2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048011 بازدید | 684638 پست
یعنی چی؟ منظور سیکلم چن روزه اس؟؟

خوب کوتاهه یا بلند با ال دی یا بدون ال دی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس شما آزمايشهاى ايمنى و انعقادى رو تو رشت انجام ندادين؟؟؟چون هر جايى انجام نمى دين  مى خواستم ...

چرا رشت انجام دادم عزیزم
هر کسی مرکز مهر دکتر مهر افزا پرونده داره میتونه انجام بده اونجا
شاید اونایی که پرونده ندارن هم براشون انجام بدن
آشتیانی هم انجام میده و فک میکنم میفرسته نیلو تهران
من اشتیانی انجام دادم تا از بیمه تکمیلیم استفاده کنم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم دیگه نمیدونم ک چیکار کنم . فولیام با آمپولم بزرگ نمیشن . چربی تریگلیسرید اشتم ک پایین اوردم و ...

دیگه اینا رو تا وارد سیکل نشین نمیشه پیش بینی کرد
مگر اینکه با متخصص ایمنی مشورت کنین
به هر حال وقتی تا این حد استرس دارین می ارزه تا تهران برین یه سر و مشورت بگیرین
در غیر این صورت که مجبورین ازمون و خطا کنین و به حرف دکتر گوش کنین

امپولا خوبن اما اینکه رو بدن هر کسی چه دارویی جواب میده اون چیزیه که بعد از تزریقش مشخص میشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام لاله جان.خوبی؟نینیت خوبه؟از عمل همسرت چه خبر؟انجام دادین عمل رو؟

سلام عزیزم
شکر خدا
خوبم
ان شاء ا... این وروجک هم خوبه

عمل همسرم متاسفانه به علت نبود قطعه !! فعلا کنسل شده
بیمارستان گفت شرکتا قطعه نمیدن !!
حالا یا دارن و نمیدن یا وارد نمیکنن
به خاطر شرایط ارز

سلام دوستان به امید خدا من امروز۳ تا از نی نی هامو انتقال دادم ۳ تا هم فریز شد جنین شناس لطف کرد ...

به سلامتی و میمنت عزیزم انشالله که به خواسته دلت برسی خانمی

فقط یه سوال داشتم شما که جدیدا بیمارستان بهمن خراش و هیسترو داشتید با دکتر عارفی هزینتون چه قدر شد؟

به سلامتی و میمنت عزیزم انشالله که به خواسته دلت برسی خانمی فقط یه سوال داشتم شما که جدیدا بیمارستا ...

سلامت باشی گلم

من هیسترو و خراش نداشتم

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
خداروشکر قدرت بدنی خوبی دارم و استانه تحمل دردم بالاست...باید دوباره تماس بگیرم و اصرار کنم... یه پر ...

عزيزم نگران نباش تنها هم ميتوني بري دردش فقط در حد سه دقيقه ست، تحملتم كه ميگي خوبه مشكلي پيش نمياد انشالله... منم تنها رفتم

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
والا تا حالا اسمشو نشنیده بودم..... لاله جون بیاد بهتر میتونه کمک کنه.....

پی دی هوموگ هم مثل بقیه امپولای هورمونیه
مثل گونال و مریونال و ... که هم برای خانوما تجویز میشه هم برای اقایون

راستی قبلا گفتین نذارم تمام جنین ها تا مرحله بلاستوسیت برسن.چرا؟اینکار روی موفقیت میکرو تاثیر منفی د ...

چون ریسکه
تعداد کمی از جنین ها میتونن تا مرحله بلاست برسن
اگه کسی فقط چند تا جنین داشته باشه بهتره این ریسک رو نکنه
اما اگه مثلا ده تا جنین داره میتونه نصفشو فریز کنه تا خیالش راحت باشه نصفشم بذاره تا بلاست بشن
موقع انتقال هم میتونن با هر بسته یه دونه بلاست انتقال بدن

سلام دوستان به امید خدا من امروز۳ تا از نی نی هامو انتقال دادم ۳ تا هم فریز شد جنین شناس لطف کرد ...

به سلامتي، انشالله كه همه چيز خوب پيش بره🙏🏻

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
بله متاسفانه نباید راه بره از طرفی چون ناراحت میشد که دیگران بدونن مشکل باروری داره خانواده منم در ج ...

من خودم هیچ دردی نداشتم
عده ای بودن درد مختصر داشتن
عده ای هم بودن از شدت درد .....

بستگی داره به شرایط
کسی که لوله هاش بازن دردی نخواهد داشت
اگه چسبندگی وجود داشته باشه هر چقدر شدتش بیشتر باشه مقدار درد و خونریزی هم بیشتره

خداروشکر قدرت بدنی خوبی دارم و استانه تحمل دردم بالاست...باید دوباره تماس بگیرم و اصرار کنم... یه پر ...

شیاف رو که نیم ساعت قبلش میگن بذاری
از همون جا هستی هم میگن انتی بیوتیک رو شروع کنی
دکتر چه جوری نداده؟