!!

پس با جنین پنج روزه پنج هفته کاملی!!!!!

عزیزم چرا همچین حسی به خانوم دکتر داری؟

شاید حالا یه بار به هر دلیلی برخوردش خوب نبوده اما در حالت کلی معمولا برخوردش خوبه و صبوره......

عزیزم خوب این دفعه داروهایی که برا مشکلاتت رو شده بودنو نداشتی.....

ایرادی نداره دوباره انتقال میدی و این دفعه مامان میشی.....

معلومه میخواسته بگیره که بتات بالا رفته نتونسته ادامه بده.....

میتونی جنینای رویانتو انتقال بدی و با خانوم دکتر انتقال بدی.....

من رویش کرج میرم پیشش.مطبش کجاست؟من اردیبهشت آیوآی کردم ومنفی شدم.آدرس وتلفن مطبش ر میدی؟ ویزیتش تو ...

آدرس مطب میدان ونک.خیابان شیخ بهایی جنوبی بن بست نصرتی تلفن:88210175زنگ بزن  اسرار کن اگه کنسلی داشتن بهت خبر بدن چون حداقل واسه سه ماه بعد نوبت میده.هزینه ویزیت 50 و سونو   50

غیر از روز سه و پنج شنبه بعد از ظهرها از ساعت ۳ زنگ بزن

عزیزم چرا همچین حسی به خانوم دکتر داری؟ شاید حالا یه بار به هر دلیلی برخوردش خوب نبوده اما در حالت ...

والا به بار هم به شدت با یه نفر دیگه دعوا کرد.

به این فکر کردم ولی میترسم ریسک کنم و توی این نقل و انتقال مشکلی پیش بیاد